אני לא מתעניין בכלום.Originally posted by Loveless@Jul 10 2009, 07:00 PM
לני-
אתה מתחיל לטייל בעיר ורואה כמה סמטאות,חנות ומרחוק את המכון. לאן תלך?
אני חוזר למרכז הפוקימונים לראות את סנובול (אם היא עדיין שם).
אני לא מתעניין בכלום.Originally posted by Loveless@Jul 10 2009, 07:00 PM
לני-
אתה מתחיל לטייל בעיר ורואה כמה סמטאות,חנות ומרחוק את המכון. לאן תלך?
אני חוזר למרכז הפוקימונים לראות את סנובול (אם היא עדיין שם).
חמוף
התמונה לא עובדת, אז אין לי ממש מושג, אבל ניחא "><Originally posted by Loveless@Jul 10 2009, 07:00 PM
דיוויס-
אתה ונידורינה מתחילים לרוץ באושר, פתאום אתה מחליק ויד עוזרת לך לקום. אתה קם ומסדר את עצמך ורואה של מי היד, אתה רואה"אז אתה מאמן? רוצה אולי קרב קצר?" הוא שואל.
"תודה" אני אומר ומחייך.
"וכן, אני מאמן ואני אשמח לקרב" אני אומר.
"כמה על כמה?" אני שואל אותו.
ספוילר
אינג'ל-
אתה מוציא את ספיל שנראה מוכן לקרב ושולח אקדח מים חזק שפוגע באיגליבאף ואז במהירות שולח אבקת שלג, אבל איגליבאף מתחמקת במהירות ושולחת גל שוק שפוגע חזק בספיל, ספיל מתעצבן ושלוח כדור קרח חזק שפוגע באיגליבאף.
*ספיל למד כדור קרח!*
איגליבאף מתעצבן ומתחילה לשיר ומרדימה את ספיל.
לני-
לא חזרת לעיר ג'נטה...
אתה בעיר נאמור.
אני הולך אל סנובול.Originally posted by Loveless@Jul 10 2009, 07:50 PM
לני-
לא חזרת לעיר ג'נטה...
אתה בעיר נאמור.
חמוף
שמתי לב שאף תמונה של מאמן לא עובדת לי, כנראה יש בעיה במחשב הזה "><Originally posted by Loveless@Jul 10 2009, 07:50 PM
דיוויס-
"שניים על שניים?" הוא שואל "קוראים לי בובי" הוא אומר בחיוך ולוחץ את ידך. "קדימה תתחיל"
"אוקיי, בוא נתחיל" אני אומר.
"ליקיטונג, צא!" אני צועק ומוציא את ליקיטונג.
ספוילר
נדב זה לא רק אתה גם אצלי אף תמונה לא עובדת ><.אינג'ל-
אתה מוציא את ספיל שנראה מוכן לקרב ושולח אקדח מים חזק שפוגע באיגליבאף ואז במהירות שולח אבקת שלג, אבל איגליבאף מתחמקת במהירות ושולחת גל שוק שפוגע חזק בספיל, ספיל מתעצבן ושלוח כדור קרח חזק שפוגע באיגליבאף.
*ספיל למד כדור קרח!*
איגליבאף מתעצבן ומתחילה לשיר ומרדימה את ספיל.
---------------------------------------------------------------------------
"ספיל אתה חייב להתעורר !,בבקשה אנחנו חייבים לנצח בקרב הזה !"אני אומר לעבר ספיל .
אם הוא מתעורר :
"ספיל תשתמש בכדור קרח ואז באקדח מים "אני אומר לספיל.
אם הוא לא אני ממשיך לנסות להעיר אותו .
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
אני חולהOriginally posted by Loveless@Jul 10 2009, 02:02 AM
בן-
ג'יגליפאף מתחילה לשיר ומרדימה את דליברד "דליברד תעוררי מהר!" קורא הנער אבל דליברד ישנה חזק.![]()
--------------------
"בסדר ג'יגליפאף, תשתמשי בגלגול!" אומר לה בחיוך.
"תסיימי את הקרב מהר!".
ε(●̮̮̃•̃)з
לני-
סנובול מופתעת מהשאלה, ומשפילה את מבטה. כעבור כמה דקות היא מעלה חיוך, אבל זה נראה שהיא רוצה קרב.
דיוויס-
"ליקיטונג,הא?" הוא אומר "טוב סאקרומרי צא!תשתמש בכנף ברזל ואז נגיחת ראש!" סאקרומרי יוצא עם כנף ברזל ופוגע קשה בליקיטונג.
אינג'ל-
לאחר כמ הניסיונות ספיל מתעורר ומפתיע את איגליבאף עם כדור קרח שהיתנפץ בגלל האקדח מים "איגלי היתנפחות ואז משאלה!" דני אומר ואיגליבאף מתנפחת וממלאה את החדר בעצמה ומעיפה את ספיל על הקיר,שנפגע ואז זוהרת באור בהיר ומתכווצת בחזרת.
בן-
ג'יגליפאף מתחילה להיתגלגל במהירות,שנייה לפני שהיא פוגעת דליברד מתעורר ושולח קרן קרח שמקפיאה את ג'יגליפאף.
ירין-
מופשר תגיב הפעם נורמאלי להודעה שלי...
קייט,איפה את?!
"אוקיי ליקיטונג, השתמש ברעל ואז בהצלפת כוח!" אני צועקOriginally posted by Loveless@Jul 12 2009, 10:03 PM
דיוויס-
"ליקיטונג,הא?" הוא אומר "טוב סאקרומרי צא!תשתמש בכנף ברזל ואז נגיחת ראש!" סאקרומרי יוצא עם כנף ברזל ופוגע קשה בליקיטונג.
ספוילר
רוב הסיכויים שאני ישכח להגיד לך אז ביום רביעי אני נוסע למחנה קיץ אז אני לא יהיה 5 ימים .אינג'ל-
לאחר כמ הניסיונות ספיל מתעורר ומפתיע את איגליבאף עם כדור קרח שהיתנפץ בגלל האקדח מים "איגלי היתנפחות ואז משאלה!" דני אומר ואיגליבאף מתנפחת וממלאה את החדר בעצמה ומעיפה את ספיל על הקיר,שנפגע ואז זוהרת באור בהיר ומתכווצת בחזרת.
---------------------------------------------------------
"ספיל תשתמש באקדח מים ואז שהוא רטוב בכדור קרח "אני אומר לספיל .
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
"ג'יגליפאף, תתנפחי כדי לשבור את הקרח!" אומר לה בזעם. "קדימה, את יכולה!" אוסיף.Originally posted by Loveless@Jul 12 2009, 11:03 PM
בן-
ג'יגליפאף מתחילה להיתגלגל במהירות,שנייה לפני שהיא פוגעת דליברד מתעורר ושולח קרן קרח שמקפיאה את ג'יגליפאף.
ε(●̮̮̃•̃)з
פשוט התבלבלתי בין המתקפות...מה עןשה גל הלם?Originally posted by Loveless@Jul 9 2009, 01:42 PM
ירין-
אתה זורק את הפוקדור ולוטד ניכנס ,גלגול ראשון,שני,שלישי והוא יוצא! לוטד לא חלש כנראה בשביל שהוא יתפס.
-------
"מינון מהר ניצוצות בכל הכח!." אני אומר
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
דיוויס-
ליקיטונג מישתמש ברעל,אבל מתקפה מסוג זה אינה משפיעה עליו, סקארמורי מישתמש בקידוח ניקור ופוגע חזק בליקיטונג שמגיב בהצלפת כוח שגם לא לא משפיע כ"כ עליו. סקארומרי מישתמש בציפור אמיצה ומתקרב במהירות אל ליקיטונג.
אינג'ל-
ספיל משתמש באקדח מים,אבל איגליבאף מתחמקת בעזרת צוות כפול ואז שולחת גל הלם לכיוון ספיל!
בן-
ג'יגליפאף מתנפחת במהירות ושוברת את הקרח ומפתיעה את דליברד שמגיב בעזרת קרן זוהר שמתקרב במהירות לג'יגליפאף.
ירין-[/COLOR]
גל הלם זה טאנדרשוק
גם רעם זה טאנדר וואיוס
"ליקיטונג, מהר! השתמש בקרן קרח ואז בעל קולי!"Originally posted by Loveless@Jul 12 2009, 11:46 PM
דיוויס-
ליקיטונג מישתמש ברעל,אבל מתקפה מסוג זה אינה משפיעה עליו, סקארמורי מישתמש בקידוח ניקור ופוגע חזק בליקיטונג שמגיב בהצלפת כוח שגם לא לא משפיע כ"כ עליו. סקארומרי מישתמש בציפור אמיצה ומתקרב במהירות אל ליקיטונג.
ספוילר
מה זה מה???Originally posted by Loveless@Jul 12 2009, 11:46 PM
ירין-[/COLOR]
גל הלם זה טאנדרשוק
גם רעם זה טאנדר וואיוס
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)