אני מרים את נידורינה על הגב שלי וממשיך להקדם בדרך בתקווה שהעיר הבאה קרובה.Originally posted by Loveless@Jul 14 2009, 10:21 AM
דיוויס-
אתה זורק את הפוקדור על נאמל. גילגול ראשון,שני,שלישי,רביעי, חמישי, נתפס!
*אני אעדכן עוד מעט*
לאן עכשיו?
אני מרים את נידורינה על הגב שלי וממשיך להקדם בדרך בתקווה שהעיר הבאה קרובה.Originally posted by Loveless@Jul 14 2009, 10:21 AM
דיוויס-
אתה זורק את הפוקדור על נאמל. גילגול ראשון,שני,שלישי,רביעי, חמישי, נתפס!
*אני אעדכן עוד מעט*
לאן עכשיו?
ספוילר
"תשירי!" אומר לה לפני שדילברד מנסה להשתמש שוב בקרן הקרח.Originally posted by Loveless@Jul 14 2009, 02:00 PM
בן-
ג'יגליפאף מתנפחת ומתעופפת משם והקרן זוהר מקפיאה את אחד השיחים שמאחוריך. דליברד מנסה להישתמש שוב בקרן קרח
ε(●̮̮̃•̃)з
א'ינג'ל-
צ'ארמיליון שולחת גחלת חזקה במיוחד ושורפת לגמרי את מסוקרין, צ'ארמליון מנסה להישתמש בשריטה אבלל נופלת תוך כדי ניסיון. מסקורין מנסה שוב בועות.
דיוויס-
אתה הולך עוד כמה שעות טובות, הלילה יורד ואין שום סימן לעיר או למרכז פוקימונים.
בן-
ג'יגליפאף שרה, אבל דליברד לא מקשיבה ויורה קרן קרח שמפספסת את ג'יגליפאף.
The Beast-
התעלמת לחלוטין מהרקע שיש למשחק.
לא רשום, ובנוסף אני בוחר איזה פוקימונים התחלתיים יש.
מצטער.
V.V
"כנראה שאני אצטרך להקים מחנה..." אני אומר לעצמי ומוציא את הפוקדורים שלי.Originally posted by Loveless@Jul 14 2009, 07:19 PM
דיוויס-
אתה הולך עוד כמה שעות טובות, הלילה יורד ואין שום סימן לעיר או למרכז פוקימונים.
"פלאפי, צא! קרוקונוו, צא!" אני צועק ומוציא אותם.
"פלאפי, תשמור בינתיים על נידורינה כאן, קרוקונוו, בוא נלך להביא כמה עציםמדורה ללילה" אני אומר לו ומחפש כמה עצים.
ספוילר
"תשתמשי גחלת לעיניים שלו ואז תשתמשי בשריטה !"אני אומר לצארמיליון.א'ינג'ל-
צ'ארמיליון שולחת גחלת חזקה במיוחד ושורפת לגמרי את מסוקרין, צ'ארמליון מנסה להישתמש בשריטה אבלל נופלת תוך כדי ניסיון. מסקורין מנסה שוב בועות.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
טופס הרשמה:
שם בפורום: zombimonky,רונלד
שם במשחק: רונלד
רקע :רונלד הוא ילד נמון לבוש משקפיים ומאוד ביישן.רונלד תמיד אהב פוקמונים,אבל לא נהייה מאמן כי כולם חשבו שהוא גרוע(בגלל שהוא לא דיבר עם אף אחד אז הם לא ידעו עליו כלום,והם חשבו שהוא מתבייש בזה שהוא גרוע) רק משפחתו האמינה בו.אביו היה מגדל פוקימונים ממוצע ואימו מתאמת כושלת אך אחותו היתה מאמנת מצתיינת.יום אחד אחותו נעלמה ורונלד התחיל לאבד את הביטחון העצמי שלו.לאחר 4 שנים הוא החליט לצאת למסע בכדי למצוא את אחותו.
תמונה/ ספרייט:
פוקימון התחלתי:גילגר
סרטים:
תגים:
כסף:1000$
ציוד: 5 פוקדורים,פוקדע,אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
הערות/הארות: לתפוס מגנזון
שם בפורום: he Avatar
שם במשחק: תומאס בלאק
רקע:
תומאס נולד בעיר ניו טורטריק למשפחה בעלת מעון פוקימונים ביציאה מהעיר. במהלך ילדותו העביר תומאס את זמנו הפנוי יחד עם הוריו ועם הפוקימונים הפצועים שבאו לקבל טיפול במעון. במהרה, פוקימוני היער הסמוך ופוקימונים התרגלו לתומאס ורובם נהפכו גם לחברים טובים מאוד שלו.
לפני 4 שנים, קרה דבר נורא - אחותו הגדולה נעלמה בדרכה להתמודדות במכון האחרון. הוריו לא הצליחו להתגבר על כך וסגרו את מעון הפוקימונים. תומאס חש עצבות, אולם החליט להמשיך לטפל בפוקימונים הפצועים, לפי מה שלמד מהוריו. היום, לאחר כ4 שנים, הגיע הזמן של תומאס לצאת למסעו. תומאס יודע שאם וכאשר הוא יהיה בצרות - הוא ימצא חברים שיעזרו לו לעבור אותם.
תמונה/ ספרייט:![]()
פוקימון התחלתי:
סרטים:
תגים:
כסף:1000$
ציוד: 5 פוקדורים,פוקדע,אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
הערות/הארות: ללכוד איווי וטורצ'יק, ושבמהלך המסע אני אוכל לא להשתתף בתחרויות סרט ובמקום זה להילחם נגד צוותים מסויימים.
"אני מצטער על השעה אבל אני יוצא היום למסע הפוקמונים שלי"אני אומר בלחץ.התחלה:
אתם קמים מוקדם בבוקר אפילו לפני שהוריכם היתעוררו. אתה קמים בשקט מוחלט ומתארגנים ליציאה ולוקחים איתכם כל מה שחשבתם לנכון לקחת. אחרי שהיסתדרתם אתם יורדים מטה אוכלים ארוחת בוקר בשקט שוטפים את הצלחת ומשאירים מכתב פרידה להוריכם ומסבירים להם את הסיבות למסע את יוצאים החוצה מהבית ורוח בוקר קלילה נושבת על פניכם, אתם מחייכים וחושבים 'זהו עכשיו אני יוצא למסע חיי! אני אגלה מה קרה לאחותי!' ואז אתם מתחילים לרוץ לבית של הפרופסור. כשאתם מגיעים את דופקים בדלת ולאחר כמה דקות קם אליכם הפרופסור בפיג'מה "מה את\ה רוצה?" הוא שואל ברוגז ומחכה לתשובה
בינתיים רק נדב החזיר לי תשובה, אז רק לו אני אמשיך O:
דיוויס-
אתה מתקרב לביבראל עם האוכל בידיים, ביראל חוטף לך את האוכל מהידיים ורץ לתוך השיח.
רונלד-
"כמובן,כמובן" הוא אומר ביאוש ומכניס אותך לביתו. הבית מאוד מבולגן ויש ספרייה עמוסת ספרים, מפות, מכשירים מוזרים, אבל כל זה לא מעניין אותך " טוב, קיבלתי שלושה פוקימונים, אבל לצערי אני לא יודע מהם" הוא אומר בצחוק חושש. הוא מגיש לך מגש עם שלושה פוקדורים, איזה תיקח?
(יש ימני,אמצעי ושמאלי)
תומאס-
תמלה את הרקע ואתה רשום ^^
והפוקימון ההתחלתי סודי :P
אתה יכול למצוא אלקיד וטורטוויג.
"טוב...אני לוקח השמאלי"אני אומר בחשש.
אני זורק את הפוקדור.אתה לוקח את הפוקדור ומתחיל לצאת "חכה!" הפרופסור צועק לך "קח גם את אלה" הוא מוסיף ומגיש לך חמישה פוקדורים. "שיהיה לך בהצלחה" הוא אומר וטורק את הדלת מאחורייך. מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)