Pokemon GO
עמוד 94 מתוך 171 ראשוןראשון ... 44849293949596104144 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,396 עד 1,410 מתוך 2565
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 02:32 AM

רונלד-
    אתה חוזר לדרך 25 והולך לך בשמחה עד שבטעות אתה נופל על הפרצוף, אתה מיסתובב ורואה שזה שנראה עצבני בטרוף.
    "ווהו" אני חושב לעצמי "צא דסקול,צל לילה" אני אומר בהתלהבות.

2. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 02:32 AM
    דיוויס-
    "המקום הזה?" היא שואלת ועונה " טוב הפונדק הזה היה המבנה הראשון בכל מחוז קולמביה והוא מציין את אמצע הדרך של פרדס התפוחים. בעבר, הוא היה מקום מאוד מרכזי אבל עם השנים נישכח" היא אומרת בהיתלהבות " במקום הזה קרו המון דברים חשובים, גילו לראשונה את המיקום המדוייק של פרדס התפוחים!, הבחירות הראשונות של המחוז נערכו כן, ואפילו דת הנהורים הוקמה פה." היא מוסיפה "אבל כיום המקום משמש בעיקר לאכסנייה לאנשים שנתקעו בפרדס" היא אומרת בעצב "תרצה לישון פה הלילה?" היא מוסיפה בחיוך.
    "אין לי ברירה, זה או כאן או מחנה, אז אני אשמח" אני אומר לה.

Spoiler ספוילר

3. the bitch is back
    רונלד-
    דאסקול יוצא, אבל לפני שהוא מספיק לתקוףקבוטו שולח פעימת מים חזקה ומעיף אותו אחורה, דאסקול מתעצבן ושולח צל לילה, אבל קבוטו מתקשח וזה לא משפיע עליו כ"כ. קבוטו עומד להישתמש שוב בפעימת מים.

דיוויס-
    "בשמחה! בשמחה!" היא אומרת ומוליכה אותך לחדר בקומה העליונה "ארוחת בוקר בשמונה בבוקר" היא אומרת בחיוך ונעלמת מאחורי הדלת. אתה בודק את החדר והוא נראה דיי מאובק, יש בו מיטה גדולה,טלוויזיה ישנה,שולחן, ומנורה. מה עכשיו?
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 02:46 AM
    רונלד-
    דאסקול יוצא, אבל לפני שהוא מספיק לתקוףקבוטו שולח פעימת מים חזקה ומעיף אותו אחורה, דאסקול מתעצבן ושולח צל לילה, אבל קבוטו מתקשח וזה לא משפיע עליו כ"כ. קבוטו עומד להישתמש שוב בפעימת מים.

"תשתמש בביטול,פזילה וצל לילה" אני אומר

5. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 02:46 AM

דיוויס-
    "בשמחה! בשמחה!" היא אומרת ומוליכה אותך לחדר בקומה העליונה "ארוחת בוקר בשמונה בבוקר" היא אומרת בחיוך ונעלמת מאחורי הדלת. אתה בודק את החדר והוא נראה דיי מאובק, יש בו מיטה גדולה,טלוויזיה ישנה,שולחן, ומנורה. מה עכשיו?
    "טוב נידורינה, בואי" אני אומר לה ומתיישב על המיטה.
    "המיטה הזאת די גדולה, את תוכלי לישון עליה" אני אומר ומכסה אותה בשמיכה שלנו, ומנסה להתכסות במה שנותר ולהירדם.

Spoiler ספוילר

6. the bitch is back
    רונלד-
    לפני שדאסקול מספיק להישתמש בביטול הוא ניפגע שוב מהפעימת מים, דאסקול מבולבל אבל ממשיך להילחם ושולח צל לילה חזק על קאבוטו שניפגע ואף אחורה. קבוטו מתעצבן ומשתמש ברוח קרירה לכיוון דאסקול.

דיוויס-
    אתה מצטופף יחד עם נידורינה(כפיות :rolleyes: ) ונירדם. אתה מתעורר אחרי כמה שעות למשמע פיצוץ גדול מלמטה. מה תעשה?
    גיל! 3>

7. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 02:56 AM

דיוויס-
    אתה מצטופף יחד עם נידורינה(כפיות :rolleyes: ) ונירדם. אתה מתעורר אחרי כמה שעות למשמע פיצוץ גדול מלמטה. מה תעשה?
    אני לא מעוניין במערכת יחסים של פוקימון ומאמן, סליחה P:
    "מה זה היה?!" אני צועק וקם מהמיטה.
    "נידורינה, תשאיר פה!" אני אומר ורץ למטה.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 02:56 AM
    רונלד-
    לפני שדאסקול מספיק להישתמש בביטול הוא ניפגע שוב מהפעימת מים, דאסקול מבולבל אבל ממשיך להילחם ושולח צל לילה חזק על קאבוטו שניפגע ואף אחורה. קבוטו מתעצבן ומשתמש ברוח קרירה לכיוון דאסקול.

"תתחמק ותשתמש בפזילה וצל לילה" אני פוקד.

9. the bitch is back
    דיוויס-
    כןכן, העיקר ביקשת לעשות איתה סייברסקס XD
    אתה רץ למטה ויש עשן כבד, כשהוא מתפזר אתה רואה את האישה הזקנה שוכבת,מתה, על הריצפה ומעליה עומדת אישה- שצוחקת " עוד אחד" היא אומרת בחיוך מרושע ופתאום משהו תופס אותך מאחורה אתה מבחין שלפי היד שזה- "שלום לך ילד" היא אומרת ופותחת בצחוק " מה אתה עושה במקום כזה? אתה לא יודע שזה מסוכן להיסתובב בלילה לבד?" היא מוסיפה וממשיכה לצחוק בצחוק מטורף.

רונלד-
    דאסקול מתחמק במהירות, אבל בטעות ניתקע בעץ ונופל.הוא קם במהירות ומישתמש בפזילה שלא כ"כ משפיעה על קבוטו ואז שולח צל לילה על קבוטו שניפגע. קבוטו שולח יריית בוץ לכיוון דאסקול.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 03:07 AM

רונלד-
    דאסקול מתחמק במהירות, אבל בטעות ניתקע בעץ ונופל.הוא קם במהירות ומישתמש בפזילה שלא כ"כ משפיעה על קבוטו ואז שולח צל לילה על קבוטו שניפגע. קבוטו שולח יריית בוץ לכיוון דאסקול.
    "תתחמק ותשתמש בצל לילה ושמירה" אני אומר בזעם.

11. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 03:07 AM
    דיוויס-
    כןכן, העיקר ביקשת לעשות איתה סייברסקס XD
    אתה רץ למטה ויש עשן כבד, כשהוא מתפזר אתה רואה את האישה הזקנה שוכבת,מתה, על הריצפה ומעליה עומדת אישה- שצוחקת " עוד אחד" היא אומרת בחיוך מרושע ופתאום משהו תופס אותך מאחורה אתה מבחין שלפי היד שזה- "שלום לך ילד" היא אומרת ופותחת בצחוק " מה אתה עושה במקום כזה? אתה לא יודע שזה מסוכן להיסתובב בלילה לבד?" היא מוסיפה וממשיכה לצחוק בצחוק מטורף.

מה זה?!!?!?!?!?!?
    שקריםםםםםםםםםםם!!!!!! התנגדות!
    "אני לא הייתי מסתובב פה אם לא הייתם כאן!" אני אומר לה בכעס.
    "מה את רוצה בכלל?! למה הרגת אותה?!" אני צועק.
    אני דוחף יד לכיס שלי ומחפש את הפוקדור של ליקיטונג למקרה חירום.

Spoiler ספוילר

12. the bitch is back
    רונלד-
    דאסקול מצליח להיתחמק בקושי ושולח צל לילה חזק שפוגע בקבוטו, ומעיף אותו על עץ. קבוטו מעולף אבל גם דאסקול.

דיוויס-
    אני מתנגד לרצון שלך לעשות את נידורינה V_V
    "חבל, אתה נראה ילד טוב כזה" היא אומרת בחיוך מזוייף "אבל מה לעשות... קקטורן חסל אותו אגרוף מחטים!" היא אומרת. קקטורן זורק אותך על הריצפה אבל כשהוא בא לתקוף נידורינה יוצאת משום מקום ומשתמשת בדחיפת רעל חזקה ומעיפה אותו על הריצפה. אתה רואה שהיא מחזיקה משהו בפה "מה? אתה לא מתבייש?" היא צועקת "קקטורן תישתמש בסופת עלים!" היא צווחת וקקטורן שולח סופת עלים שפוגעים קשה בנידורינה.
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 03:19 AM
    רונלד-
    דאסקול מצליח להיתחמק בקושי ושולח צל לילה חזק שפוגע בקבוטו, ומעיף אותו על עץ. קבוטו מעולף אבל גם דאסקול.

דיוויס-
    אני זורק פוקדור על קבוטו ומזיר את דסקול.

14. Kibō no chi
    Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 03:19 AM

דיוויס-
    "חבל, אתה נראה ילד טוב כזה" היא אומרת בחיוך מזוייף "אבל מה לעשות... קקטורן חסל אותו אגרוף מחטים!" היא אומרת. קקטורן זורק אותך על הריצפה אבל כשהוא בא לתקוף נידורינה יוצאת משום מקום ומשתמשת בדחיפת רעל חזקה ומעיפה אותו על הריצפה. אתה רואה שהיא מחזיקה משהו בפה "מה? אתה לא מתבייש?" היא צועקת "קקטורן תישתמש בסופת עלים!" היא צווחת וקקטורן שולח סופת עלים שפוגעים קשה בנידורינה.
    לא נורא >:
    "אוקיי, זהו זה! אף אחד לא פוגע בנידורינה!" אני צועק וקופץ על האישה הזאת.
    "נידורינה, מה יש לך בפה?" אני שואל אותה.

Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    רונלד-
    אץה זורק על קבוטו את הפוקדור ואחרי מספר נידנודים הפוקדור מאשר לך שהוא נתפס!
    *תפסת קבוטו!* אתה מחזיר את דאסקול. לאן תלך עכשיו?

דיוויס-
    "לא נראה לי" היא אומרת וקופצת הצידה ומוציאה גם "אמברון תישתמש בעל חושי על הילד" היא אומרת ואתה מרגיש מין הילה סובבת אותך ואז הכל נעלם. אתה מתעורר על הריצפה, כבר בוקר ואין שום זכר לאישה ולפוקימונים שלה. האישה הזקנה עדיין שם,מתה על הריצפה.
    גיל! 3>

עמוד 94 מתוך 171 ראשוןראשון ... 44849293949596104144 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •