Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 37 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 555
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by דרגונייט@Jul 7 2009, 09:55 AM
    לני:
    אני לא ארשום את המתקפה הזו כמתקפה כיוון שהיא שילוב של מתקפות. אתה יכול להחליט אילו מתקפות אתה משלב ומתי אבל אני לא אכתוב אותן כמתקפות כיוון שתמיד אתה תוכל לשפר אותן .
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    פרינפלאפ מתחיל לשתמש בחיתוך בועות מתכתי אבל פיופיטר שולח קרן על. המכה לא מזיקה כמו שהיא הייתה אמורה להזיק אבל בהחלט פוגעת חזק בפרינפלאפ. פרינפלאפ נראה מעט פצוע אבל בכל זאת נראה שהוא יכול להלחם. "קדימה פיופיטר" אומר המאמן ברוגע "זריקת סלעים". פיופיטר מעיף סלעים באוויר ומעיף אותם אל פרינפלאפ. מה תעשה?
    "תשבור את הסלעים עם טופר מתכת!" אני אומר לפרינפלאפ.
    "עכשיו תשתמש בבועות בכל הכוח!" אני אומר לו שוב.
    חמוף

2. מורחקים
    שם: ליאור
    <div align="Center">מישהו יודע מה קורה עם ארווין (MegaSceptile)? אם הוא לא יגיב בקרוב, אני מוציא אותו מהמשחק ויתפנה מקום אז שמישהו יודיע לו.</div>

ירין:
    בלילה אתה חולם שאתה רץ בתוך מבוך. אתה מגיע לפנייה שמאלה ופונה שם ואז אתה מגיע להתפצלות. אתה בוחר בנתיב הימני וממשיך לרוץ. ואז אתה מגיע למקום מעגלי שהוא אמצע המבוך. באמצע המעגל ישנו פוקדור שבוהק באור כחלחל. אתה מרים אותו וזורק אותו ויוצא ממנו פוקימון שדומה לסבך עשבים כחולים עם ידיים ועיניים (). הפוקימון הזה מסב עליך מבט ואז מתחיל לברוח. אתה מתחיל לרוץ אחריו כשאז הוא תוקף אותך. אתה מתעורר במיטה שלך, מזיע ומפוחד. מה תעשה?

ג&#39;יימס:
    אתה מתחיל לצאת מהתחנה כשלפתע אתה מרגיש חום פתאומי מאחוריך. אתה מסתובב ורואה שגרוולייט תוקף אותך בלהביור.השוטרת ג&#39;ני מגיחה אחריו ואומרת לגרוולייט "אל תיתן לפושע לברוח&#33;" גרוולייט מתחיל לרוץ אליך ואז קופץ עליך ונוהם עליך, נהמה שמפחידה אותך כל כך, עד שאתה מרגיש דחף פתאומי להמלט מהעיר. לאחר מכן גרוולייט שורט אותך קלות ואתה מתעצבן. מה תעשה?

לני:
    פרינפלאפ שובר את הסלעים וזה יוצר רעש רב. אתה שומע מבעד לרעש את המאמן צועק משהו אבל אתה א מבין מה. לאחר מכן, פרינפלאפ משתמש בבועות בעוצמה חזקה ביותר. הערפל מתפזר ואתה רואה את פיופיטר שולח קרן על בדיוק ברגע בו פרינפלאפ שולח בועות. אתה יודע שהעוצמה של הבועות היא כלום לעומת הקרן על אבל אתה נזכר שפרינפלאפ למד מתקפה שיכולה להשתוות לקרן העל- קרן בועות.

3. אבל הופיר יותר
    Originally posted by דרגונייט@Jul 7 2009, 01:48 PM
    <div align="Center">מישהו יודע מה קורה עם ארווין (MegaSceptile)? אם הוא לא יגיב בקרוב, אני מוציא אותו מהמשחק ויתפנה מקום אז שמישהו יודיע לו.</div>

לני:
    פרינפלאפ שובר את הסלעים וזה יוצר רעש רב. אתה שומע מבעד לרעש את המאמן צועק משהו אבל אתה א מבין מה. לאחר מכן, פרינפלאפ משתמש בבועות בעוצמה חזקה ביותר. הערפל מתפזר ואתה רואה את פיופיטר שולח קרן על בדיוק ברגע בו פרינפלאפ שולח בועות. אתה יודע שהעוצמה של הבועות היא כלום לעומת הקרן על אבל אתה נזכר שפרינפלאפ למד מתקפה שיכולה להשתוות לקרן העל- קרן בועות.
    נראה לי שהוא פרש.. :mellow:
    ------------------------------------
    "קרן בועות&#33; מהר&#33;" אני צועק לפרינפלאפ.
    חמוף

4. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    [ג&#39;יימס:
    אתה מתחיל לצאת מהתחנה כשלפתע אתה מרגיש חום פתאומי מאחוריך. אתה מסתובב ורואה שגרוולייט תוקף אותך בלהביור.השוטרת ג&#39;ני מגיחה אחריו ואומרת לגרוולייט "אל תיתן לפושע לברוח&#33;" גרוולייט מתחיל לרוץ אליך ואז קופץ עליך ונוהם עליך, נהמה שמפחידה אותך כל כך, עד שאתה מרגיש דחף פתאומי להמלט מהעיר. לאחר מכן גרוולייט שורט אותך קלות ואתה מתעצבן. מה תעשה?

"ג&#39;יודוד,צא&#33;" אני אומר ומוציא את ג&#39;יודוד "תשתמש בבלימה על גרולייט"

5. משתמש מנוסה

ירין:
    בלילה אתה חולם שאתה רץ בתוך מבוך. אתה מגיע לפנייה שמאלה ופונה שם ואז אתה מגיע להתפצלות. אתה בוחר בנתיב הימני וממשיך לרוץ. ואז אתה מגיע למקום מעגלי שהוא אמצע המבוך. באמצע המעגל ישנו פוקדור שבוהק באור כחלחל. אתה מרים אותו וזורק אותו ויוצא ממנו פוקימון שדומה לסבך עשבים כחולים עם ידיים ועיניים (). הפוקימון הזה מסב עליך מבט ואז מתחיל לברוח. אתה מתחיל לרוץ אחריו כשאז הוא תוקף אותך. אתה מתעורר במיטה שלך, מזיע ומפוחד. מה תעשה?

הוא הלך למחנה קיץ.. אבל נראה לי גם פרש...

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. מורחקים
    לני:
    פרינפלאפ מפסיק להשתמש בבועות ופותח במתקפה חזיתית של קרן בועות. קרן העל וקרן הבועות נפגשות ומתפוצצות. פיוםיטר ופרינפלאפ עפים אחורנית. "או או" אומר המאמן "פיופיטר, ראש מתכת&#33;". הראש של פיופיטר מתחיל לבהוק כמו שקורא לכנפיים של פרינפלאפ כשהוא משתמש בטופר מתכת. ואז פיופיטר מתחיל להתקדם במהירות מרשימה במיחוד לכיוון פרינפלאפ, כשראשו מופנה קדימה. אם לא תפעל במהירות, פרינפלאפ יפגע מראש המתכת&#33;&#33;&#33;.

ג&#39;יימס:
    ג&#39;יאודוד יוצא מהפוקדור וצובר מהירות לכיוון גרוולייט. הוא פוגע ישירות בגרוולייט ומעיף אותו ממך. אתה קם ומעיף מבט נזעם על השוטרת ג&#39;ני, שאומרת: "גרווליייט, בלימת אש, צא&#33;" ואז אתה מפנה את ראשך לגרוולייט ורואשהוא משתמש בלהביור ותוך כדי זה בבלימה, מה שגורם ללהביור לעטוף אותו, להוסיף לו מהירות ועוצמה. פעל מהר או שתיפגע מההתקפה&#33;.

ירין:
    אתה מביט סביבך ורואה רק את חדר ההמתנה. אתה מרגיש שמהו עוקב אחרייך אבל אתה לא יודע מה. אתה מסתובב סביב לא רואה דבר אבל אתה בטוח שהחלום שלך היה חלום שמרמז על העתיד. אתה מרים פנס ומחפש איזה משהו שראית בחלום. אתה לא רואה דבר. ואז, בדיוק שאתה עומד להניח את הפנס אתה רואה ספר בשם "חלומות והפירוש שלהם". האם תיקח את הספר?

7. משתמש מנוסה
    איימי:
    אתה מגיעה למרכז הפוקימונים ורואה את האחות ג&#39;וי. "שלום" היא אומרת "איך אפשר לעזור לך?".
    את מתכוונת לענות אבל אז שמה לב שיש משהו מוזר בקול שלה. היא נשמעת מהופנטת...
    לאחר רגע עוד מישהו נכנס למרכז הפוקימונים. "שלום" אומרת האחות ג&#39;וי שוב "איך אפשר לעזור לך?" ואז את מבינה שהיא באמת מהופנטת והיא תקועה על משפט מסויים, שרק אותו היא אומרת. כמו רובוט. מה תעשי?
    אני מעבירה לה יד ליד הפנים לראות אם יש תגובה, ואם אין אני שואלת עוד אנשים במרכז אם הם יודעים מה קרה

8. אבל הופיר יותר
    Originally posted by דרגונייט@Jul 7 2009, 02:13 PM
    לני:
    פרינפלאפ מפסיק להשתמש בבועות ופותח במתקפה חזיתית של קרן בועות. קרן העל וקרן הבועות נפגשות ומתפוצצות. פיוםיטר ופרינפלאפ עפים אחורנית. "או או" אומר המאמן "פיופיטר, ראש מתכת&#33;". הראש של פיופיטר מתחיל לבהוק כמו שקורא לכנפיים של פרינפלאפ כשהוא משתמש בטופר מתכת. ואז פיופיטר מתחיל להתקדם במהירות מרשימה במיחוד לכיוון פרינפלאפ, כשראשו מופנה קדימה. אם לא תפעל במהירות, פרינפלאפ יפגע מראש המתכת&#33;&#33;&#33;.
    "חיתוך בועות מתכתי&#33; מהר&#33;" אני צועק אל פרינפלאפ ומקווה שזה יצליח.
    "אחרי זה מהר קרן בועות&#33;" אני אומר שוב.
    חמוף

9. מורחקים
    Originally posted by דרגונייט@Jul 7 2009, 02:13 PM
    ג&#39;יימס:
    ג&#39;יאודוד יוצא מהפוקדור וצובר מהירות לכיוון גרוולייט. הוא פוגע ישירות בגרוולייט ומעיף אותו ממך. אתה קם ומעיף מבט נזעם על השוטרת ג&#39;ני, שאומרת: "גרווליייט, בלימת אש, צא&#33;" ואז אתה מפנה את ראשך לגרוולייט ורואשהוא משתמש בלהביור ותוך כדי זה בבלימה, מה שגורם ללהביור לעטוף אותו, להוסיף לו מהירות ועוצמה. פעל מהר או שתיפגע מההתקפה&#33;.
    "לתקוף את המאמן?&#33;,זה כבר ממש לא הוגן,ואני חשבתי שלשוטרים יש שמץ של כבוד" אני אומר בקצרה ואז אני אומר לג&#39;יודוד "ג&#39;יודוד תשתמש בזריקת אבנים על כדי לחסום את גרולייט&#33;" "אם את משחקת לא הוגן,גם לי מותר,צא&#33;,פידג&#39;י&#33;"

10. משתמש מנוסה

"תודה לך פרופסור&#33;
    "צא אברה&#33; שלום אברה, אני המאמן החדש שלך, הראה לי מתקפת כוח נסתר&#33;"
    <span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>

11. מורחקים
    איימי:
    את שואלת אנשים מה קרה והם אומרם לך שהם לא יודעים. את ניגשת לאחות ג&#39;וי ומנפנפת עליה רוח ורואה שאין תגובה. את רצה לחפש מים, מוצאת כוס עם מים ורצה אל האחות ג&#39;וי חזרה ושופכת עליה את המים. האחות ג&#39;וי צורחת ואומרת "מה את חושבת שאת עושה?&#33; למה הרטבת אותי?&#33;"

לני:
    פרינפלאפ משתמש בחיתוך בועות מתכתי, שמאט את פיופיטר מעט אבל לא עוצר אותו. לאחר מכן פרינפלאפ משתמש בקרן בועות ופוגע במקרה לא בראש של פיופיטר וזה עוצר אותו ואז אתה מבין, שבזמן שפיופיטר משתמש בראש מתכת, רק הראש שלו חסין למתקפות מים ועשב ושאר הגוף שלו פגיע. פיופיטר נוחת על הקרקע ונראה מותש אבל אז הוא מתחיל לזהור ולגדול. פיופיטר מתפתח&#33; לבסוף, הוא הופך לפוקימון ירקרק עם בטן כחולה, ידיים ורגליים קצרות, זנב ארוך ועבה וקוצי מהראש, דרך הגב לזנב (). אתה לא מזהה את הפוקימון אבל המאמן צועק: "יש&#33; סוף סוף, אחרי כל האימונים הקשים שעברנו, פיופיטר התפתח לטיירניטר&#33; ורק כדי ליידע אותך, טיירניטר הוא מסוג אבן/אופל&#33;" מה תעשה?

ג&#39;יימס:
    ג&#39;יאודוד משתמש בזריקת אבנים ובטעות משתמש בזה חזק מדי ופוגע בגרוולייט מה שמסחרר אותו לגמרי ומונע ממנו כל אפשרות להלחם. פידג&#39;י יוצא מהפוקדור ומחכה לפקודה. "גרוולייט, לא&#33; איך אתה מעז להתנגד לשוטר ילד?&#33; זה יעלה לך ביוקר&#33; אתה תצטער על זה&#33;"

12. אבל הופיר יותר
    Originally posted by דרגונייט@Jul 7 2009, 02:30 PM
    לני:
    פרינפלאפ משתמש בחיתוך בועות מתכתי, שמאט את פיופיטר מעט אבל לא עוצר אותו. לאחר מכן פרינפלאפ משתמש בקרן בועות ופוגע במקרה לא בראש של פיופיטר וזה עוצר אותו ואז אתה מבין, שבזמן שפיופיטר משתמש בראש מתכת, רק הראש שלו חסין למתקפות מים ועשב ושאר הגוף שלו פגיע. פיופיטר נוחת על הקרקע ונראה מותש אבל אז הוא מתחיל לזהור ולגדול. פיופיטר מתפתח&#33; לבסוף, הוא הופך לפוקימון ירקרק עם בטן כחולה, ידיים ורגליים קצרות, זנב ארוך ועבה וקוצי מהראש, דרך הגב לזנב (). אתה לא מזהה את הפוקימון אבל המאמן צועק: "יש&#33; סוף סוף, אחרי כל האימונים הקשים שעברנו, פיופיטר התפתח לטיירניטר&#33; ורק כדי ליידע אותך, טיירניטר הוא מסוג אבן/אופל&#33;" מה תעשה?
    "קרן בועות בכל הכוח&#33;" אני אומר לפרינפלאפ.
    "אם הוא תוקף תתחמק ותשתמש בחיתוך בועות מתכתי&#33;" אני מוסיף.
    חמוף

13. מורחקים
    ג&#39;יימס:
    ג&#39;יאודוד משתמש בזריקת אבנים ובטעות משתמש בזה חזק מדי ופוגע בגרוולייט מה שמסחרר אותו לגמרי ומונע ממנו כל אפשרות להלחם. פידג&#39;י יוצא מהפוקדור ומחכה לפקודה. "גרוולייט, לא&#33; איך אתה מעז להתנגד לשוטר ילד?&#33; זה יעלה לך ביוקר&#33; אתה תצטער על זה&#33;"
    "איך את מעיזה לנסות לפגוע בילד שרק דיווח לך על פשע?&#33;" אני אומר לה "בואי נראה אותך עכשיו בלי הפוקמון שלך,פידגי&#33;,תישאר כאן ותעקב אותה קצת&#33;" אני אומר לפידג&#39;י מכניס את ג&#39;יודוד ומתחיל לרוץ ישר עד שאני מגיע כמעט עד קצה טווח הפוכדור ומחזיר את פידג&#39;י

14. משתמש מנוסה
    איימי:
    את שואלת אנשים מה קרה והם אומרם לך שהם לא יודעים. את ניגשת לאחות ג&#39;וי ומנפנפת עליה רוח ורואה שאין תגובה. את רצה לחפש מים, מוצאת כוס עם מים ורצה אל האחות ג&#39;וי חזרה ושופכת עליה את המים. האחות ג&#39;וי צורחת ואומרת "מה את חושבת שאת עושה?&#33; למה הרטבת אותי?&#33;"

"כי התנהגת כמו רובוטOO עכשיו אפשר לרפא את הפוקימונים שלי?"

15. מורחקים
    לני:
    "תחמוק טיירניטר" אומר המאמן בשלווה אבל להפתעתו ולשימחתך, הוא לא מתחמק כיוון שהוא עוד לא רגיל לגוף החדש, הגדול והחזק שלו. קרן הבועות פוגעת בו ישירות ומסחררת אותו מעט. לאחר מכן פרינפלאפ משתמש בחיתוך בועות מתכתי ופוגע בטיירניטר ומפיל אותו. "טיירניטר לא מסוגל להלחם&#33;" מודיע השופט "פרינפלאפ מנצח, מה שאומר שלני הוא המנצח&#33;". "לא&#33;&#33;&#33;" צועק המאמן "אני לא מאמין&#33; הפסדתי&#33; טוב, אין ברירה אלה להתאמן&#33; תחזור טיירניטר&#33;" הוא מחזיר את טיירניטר לפוקדור ורץ לשיחים לחפש פוקימונים. &#39;ניצחתי&#33; ועוד בדיוק בזמן כדי להיפגש עם מר מיסתורי ליד מכון החרק&#39; אתה חושב לעצמך.

ג&#39;יימס:
    אתה מאושר שהצלחת לברוח ממנה ואז אתה נתקל במשהו פרוותי וגדול. אתה מביט על הדבר ובהתחלה חושב שזה גרוולייט אבל אתה מבין שהפוקימון שנתקלת בו גדול יותר, מאיין יותר וכנראה חזק יותר (). אתה מזהה את ארקניין, מסרטי פשע בטלוויזיה. אתה יודע שהוא המפותח של גרוולייט. מרחוק אתה שומע את השוטרת ג&#39;ני צועקת "תפוס אותו וביא אתו לפה ארקניין&#33;". ארקניין מניף אותך ורץ איתך לשוטרת ג&#39;ני. מה תעשה?

איימי:
    "מה?&#33;" צועקת האחות ג&#39;וי "אני התנהגתי כמו רובוט? איך זה ייתכן? רגע תני לי להזכר..." היא אומרת ושוקעת במחשבות ארוכות ואז אומרת "אוי לא... תצאו מכאן עכשיו&#33; כולם&#33; יש לי היפנו בטיפול שעודדו אותו קצת יותר מדי להפנט... בגלל זה התנהגתי ככה... אני חייבת לרסן אותו... בינתיים צאו מכאן&#33;"

עמוד 15 מתוך 37 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •