"דסקול,אני המאמן שלך,בו נלך" אני אומר והולך לכיוון דרך 25.אתה זורק את הפוקדור, אור בוהק מאוד יוצא משם, כשהאו נעלם אתה רואה מולך שמחייך עליך בחיוך מטופש.
"דסקול,אני המאמן שלך,בו נלך" אני אומר והולך לכיוון דרך 25.אתה זורק את הפוקדור, אור בוהק מאוד יוצא משם, כשהאו נעלם אתה רואה מולך שמחייך עליך בחיוך מטופש.
אני מתעלם וממשיך ללכת.אתה ודאסקול הולכים לכיוון השביל, או יותר נכון אתה שולך והוא מרחף סמיבך ועושה לך ולאנשים ברחוב פרצופים טיפשיים. לבסוף אתה מגיע לדרך 25, אתה ממשיך ללכת ורואה בצד השביל אוכל תפוח.
שם בפורום: אורי-קון
שם במשחק: רייבן סקיירוק (Raven Skyrock)
רקע: רייבן גדל בפורטרי, אח קטן ל-4 אחיות מצליחות. אחותו הגדולה ביותר, סיינה, היא אחת המאמנות החזקות ביותר, וכרגע נמצאת במסע פוקימונים במחוז קנטו. אחותו השנייה, וינונה היא מנהיגת מכון המעופף של העיר בה חיים. אחותו השלישית התחילה את מסעה כשרייבן היה בן 9. היא הייתה הקרובה אליו ביותר: כשרייבן נולד סיינה הייתה באמצע מסע הפוקימון הראשון שלה ווינונה תמיד הייתה עסוקה בענייני המכון כך שהוא לרוב נשאר בבית ביחד עם אחותו השלישית לורה. כשנודע לו שלורה נעלמה הוא נשבע למצוא אותה והקדיש כמעט את כל זמנו כדי למצוא עלייה מידע, והוא חיכה ליום המיוחל בו סוף סוף יוכל לצאת למסע הפוקימונים. בנוסף הוא נשבע להציל את אביו ואמו, שהצטרפו לתנועה (רייבן לא יודע איזו) ומגיל 13 לא ראה אותם.
תמונה/ ספרייט:
פוקימון התחלתי: סודי
סרטים:
תגים:
כסף:1000$
ציוד: 5 פוקדורים,פוקדע,אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
הערות/הארות: רייבן אוהב מאוד פוקימוני מעופף והוא שואף לאסוף את כל פוקימוני המעופף בעולם. אבל חוץ מזה הוא מאוד רוצה לוטאד וסורסקיט.
[lovelessQUOTE]אתה הולך כרבע שעה ואז אתה מבחין ב- [/QUOTE]
"אין פה פוקימונים מעופפים"אני חושב לעצמי וממשיך ללכת.
נבוך קצת, אני אומר לו "באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי... אבל אולי לא באתי בזמן מתאים?"Originally posted by Loveless@Jun 29 2009, 12:50 PM
נהדר! ^_^
יש עוד מקום לאחד אחרון D:
התחלה:
אתם קמים מוקדם בבוקר אפילו לפני שהוריכם היתעוררו. אתה קמים בשקט מוחלט ומתארגנים ליציאה ולוקחים איתכם כל מה שחשבתם לנכון לקחת. אחרי שהיסתדרתם אתם יורדים מטה אוכלים ארוחת בוקר בשקט שוטפים את הצלחת ומשאירים מכתב פרידה להוריכם ומסבירים להם את הסיבות למסע את יוצאים החוצה מהבית ורוח בוקר קלילה נושבת על פניכם, אתם מחייכים וחושבים 'זהו עכשיו אני יוצא למסע חיי! אני אגלה מה קרה לאחותי!' ואז אתם מתחילים לרוץ לבית של הפרופסור. כשאתם מגיעים את דופקים בדלת ולאחר כמה דקות קם אליכם הפרופסור בפיג'מה "מה את\ה רוצה?" הוא שואל ברוגז ומחכה לתשובה
רונלד-
אין בשביל הזה מעופפים.
"שיגעון" הוא אומר בציניות ומכניס אותך פנימה. אתה ניכנס פנימה וגל ריח מוזר עולה מהכל,ריח של טבק שרוף ומיץ סלק, אתה רואה חדר גדול מאוד ומאוד מבולגן " טוב נישארו לי רק שני אלה" הוא אומר ומראה לך מגש עם שני פוקדורים (אמצעי וימיני). איזה תבחר?
"דסקול תתכונן" אני אומר והולך בשקט לכיוון השיחים.Originally posted by Loveless@Jul 18 2009, 03:09 AM
אתה ממשיך ללכת עוד הרבה זמן מבלי לראות או לשמוע כלום, עד שאתה שומע רישרוש חזק מהשיחים. מה תעשה?
"אני אקח את האמצעי"Originally posted by Loveless@Jul 18 2009, 03:09 AM
רייבן-
"שיגעון" הוא אומר בציניות ומכניס אותך פנימה. אתה ניכנס פנימה וגל ריח מוזר עולה מהכל,ריח של טבק שרוף ומיץ סלק, אתה רואה חדר גדול מאוד ומאוד מבולגן " טוב נישארו לי רק שני אלה" הוא אומר ומראה לך מגש עם שני פוקדורים (אמצעי וימיני). איזה תבחר?
"שלום" אני לוחש לו"רוצה להצטרף למסע שלי?" ומסמן לדסקול להתרחק.Originally posted by Loveless@Jul 18 2009, 03:26 AM
"טוב, לפחות עכשיו הוא יהיה שבע..." אני חושב לעצמי וחוזר לנידורינה, ובודק אם היא רוצה להמשיך ללכת.Originally posted by Loveless@Jul 18 2009, 02:25 AM
דיוויס-
אתה מתקרב לביבראל עם האוכל בידיים, ביראל חוטף לך את האוכל מהידיים ורץ לתוך השיח.
ספוילר
"טוב פרופסור אני הולך. תודה רבה שקיבלת אותי בשעה כל כך מוקדמת ועל הציוד!"Originally posted by Loveless@Jul 18 2009, 03:32 AM
רייבן-
אתה לוקח את הפוקדור והפרופסור ניגש אליך " קח את אלו, הם יעזרו לך" הוא אומר בחיוך מאולץ ומגיש לך חמישה פוקדורים ופוקידע. מה תעשה?
אני הולך אך השדות ומשחרר את הפוקדור
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)