Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 37 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 555
  1. משתמש מנוסה
    שם: ליד צלחת עוגיות ריקה
    שם: קאמי 'וויקד' טורינו
    תמונה: אין לי מושג מאיפה לקחת תמונה...
    גיל במשחק: 11 (לא לגעת)
    רקע (לפחות 4-5 שורות+מושקע): כשאר קאמי היה קטן, לקחו אותו הוריו לטיול בהרים, אך לפתע, בדיוק כשהגיעו לפסגת ההר הגבוה ביותר, קרה משהו נורא. השמיים השחירו ופתאום הופיעו פוקימונים מהדשא, מהעצים ומהאדמה, אך משהו בהם היה לא בסדר. לפתע הם נשחירו מעט, ונהיו תוקפניים. הפוקימונים החלו לתקוף את קאמי והוריו, ולפתע הופיע טדיאורסה גדול יחסית, וחבט בקאמי. הוריו תפסו את קאמי וברחו מהר מהמקום. מאז סלד ופחד קאמי מפוקימונים. עברו שנים, וכאשר קיבל קאמי את קופון קבלת הפוקימון, החל לחשוב לעצמו, והגיע למסקנה שהגיע הזמן שיתמודד עם הפחד שלו. הוריו הסכימו שיצא להרפתקאה, ונתנו לו שעון יד מיוחד, עם פונקציות נסתרות, וכששאל מה הם, הם אמרו שיאלץ להבין אותם בעצמו במהלך המסע.
    כינוי בפורום: WickeD
    פוקימון התחלתי: אברה...
    ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון (לא לגעת)
    בקשות: להחליף פוקימון התחלתי בבקשה T_T
    אגב, מה זה אומר פוקימון חושך? פוקימון חושך ופוקימון אפל זה אותו דבר?
    מה שכתבתי ברקע על השעון הזה, דיברתי על מכשיר שונה ממה שאמרת שמקבלים.
    אין לי בעיה אם לא תסכים לכלול את זה במשחק, אבל מה שחשבתי כשרשמתי את זה, זה שאתה תחליט בהמשך על איזה 2 או 3 פונקציות שמתחשק לך~
    בברכה, רוי - בליצ'ר, וואן פיס פאנבוי, פוקימון-פאנגירל, רוקיסט מקצועי ומטאליסט מתלמד.
    כה, אני עוד... טוב... מחפש איך להשתמש בקלפי פוקימון שלי XP
    דברו איתי חופשי~
    </div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>CODE </td></tr><tr><td id=\'CODE\'>
    descent_roy@hotmail.com
    זה המסנג&#39;ר שלי D&#58;
    </td></tr></table><div class=\'signature\'>

<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>
    תמיד רציתי להגיד את זה~ בבקשה תחממו לי ת&#39;ביצים&#33;
    </span>

קרדיט לכל המתחלפות לאנשים מפורום אחר~

אני Murcielago חבר צוות בליץ&#39; מפורום אנימה ישראל~

2. משתמש מנוסה
    ערכתי את ההודעה...

החלפתי מצ&#39;ימצאר לאברה
    <span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by דרגונייט@Jul 5 2009, 08:52 PM
    לני:
    אט-אט מופיע לפנייך פינגווין גדול, עם גוף תכלת, ראש וכנפיים כחולות כהות, התמשכות של המקור לראש כמו התחלה של כתר ונקודות לבנות על הבטן (). אתה מזהה שזהו פרינפלאפ, כיוון שכשבחרת את פיפלאפ, בדקת על ההתפתחויות שלו. אתה מבין שפיפלאפ התפתח מהר בזכות קרב מול פוקימון שהוא גדול וחזק ממנו בהרבה, ובכל זאת ניצח.
    הקצוות של הכנפיים של פרינפלאפ מתחילות לבהוק. פרינפלאפ למד טופר מתכת&#33;
    "אההה&#33;" צועק המאמן "זה פרינפלאפ&#33; טוב, אין לי בררה, למרות היתרון שלו... צא, פיופיטר&#33;" ומהפוקדור יוצא פוקימון כחול דמוי גולם עם עיניים (). אתה מבין שזה כנראה פיופיטר. אתה זוכר במעורפל שפיופיטר הוא סוג אבן, כך שיש לך יתרון עליו.
    &#39;ואו&#33; איזה פוקימון מגניב&#33;&#39; אני חושב לעצמי בהקשר לפריפלאפ.
    "פרינפלאפ תשתמש בבועות ואז טופר מתכת במהירות&#33;" אני אומר לו.
    חמוף

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jul 5 2009, 07:26 PM
    איימי:
    פיצ&#39;ו נוהם וזה עוצר מקומבי לתקוף, כיוון שההתקפה שלו כבר ירדה והוא נבהל בשל הפציעה שלו. פיצ&#39;ו רץ כדי לבלום, ותוך כדי זה משחרר ברקים מכיסי החשמל שלו. "תחמוק קומבי&#33;&#33;&#33;" צועק מנהיג המכון אבל קומבי עייף מדי ופצוע מדי בשביל לחמוק. פיצ&#39;ו פוגע בו ישירות בבלימה חשמלית (מעתה והלאה, תקראי למתקפה בלימה חשמלית. היא לא תירשם בהתקפות של פיצ&#39;ו כי היא שילוב.). קומבי נופל מסוחרר לגמרי. "קומבי לא יכול להלחם&#33;" אומר השופט "פיצ&#39;ו מנצח ואיימי מנצחת בקרב המכון&#33;". כשפיצ&#39;ו ומע את זה הוא מאושר עד הגג שהביא לך זכייה. לפתע את רואה שפיצ&#39;ו שוב זוהר, רק הפעם ליותר זמן. ואז הוא מפסיק לזהור. את מנסה לא להתייחס לזה אבל לא מצליחה ושוקעת בהירהור עד שמנהיג המכון בא ואומר: "ניצחת בכבוד והשבתי לי את הביטחון שלא כולם גנבים&#33; תודה לך. אז הנה, קחי, תג הרשת" והוא מביא לך תג עגול ומחורר כמו רשת ללכידת חרקים.
    "תודה רבה" אני אומרת לה ואז אני מחבקת את פיצ&#39;ו ומלטפת לו את הראש

5. מורחקים
    שם: ליאור
    קאמי:
    אני מצטער, אבל ג&#39;ק נרשם לפניך...
    אני בקרוב אשאל אם אני אוכל להוסיף עוד מקומות ואם כן, אני אודיע לך בפרטי...
    ובקשר לשאלה שלך- פוקימון אפל ופוקימון חושך זה אותו דבר, זה המצאה שלי וזה פוקימון שעבר מוטציה והפך לחזק, תוקפני וצבע השתנה לשחור, וההתקפות שלו הפכו להתקפות שקשורות באופל ובלילה (בלימת אופל, נהמת ירח וכו&#39;...).

ג&#39;ק:
    רשום.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין&#33; אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?&#33;" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג&#39;ונג&#39;ף&#33; ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי&#33;" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים&#33; כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
    אתה נוסע לכיוון העיר ג&#39;ונגו&#39;ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב&#33;". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס&#33;" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון&#33;" "אני רוצה את אברה" אתה עונה "בחירה מצויינת&#33;" הוא עונה "כעת, קח גם את זה&#33;" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות&#33;"
    אתה יוצא לדרך&#33;

לני:
    תקרא למתקפה "חיתוך בועות מתכתי"
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    פרינפלאפ משתמש בבועות אבל בעוצמה לא יאמנת&#33; פרינפלאפ משתמש בקרן בועות&#33; פרינפלאפ למד קרן בועות&#33;
    פרינפלאפ משתמש בקרן הבועות ומתקדם תוך כדי פגיעה בבועות בעזרת טופר מתכת, מה שמחזק את הבועות של קרן הבועות. "תחמוק פיופיטר" אומר המאמן ברעד קל. פיופיטר מזנק הצידה. "קרן על" אומר המאמן ופיופיטר מתחיל לאגור אנרגיה במהירות. מה תעשה?

איימי:
    פיצ&#39;ו שמח ומאושר עד הגג את עדיין רואה שהוא זוהר לרגעים אחדים ואז מפסיק לזהור. את מתחילה לחשוד שהוא מתחיל להתפתח, אבל עדיין מדחיקה את זה בעזרת השימחה על הניצחון הראשון שלך מול מאמן והצעד הראשון לליגת הפוקימונים&#33; "קחי גם את זה" אומר מנהיג המכון ומביא לך 500&#036; על הניצחון. "אני מאמין שעוד תצליחי ותעברי את הליגה בקלילות" הוא מוסיף.

6. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by דרגונייט@Jul 5 2009, 09:10 PM
    לני:
    תקרא למתקפה "חיתוך בועות מתכתי"
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    פרינפלאפ משתמש בבועות אבל בעוצמה לא יאמנת&#33; פרינפלאפ משתמש בקרן בועות&#33; פרינפלאפ למד קרן בועות&#33;
    פרינפלאפ משתמש בקרן הבועות ומתקדם תוך כדי פגיעה בבועות בעזרת טופר מתכת, מה שמחזק את הבועות של קרן הבועות. "תחמוק פיופיטר" אומר המאמן ברעד קל. פיופיטר מזנק הצידה. "קרן על" אומר המאמן ופיופיטר מתחיל לאגור אנרגיה במהירות. מה תעשה?
    אתה יכול לרשום את זה כמתקפה?
    ------------------------------------------
    "זוז הצידה&#33;" אני אומר לפרינפלאפ.
    "עכשיו תשתמש בחיתוך בועות מתכתי&#33;" אני אומר לו ומחכה לראות אם זה יצליח.
    חמוף

7. משתמש מנוסה

אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין&#33; אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?&#33;" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג&#39;ונג&#39;ף&#33; ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי&#33;" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים&#33; כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
    אתה נוסע לכיוון העיר ג&#39;ונגו&#39;ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב&#33;". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס&#33;" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון&#33;" "אני רוצה את אברה" אתה עונה "בחירה מצויינת&#33;" הוא עונה "כעת, קח גם את זה&#33;" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות&#33;"
    אתה יוצא לדרך&#33;
    תודה לך פרופסור&#33;
    צא אברה&#33; שלום אברה, אני המאמן החדש שלך, הראה לי מתקפת כוח נסתר&#33;
    אבל אברה לא מגיב

---------------
    <span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>

8. משתמש מנוסה

דודי:
    אתה מתחיל לקרוא:
    "אמבראון-
    פוקימון שועל הלילה
    סוג: אופל
    כאשר אמבראון מורעל/משותק/שרוף, כך גם היריב שלו.
    התפתחויות:
    איווי-
    כאשר משמחים את איווי בשעות הלילה, איווי מתפתח לאמבריון.

מתקפות:

בלימה
    ניענוע זנב
    עידוד
    מתקפת חול
    רדיפה
    מתקפת מהירות
    קרן בילבול
    הבטחה
    אור ירח

מתקפות הנלמדות ע"י מורה פרטי:
    זריזות
    סטירת בוץ
    נחירה
    "

אתה מסיים לקרוא. מה תעשה עכשיו?
    אני חושב לעצמי:
    "הוא ניראה לי מחמד אני רוצה שגם איווי יהיה אחד כזה"
    ואני אני אומר לאחות ג&#39;וי:
    "סיימת לטפל בו?"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

9. משתמש מנוסה
    איימי:
    פיצ&#39;ו שמח ומאושר עד הגג את עדיין רואה שהוא זוהר לרגעים אחדים ואז מפסיק לזהור. את מתחילה לחשוד שהוא מתחיל להתפתח, אבל עדיין מדחיקה את זה בעזרת השימחה על הניצחון הראשון שלך מול מאמן והצעד הראשון לליגת הפוקימונים&#33; "קחי גם את זה" אומר מנהיג המכון ומביא לך 500&#036; על הניצחון. "אני מאמין שעוד תצליחי ותעברי את הליגה בקלילות" הוא מוסיף.
    "תודה רבה^^" אני אומרת ויוצאת מהמכון לכיוון מרכז הפוקימונים, ואז לברר על זירת הקרב שבעיר

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jul 5 2009, 05:56 PM

ירין:
    "אני יודעת" אומרת האחות ג&#39;וי "אבל לא בתדירות כזו ולא לפציעה כזו... וגם אם כבר הוא ריה את עצמו,למה הכוחות שלו לא שבו אליו? לפי דעתי הדרטיני שלך או חזק מאוד, או מיוחד מאוד... יש פוקימונים כאלו שיש להם יכולת או עוצמה לא מוסברים... אולי דרטיני שלך הוא אחד מהם. פעם הייתה לי האפיני כזו... הכוח שלה היה שהיא הייתה יכולה לשנות את הסוג שלה בהתאם למה שעושים לה... במהלך המסע שלך, תשתדל לגלות מה הכוח הניסתר של דרטיני, טוב? אולי הוא יעזור לך בהמשך..." היא מפסיקה לרגע ואז אומרת: "לך עכשיו תודיע לפרפסר אוק ותלך לישון."
    "טוב&#33;" אני הולך לפרופסור
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

11. מורחקים
    <div align="Center">הודעה חשובה:
    אין לכתוב מה הפוקימונים שלכם/מאמנים/אנשים עושים&#33; מותר לכם לכתוב רק מה אתם עושים&#33;
    כמוכן אין לקבוע אם לכדתם/ שיניתם פוקימון&#33; מותר לכם לכתוב שאתם מנסים. אני קובע אם הצלחתם.
    תודה.
    </div>

לני:
    אני לא ארשום את המתקפה הזו כמתקפה כיוון שהיא שילוב של מתקפות. אתה יכול להחליט אילו מתקפות אתה משלב ומתי אבל אני לא אכתוב אותן כמתקפות כיוון שתמיד אתה תוכל לשפר אותן .
    פרינפלאפ מתחיל לשתמש בחיתוך בועות מתכתי אבל פיופיטר שולח קרן על. המכה לא מזיקה כמו שהיא הייתה אמורה להזיק אבל בהחלט פוגעת חזק בפרינפלאפ. פרינפלאפ נראה מעט פצוע אבל בכל זאת נראה שהוא יכול להלחם. "קדימה פיופיטר" אומר המאמן ברוגע "זריקת סלעים". פיופיטר מעיף סלעים באוויר ומעיף אותם אל פרינפלאפ. מה תעשה?

ג&#39;ק:
    להבא תוסיף מרכאות בחלקים שאתה מדבר. רק כדי שיהיה לי קל להבדיל בין דיבור לבין דברים שאתה עושה.
    ואני מחליט אם אברה מגיב או לא. תשנה תגובה.

דודי:
    "כמעט" אומרת האחות ג&#39;וי "הוא עוד ישן אבל הוא נראה יותר טוב ממקודם. אני בטוחה שברגע שהוא יתעורר, הוא יהיה בסדר גמור. אבל תגיד לי, אין לך עוד פוקימונים? אם כן, תביא לי לטפל גם בהם. ואל תדאג בקשר לגסטלי, הוא יהיה בסדר גמור. אם אתה רוצה, אתה יכול לבוא לראות אותו ואחרי זה לתת לי לטפל בשאר הפוקימונים שלך."

איימי:
    אתה מגיעה למרכז הפוקימונים ורואה את האחות ג&#39;וי. "שלום" היא אומרת "איך אפשר לעזור לך?".
    את מתכוונת לענות אבל אז שמה לב שיש משהו מוזר בקול שלה. היא נשמעת מהופנטת...
    לאחר רגע עוד מישהו נכנס למרכז הפוקימונים. "שלום" אומרת האחות ג&#39;וי שוב "איך אפשר לעזור לך?" ואז את מבינה שהיא באמת מהופנטת והיא תקועה על משפט מסויים, שרק אותו היא אומרת. כמו רובוט. מה תעשי?

ירין:
    אתה הולך לטלפונים במרכז הפוקימונים ומתקשר לפרופסור. "אה שלום ירין&#33;" הוא אומר לך "יש משהו חדש? גילית משהו על פוקימוני האופל? או שאתה צריך למסור לי משהו? רגע מאיפו אתה מתקשר?" לפתע אתה רואה מאק שקופץ על פרופסור אוק. "טוב בסדר&#33; אני ארגיע אם השאלות ואתן לילד לדבר&#33;" אתה שומע את הפרופסור צועק ואז המאק יורד ממנו. "זה המאק של המאמן המפורסם אש קאטצ&#39;ם... בזמן האחרון כשאני לא נותן לאנשים לדבר או כשאני מדבר יותר מדי הוא עושה לי את זה... טוב מה רצית לספר לי?"
    אתה עדיין קצת המום מהמאק ומחליט לשאול עליו לפני שאתה מספר לו על דרטיני.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jul 7 2009, 09:55 AM
    ירין:
    אתה הולך לטלפונים במרכז הפוקימונים ומתקשר לפרופסור. "אה שלום ירין&#33;" הוא אומר לך "יש משהו חדש? גילית משהו על פוקימוני האופל? או שאתה צריך למסור לי משהו? רגע מאיפו אתה מתקשר?" לפתע אתה רואה מאק שקופץ על פרופסור אוק. "טוב בסדר&#33; אני ארגיע אם השאלות ואתן לילד לדבר&#33;" אתה שומע את הפרופסור צועק ואז המאק יורד ממנו. "זה המאק של המאמן המפורסם אש קאטצ&#39;ם... בזמן האחרון כשאני לא נותן לאנשים לדבר או כשאני מדבר יותר מדי הוא עושה לי את זה... טוב מה רצית לספר לי?"
    אתה עדיין קצת המום מהמאק ומחליט לשאול עליו לפני שאתה מספר לו על דרטיני.
    "וואו מאק&#33; טוב בכל מקרה לדריטני שלי קרה דבר מיוחד, הכל התחיל שהוא נפגע בזנבו ואז לקחתי אותו למרכז הפוקימונים והאחות ג&#39;וי אמרה שיקח לו זמן להתרפות&#33; הייתי עצוב ואז היא חזרה ואמרה שהוא ריפאה את עצמו לבד&#33; רק שלא כל הכוחות חזרו אליו.." אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

13. מורחקים
    ירין:
    "המממממ... שמעתי על דברים כאלו בעבר... אני חושב שהדרטיני שלך נלכד ב"מערת הדרקון". היא נהרסה לפני חודשיים... בטח שמעת על זה. בכל מקרה, הדרטיני הזה היה הפוקימון היחדי במערה... אני אברר מה מיוחד בפוקימונים כאלו. בינתיים, שינה נעימה." אומר הפרופסור אוק ומנתק. אתה חושב על מה שהוא אמר בזמן שאה הולך לאחת המיטות בחדר ההמתנה.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jul 7 2009, 11:29 AM
    ירין:
    "המממממ... שמעתי על דברים כאלו בעבר... אני חושב שהדרטיני שלך נלכד ב"מערת הדרקון". היא נהרסה לפני חודשיים... בטח שמעת על זה. בכל מקרה, הדרטיני הזה היה הפוקימון היחדי במערה... אני אברר מה מיוחד בפוקימונים כאלו. בינתיים, שינה נעימה." אומר הפרופסור אוק ומנתק. אתה חושב על מה שהוא אמר בזמן שאה הולך לאחת המיטות בחדר ההמתנה.
    "מעניין מה זה יכול להיות..." אני חושב והולך חישון
    --------

-------

15. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ג&#39;יימס:
    "זה הפשע המושלם&#33;" היא צועקת עלייך "להעמיד פני תם ולהסגיר את עצמך די לנקות אותך מאשמה&#33; הא&#33; אתה חושב שלא ניתקלתי בדברים מהסוג הזה?&#33; גרוולייט, קח אותו ואני רוצה שבחדר חקירות תוכיח את חפותך&#33; אם לא תוכיח שאתה חף מפשע, אתה תישאר פה&#33; מובן?&#33;"
    "נו באמת,אני לא הולך לשום מקום חוץ מליעדי,וממש לא אכפת לי מה תגידי,אני לא אשם&#33;" אני אומר לה ויוצא משם

עמוד 14 מתוך 37 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •