הולי יאי *-*Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 04:51 AM
רייבן-
אתה זורק פוקדור על לוטד. גלגול ראשון,שני,שלישי, נתפס!
*תפסת לוטד*
מה תעשה?
--
קודם כל אני חוזר למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלי.
אחר כך אני ממשיך במסע
הולי יאי *-*Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 04:51 AM
רייבן-
אתה זורק פוקדור על לוטד. גלגול ראשון,שני,שלישי, נתפס!
*תפסת לוטד*
מה תעשה?
--
קודם כל אני חוזר למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלי.
אחר כך אני ממשיך במסע
"הגיבי בחבטה משלך!" אני מצווה עליהOriginally posted by Loveless@Jul 19 2009, 12:38 AM
תומאס-
האפיני שולחת מתקפת נגד שפוגעת קשה בטריקו. טריקו מתעצבן ומשתמש בחבטה על האפיני שמתחמקת בקלות. האפיני מחכה לפקודה ממך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
למה כולם עושים מרתון תגובות בלילה דווקא? חלקנו צריכים לישון XD
דיוויס-
"אני מניח..." הוא אומר ביאוש "נקווה שנמצא מישהו להילחם מולו, אני צריך אימון לפני המכון" הוא מוסיף ומתחיל ללכת.
רייבן-
אתה מרפא את הפוקימונים שלך במרכז וממשיך ללכת. אתה מגיע לשביל 25 ורואה שם פוקימון מוזר מרחוק, אתה מתקרב ורואה שזה בעצם-
תומאס-
כי זה כיף XD
וכי זה חופש גדול, מנצלים אותו XD
"כשנגיע לעיר נלחם, מה אתה אומר?" אני שואל אותו כאשר אני עוקב אחריו.Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 02:40 PM
דיוויס-
"אני מניח..." הוא אומר ביאוש "נקווה שנמצא מישהו להילחם מולו, אני צריך אימון לפני המכון" הוא מוסיף ומתחיל ללכת.
ספוילר
דיוויס-
"טוב" הוא אומר בחיוך מזוייף וממשיך ללכת. אתה רואה אותו נופל פתאום ואתה רואה שהוא נפל על סוויפר!
"יופי קרב!" הוא אומר ואש זוהרת בעיניו " טוב צא האנדאוום() תשתמש בפיצוץ אש ואז קרן סולרית!" הוא צועק ועוד לפני שסוויפר מספיל לזוז האנדאוום מחסל אותו לחלוטין. "קדימה בוא נמשיך!" הוא אומר לך בחיות ואתה עדיין בשוק מהניצחון הזריז.
אני ממשיך ללכת אחריו.Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 03:11 PM
דיוויס-
"טוב" הוא אומר בחיוך מזוייף וממשיך ללכת. אתה רואה אותו נופל פתאום ואתה רואה שהוא נפל על סוויפר!
"יופי קרב!" הוא אומר ואש זוהרת בעיניו " טוב צא האנדאוום() תשתמש בפיצוץ אש ואז קרן סולרית!" הוא צועק ועוד לפני שסוויפר מספיל לזוז האנדאוום מחסל אותו לחלוטין. "קדימה בוא נמשיך!" הוא אומר לך בחיות ואתה עדיין בשוק מהניצחון הזריז.
"תגיד, איך ניצחת אותו כל כך מהר?" אני שואל אותו.
"הייתי מאוד מופתע, ההאנדום שלך מאוד חזק, כנראה" אני אומר.
ספוילר
"שלחי לעברו נשיקה מתוקה, ואז מתקפת נגד לכיונו!" אני מצווה עליה.Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 02:40 PM
תומאס-
כי זה כיף XD
וכי זה חופש גדול, מנצלים אותו XD
אני אמשיך בדרכי.Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 03:28 AM
רונלד-
אץה זורק על קבוטו את הפוקדור ואחרי מספר נידנודים הפוקדור מאשר לך שהוא נתפס!
*תפסת קבוטו!* אתה מחזיר את דאסקול. לאן תלך עכשיו?
דיוויס-
"מה?,אה זה?!" הוא אומר וצוחק "האמת הוא הפוקימון היותר חלש שלי" הוא אומר וממשיך לצחוק.
תומאס-
זאת נשיקה חביבה- LOVELY KISS
ומתקפת נגד זה -COUNTER
"אחד על אחד,אלה התנאים"אני אומר.Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 04:52 PM
רונלד-
אתה ממשיך ורואה שלט שרשום בו "ברוכים הבאים לדרך 26 העיר ג'נטה עוד 10 ק"מ." אתה ממשיך בדרך עד שאתה שומע "היי, אתה רוצה אולי קרב?"
"אז אתה בטח מאמן ממש טוב.Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 04:52 PM
דיוויס-
"מה?,אה זה?!" הוא אומר וצוחק "האמת הוא הפוקימון היותר חלש שלי" הוא אומר וממשיך לצחוק.
תגיד, איזה פוקימונים יש לך?"
ספוילר
אה התבלבלתי עם נשיקה מתוקה - Sweet KissOriginally posted by Loveless@Jul 19 2009, 04:52 PM
תומאס-
זאת נשיקה חביבה- LOVELY KISS
ומתקפת נגד זה -COUNTER
"מגניב" אני אומר לו ומחייך.Originally posted by Loveless@Jul 19 2009, 05:26 PM
דיוויס-
"אהה יש לי פלפי והיפנו" הוא אומר "ואני ממש לא, התחלתי רק לפני שבוע בערך" הוא אומר ומסמיק.
"גם לי יש פלאפי, ואת המסע שלי התחלתי גם לא מזמן, לפני כמה ימים בערך... יש לך מושג אם יש מרכז פוקימונים באזור או שנחנה בלילה בחוץ?" אני שואל אותו.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)