דיוויס-
אתה שולח את ביוטפליי ואת צ'רובי, ומקבל את פלאפי שנראת עוד טיפה רגוזה בגלל ההפסד בקרב ואת בייליף שנראה עצבני בטרוף.
"תרגעו, אני לא אפגע בכם ואין סיבה להתעצבן עלי" אני אומר ומנסה להרגיע אותם.Originally posted by Loveless@Jul 10 2009, 03:15 AM
דיוויס-
אתה שולח את ביוטפליי ואת צ'רובי, ומקבל את פלאפי שנראת עוד טיפה רגוזה בגלל ההפסד בקרב ואת בייליף שנראה עצבני בטרוף.
"פלאפי, אין סיבה שתתעצבני עלי, גם הפוקימונים שלי מפסידים בקרבות ולא מתעצבנים, ואם את תתאמני את לא תפסידי עוד באף קרב" אני אומר לה.
"ובייליף, עוד לא הספקתי להכיר אותך, אז אין לי מושג למה אתה עצבני עלי, אבל אני בטוח שנוכל להיות חברים טובים" אני אומר ומושיט את ידי לכיוון בייליף.
ספוילר
"רגע בייליף, מה קרה?" אני מרים את הכדור ורץ אחריו בכדי לברר למה הוא כועס עלי.Originally posted by Loveless@Jul 10 2009, 03:28 AM
דיוויס-
פלאפי נרגעת ומחייכת, אבל בייליף מסתכל עליך ברוגז ומצליף ביד שלך בפוקדור והולך לצד השני של המרכז.
ספוילר
"בייליף, תתחיל להירגע. אני בסך הכל רוצה לעזור לך, זה לא שאני אפגע בך!" אני אומר לו ומנסה לברר למה הוא ממשיך לכעוס עלי.Originally posted by Loveless@Jul 10 2009, 03:35 AM
דיוויס-
אתה הולך לבייליף, אבל הוא מתעלם ממך, אתה מנסה לגעת בו אבל הוא מחטיף לך גפן מצליפה על היד.
ספוילר
"טוב, הוא יכבד אותי בסופו של דבר..." אני אומר לעצמי בביטחון.Originally posted by Loveless@Jul 10 2009, 03:41 AM
דיוויס-
בייליף מתרגז וחוזר לפוקדור שלו.
"האחות ג'וי, אני רוצה מפתח לחדר שבו אני אוכל לישון" אני מבקש ממנה.
ספוילר
"אני קצת עייף מכל ההליכה, אז אני אלך לישון עכשיו" אני אומר לה ומחייך.Originally posted by Loveless@Jul 10 2009, 03:45 AM
דיוויס-
האחות ג'וי מגישה לך מפתח "כבר הולך לישון? עדיין לא החשיך אפילו!" היא אומרת בחיוך.
ספוילר
"מה כבר יכול להרעיש באמצע הלילה?" אני שואל את עצמי וקם מהמיטה אל עבר החלון בכדי לברר מה או מי מרעיש.Originally posted by Loveless@Jul 10 2009, 03:49 AM
"לילה טוב!" היא אומרת ואתה עולה לחדר. אתה לא מצליח להירדם שעה אורכה ולבסוף מצליח. כעבור כמה שעות שינה אתה מתעורר בבהלה, עדיין חשוך ואתה שומע משהו מחוץ לחלון.
ספוילר
"מה קרה?" אני שואל ומושיט לו יד, מנסה להרים אותו ולהכניס אותו לחדר שלי.Originally posted by Loveless@Jul 10 2009, 03:54 AM
דיוויס-
אתה פותח את החלון ורואה שיושב על האדן חלון שלךרועד מקור, הוא נראה מפוחד ורעב.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)