דיוויס-
סוויפר המעוצבן לוקח את האוכל ואז שולח זנב ברזל על נידוקווין שמתעלפת. הוא מוציא לשון עליך ובורח משם.
"כשאני חושב על זה, אף פעם לא לכדתי את נידוקווין, אולי כדאי שאני אלכוד אותה, הרי אני לא אוכל לסחוב אותה" אני אומר וזורק עליה פוקדור.Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 04:16 AM
דיוויס-
סוויפר המעוצבן לוקח את האוכל ואז שולח זנב ברזל על נידוקווין שמתעלפת. הוא מוציא לשון עליך ובורח משם.
ספוילר
בשעה טובהOriginally posted by Loveless@Jul 19 2009, 04:20 AM
דיוויס-
סוף סוף Oם
אני ממשיך להתקדם בשדה.
ספוילר
"מה קרה נידוקווין?" אני שואל אותה.Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 04:23 AM
דיוויס-
אתה ממשיך בשדה שפתאום נידוקווין יוצאת החוצה מהפוקדור ומתחילה לבכות.
ספוילר
"אל תדאגי נידוקווין, זה רק למקרי חירום, את לא חייבת להשאר בתוכו" אני אומר לה ומנסה להרגיע אותה.Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 04:39 AM
דיוויס-
נידוקווין נראת מפוחדת, כנראה העובדה שהיא לא אוהבת להיות בפוקדור.
ספוילר
"טוב נידוקווין, נמשיך ישר!" אני אומר ומתחיל ללכת.Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 04:45 AM
דיוויס-
נידוקווין נרגעת מעט ומחכה לראות לאן תלך.
ספוילר
אני זורק עליו פוקדור!Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 04:11 AM
רייבן-
אוקי XD
"כן, אבל נראה לי שאני אוותר, אני צריך להגיע אל העיר איגטוטין, אתה יודע איך להגיע לשם?"Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 04:51 AM
דיוויס-
אתה ממשיך ישר וניתקע בבחור"איה" היא אומר בציניות "וואו נידוקווין!" הוא אומר בהילהבות "אתה מאמן? רוצה קרב?" הוא שואל בחיוך.
ספוילר
"יום וחצי?! לעזאזל!" אני צועק בעצבים.Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 05:26 AM
דיוויס-
"אממ כן, אבל זה במרחק של עוד יום וחצי הליכה" הוא אומר.
"אבל בכל זאת אני צריך להגיע לשם, תתלווה אלי?" אני מציע לו.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)