Pokemon GO
עמוד 85 מתוך 171 ראשוןראשון ... 3575838485868795135 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,261 עד 1,275 מתוך 2565
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אינג'ל-
    ספיל משתמש באקדח מים,אבל איגליבאף מתחמקת בעזרת צוות כפול ואז שולחת גל הלם לכיוון ספיל!
    "ספיל תתחמק הצידה !"אני צועק לספיל במהירות.
    "תשתמש בכדור קרח ישר שאתה מתחמק מהמכה ואם הכדור פוגע תשתמש באקדח מים ואז באבקת שלג בשביל להקפיא אותו !"אני מוסיף.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. the bitch is back
    דיוויס-
    ליקיטונג משתמש בקרן קרח ופוגע מעט באקרומרי שמגיב במתקפת ניקור, המתקפה פוצעת את ליקיטונג שמנסה לפגוע בעל קולי,אבל סאקרומרי מתחמק בקלות ומנסה להישתמש שוב בקידוח ניקור!

ירין-
    גם הלם- shock wave
    גם רעם- thunder wave
    יותר ברור??

אינג'ל-
    ספיל מתחמק בשניה האחרונה ושולחת כדור קרח גדול במיוחד שפוגע חזק באיגליבאף. המשאלה של איגליבאף מתחילה לפעול ואיגליבאף בריאה שוב ומתקרבת עם קצה כפול לכיוון ספיל!
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג'ל-
    ספיל מתחמק בשניה האחרונה ושולחת כדור קרח גדול במיוחד שפוגע חזק באיגליבאף. המשאלה של איגליבאף מתחילה לפעול ואיגליבאף בריאה שוב ומתקרבת עם קצה כפול לכיוון ספיל!
    "תחכה עד שהוא ממש קרוב עליך ואז תשתמש באקדח מים הכי חזק שאתה יכול ואז במהירות תשתמש בכדור קרח !"אני לוחש לעבר ספיל .

4. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 13 2009, 01:50 PM
    דיוויס-
    ליקיטונג משתמש בקרן קרח ופוגע מעט באקרומרי שמגיב במתקפת ניקור, המתקפה פוצעת את ליקיטונג שמנסה לפגוע בעל קולי,אבל סאקרומרי מתחמק בקלות ומנסה להישתמש שוב בקידוח ניקור!

"ליקיטונג, תנסה להשתמש בקרן קרח ואז שוב בעל-קולי!"

Spoiler ספוילר

5. the bitch is back
    אינג'ל-
    ספיל עוצר את איגליבאף עם אקדח מים ומעיף אותה לאחור, ספיל משחרר כדור קרח אבל מפספס והכדור נישבר. "איגליבאף תשתמשי בנשיקה מתוקה ואז סטירה כפולה!" אומר דני ואיגליבאף משתמשת בנשיקה מתוקה ומבלבלת את ספיל ואז תוקפת אותו עם סתירה כפולה. ספיל נראה מותש.

דיוויס-
    ליקיטונג שולח קרן קרח חזקה ומקפיא את הכנפיים של סאקרומרי, סאקרומרי נופל על הריצפה מפרפר. ליקיטונג שולח על קולי אבל מפספס. "סאקרומרי תנענע את כנפיך ואז שלח מהירות כוכבים!" אומר בובי וסאקרומרי מתחיל לסדוק את הקרח לבסוף הקרח נישבר סאקרומרי שולח מהירות כוכבים ומעלף את ליקיטונג אבל מתעלף בעצמו!
    "טוב צא רידון!" הוא אומר ולפניך עומד רידון ענק! "ריידון זריקת אבנים ואז להביור!" אומר בובי.
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 13 2009, 01:50 PM

ירין-
    גם הלם- shock wave
    גם רעם- thunder wave
    יותר ברור??
    אבל מה כל דבר עושה?
    -----
    "אז את רואנ שתפסתי אותו..." אני אומר לנטלי וממשיך איתה לעיר הבאה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 13 2009, 09:12 PM
    דיוויס-
    ליקיטונג שולח קרן קרח חזקה ומקפיא את הכנפיים של סאקרומרי, סאקרומרי נופל על הריצפה מפרפר. ליקיטונג שולח על קולי אבל מפספס. "סאקרומרי תנענע את כנפיך ואז שלח מהירות כוכבים&#33;" אומר בובי וסאקרומרי מתחיל לסדוק את הקרח לבסוף הקרח נישבר סאקרומרי שולח מהירות כוכבים ומעלף את ליקיטונג אבל מתעלף בעצמו&#33;
    "טוב צא רידון&#33;" הוא אומר ולפניך עומד רידון ענק&#33; "ריידון זריקת אבנים ואז להביור&#33;" אומר בובי.
    "אוקיי קרוקונוו, צא&#33;" אני צועק ומוציא את קרוקונוו.
    "תשתמש בריקוד גשם ואז בסילון אקווה&#33;"

Spoiler ספוילר

8. the bitch is back
    דיוויס-
    קרקנוו מתחיל לרקד וענני גשם גדולים מתאספים ומתחילים להוריד גשם ששוטף אותכם, קרקנוו יוצע עם סילון אקווה ומעיף את רידון על הריצפה "רידון, אתה יודע מה לעשות" בובי אומר ורידון נעמד ומחייך ובזדוןואז משתמש באגרוף ברק ופוגע בקרוקנוו&#33; "ושוב&#33;" אומר בובי ורידון רץ לכיוון קרוקנוו עם אגרוף ברק.
    גיל! 3>

9. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 13 2009, 09:28 PM
    דיוויס-
    קרקנוו מתחיל לרקד וענני גשם גדולים מתאספים ומתחילים להוריד גשם ששוטף אותכם, קרקנוו יוצע עם סילון אקווה ומעיף את רידון על הריצפה "רידון, אתה יודע מה לעשות" בובי אומר ורידון נעמד ומחייך ובזדוןואז משתמש באגרוף ברק ופוגע בקרוקנוו&#33; "ושוב&#33;" אומר בובי ורידון רץ לכיוון קרוקנוו עם אגרוף ברק.
    קרוקונוו, מהר&#33; תעיף אותו בעזרת אקדח מים, אחרי זה תעוף לכיוונו עם סילון אקווה ותשלב בזה ניב קרח&#33;"

Spoiler ספוילר

10. אמאש'ך פלאפי ):
    Originally posted by Loveless@Jul 13 2009, 09:12 PM
    אינג&#39;ל-
    ספיל עוצר את איגליבאף עם אקדח מים ומעיף אותה לאחור, ספיל משחרר כדור קרח אבל מפספס והכדור נישבר. "איגליבאף תשתמשי בנשיקה מתוקה ואז סטירה כפולה&#33;" אומר דני ואיגליבאף משתמשת בנשיקה מתוקה ומבלבלת את ספיל ואז תוקפת אותו עם סתירה כפולה. ספיל נראה מותש.
    "ספיל תירה את הכדור קרח הכי גדול שאתה יכול &#33;"אני אומר לספיל ,
    "ואם זה פוגע תשתמש באקדח מים "אני מוסיף ,
    אם הוא מתחמק ומתקרב אליך תשתמש באקדח מים מתווך אפס אני לוחש לספיל .

11. the bitch is back
    ירין-
    הסברתי לך כבר 300 פעם מה זה כל דבר&#33;&#33;&#33;
    לא מבין? תחפש בסרבי.

דיוויס-
    קרקנוו לא מצליח להעיף אותו וניפגע שוב מהאגרוף ברק של רידון, הוא משתמש בסילון אקווה ופוגע חזק ברידון. שניהם נראים עייפים למדי.

אינג&#39;ל-
    ספיל מתחיל לאגור קרח בפה שלו ויוצר כדור ענקי שעף במהירות אל איגליבאף ופוגע בה קשה, ספיל שולח אקדח מים חזק ומעלף אותה&#33;
    השופט מכריז : "איגליבאף לא יכולה להילחם ספיל המנצח&#33;"
    "זה היה קרב טוב&#33;" אומר לך דני "קח תג המכון *תדמיין* ומי יודע אולי ניפגש בהמשך" הוא אומר בחיוך
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 13 2009, 09:51 PM
    ירין-
    הסברתי לך כבר 300 פעם מה זה כל דבר&#33;&#33;&#33;
    לא מבין? תחפש בסרבי.
    ----
    "היי חכי לי זה היה בצחוק.." אני רץ אחריה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

13. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 13 2009, 09:51 PM
    דיוויס-
    קרקנוו לא מצליח להעיף אותו וניפגע שוב מהאגרוף ברק של רידון, הוא משתמש בסילון אקווה ופוגע חזק ברידון. שניהם נראים עייפים למדי.
    "אתה די טוב&#33;" אני אומר ומחייך.
    "בוא נסיים את זה עכשיו קרוקונוו, סילון אקווה ומיד אחרי זה זנב אקווה&#33;" נאני שואג ומצביע על ריידון.

Spoiler ספוילר

14. אמאש'ך פלאפי ):
    אינג&#39;ל-
    ספיל מתחיל לאגור קרח בפה שלו ויוצר כדור ענקי שעף במהירות אל איגליבאף ופוגע בה קשה, ספיל שולח אקדח מים חזק ומעלף אותה&#33;
    השופט מכריז : "איגליבאף לא יכולה להילחם ספיל המנצח&#33;"
    "זה היה קרב טוב&#33;" אומר לך דני "קח תג המכון *תדמיין* ומי יודע אולי ניפגש בהמשך" הוא אומר בחיוך
    מדמיין מדמיין מדמיין ...
    ----------------------------------
    "כל הכבוד ספיל" אני אומר אם חיוך גדול .
    אני מתחיל ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים לרפאות את הפוקימונים שלי .
    ואחריי זה אני הולך לחנות .

15. the bitch is back
    ירין-
    נשים...
    לך תבין.
    אתה רץ אחריה ולבסוף משיג אותה, אתם הולכים בשתיקה ממושכת ולבסוף אתה מגיע לעיר&#33;
    אתה רואה מרכז,גלריות,מוזאונים,בתי קפות ומסעדות, מרחוק אתה רואה כמה סמטאות ואת המכון.

דיוויס-
    "אני יודע, תודה" הוא אומר בשחצנות "אבל לא נראה לי. רידון רעידת אדמה ואגרוף חשמל&#33;" הוא אומר והאדמה מתחילה לזוז בפראות וקרוקנוו נופל וניםגע, הוא מנסה לחמוק מהאגרוף חשמל אבל לא מספיק, קרוקנוו מעולף.
    "זה היה קרב סביר" בובי אומר והולך משם במהירות.

אינג&#39;ל-
    אתה הולך למרכז פוקימונים והאחות ג&#39;וי מרפאת לך את כולם, אתה מחפש חנות כרבע שעה ולבסוף מוצא אותה. אתה ניכנס פנימה ושם יושב בחור מחוייך "כן, במה אוכל לעזור לך?" הוא שואל בקול עליז.
    גיל! 3>

עמוד 85 מתוך 171 ראשוןראשון ... 3575838485868795135 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •