Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 37 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 555
  1. מורחקים
    שם: ליאור
    ירין:
    אתה פותח את הספר ומחפש את הערך "שיחים במבוך" אתה מוצא ומתחיל לקרוא:
    "שיחים במבוך מסמנים תקלות/ מכשולים בדרכך"
    אתה חושב לעצמך אילו תקלות ומכשולים יכולים להיות לך בדרך. ואז אתה נזכר בפציעה של דרטיני, שגרמה לך לעצור את המסע וגרמה לכך שלא תוכל להלחם עד שהוא יחלים (הוא הפוקימון היחיד שלך). מה תעשה עכשיו?

ג'ק:
    יש מוטות רק על התיקרה, לא על הקירות :blink: ... תמצא דרך אחרת.

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jul 8 2009, 09:31 AM
    ירין:
    אתה פותח את הספר ומחפש את הערך "שיחים במבוך" אתה מוצא ומתחיל לקרוא:
    "שיחים במבוך מסמנים תקלות/ מכשולים בדרכך"
    אתה חושב לעצמך אילו תקלות ומכשולים יכולים להיות לך בדרך. ואז אתה נזכר בפציעה של דרטיני, שגרמה לך לעצור את המסע וגרמה לכך שלא תוכל להלחם עד שהוא יחלים (הוא הפוקימון היחיד שלך). מה תעשה עכשיו?

אני בודק גם את החול הזה..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. משתמש מנוסה
    יואו משחק ראשון שלי ואני לא יודע איך לעושת כאלה דברים. מצטער...

--------------------------------------------------------------

אני צועק לו "אברה מה קרה?", "תרגע ותשתמש בטלפורט בחזרה אלי&#33;" אני אומר בחשש
    <span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>

4. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by דרגונייט@Jul 8 2009, 09:19 AM
    לני:
    אתה מתקרב למכון החרק ורואה תנועה בצללים. אתמתקרב ורואה איש עם מסכה וגלימה סגולה. "נו, נו, נו... מי זה אם לא הטיפוס הסקרן שלנו. בטח אין לך מושג למה קראתי לך הנה. טובתראה, אסור לי לתת לך לחבל במשימה שלי, אז הבאתי אותך הנה כדי להשכיח מהמוח שלך הכל. ואני אעשהאת זה עם חבר טוב שלי. צא&#33;" הוא צועק ומוציא מהפוקדור שלו פוקימון דמוי מומיה עם עין אחת אדומה, מעיין גלימה שמגיעה מהראש, שיניים בולטות וידיים מרחפות () "תכירו" אומר האיש המסתורי "ילד- דאסקלופס, דאסקלופס, אגרוף רעם על הילד". מה תעשה?
    אני רץ הצידה במהירות.
    "פרינפלאפ צא&#33;" אני קורא וזורק את הפוקדור שלו.
    "קרן בועות על דאסקלופס" אני אומר לו.
    חמוף

5. משתמש מנוסה
    דודי:
    האחות ג&#39;וי לוקחת את הפוקימונים שלך ומובילה אותך לחדר מסויים. אתה רואה שם את גסטלי, מרחף רק כמה סנטימטרים מהקרקע. את רואה שהוא כמעט והחלים לגמרי. לפתע האחות ג&#39;וי קוראת לך מהחדר הסמוך: "דודי, בוא מהר&#33; אתה חייב לראות משהו עכשיו&#33; אתה לא תאמין&#33; אבל בוא לפני שיהיה מאוחר&#33;"
    אני רץ לחדר ואומר:
    "מה קרה???"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

6. משתמש מנוסה
    שם: ליד צלחת עוגיות ריקה
    Originally posted by WickeD@Jul 5 2009, 08:54 PM
    שם: קאמי &#39;וויקד&#39; טורינו
    תמונה: אין לי מושג מאיפה לקחת תמונה...
    גיל במשחק: 11 (לא לגעת)
    רקע (לפחות 4-5 שורות+מושקע): כשאר קאמי היה קטן, לקחו אותו הוריו לטיול בהרים, אך לפתע, בדיוק כשהגיעו לפסגת ההר הגבוה ביותר, קרה משהו נורא. השמיים השחירו ופתאום הופיעו פוקימונים מהדשא, מהעצים ומהאדמה, אך משהו בהם היה לא בסדר. לפתע הם נשחירו מעט, ונהיו תוקפניים. הפוקימונים החלו לתקוף את קאמי והוריו, ולפתע הופיע טדיאורסה גדול יחסית, וחבט בקאמי. הוריו תפסו את קאמי וברחו מהר מהמקום. מאז סלד ופחד קאמי מפוקימונים. עברו שנים, וכאשר קיבל קאמי את קופון קבלת הפוקימון, החל לחשוב לעצמו, והגיע למסקנה שהגיע הזמן שיתמודד עם הפחד שלו. הוריו הסכימו שיצא להרפתקאה, ונתנו לו שעון יד מיוחד, עם פונקציות נסתרות, וכששאל מה הם, הם אמרו שיאלץ להבין אותם בעצמו במהלך המסע.
    כינוי בפורום: WickeD
    פוקימון התחלתי: אברה...
    ציוד: &#036;1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג&#39;מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון (לא לגעת)
    בקשות: להחליף פוקימון התחלתי בבקשה T_T
    אגב, מה זה אומר פוקימון חושך? פוקימון חושך ופוקימון אפל זה אותו דבר?
    מה שכתבתי ברקע על השעון הזה, דיברתי על מכשיר שונה ממה שאמרת שמקבלים.
    אין לי בעיה אם לא תסכים לכלול את זה במשחק, אבל מה שחשבתי כשרשמתי את זה, זה שאתה תחליט בהמשך על איזה 2 או 3 פונקציות שמתחשק לך~
    אתה אומר שיש עוד מקום אז~
    זה הטופס שעשיתי פעם קודמת...
    בברכה, רוי - בליצ&#39;ר, וואן פיס פאנבוי, פוקימון-פאנגירל, רוקיסט מקצועי ומטאליסט מתלמד.
    כה, אני עוד... טוב... מחפש איך להשתמש בקלפי פוקימון שלי XP
    דברו איתי חופשי~
    </div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>CODE </td></tr><tr><td id=\'CODE\'>
    descent_roy@hotmail.com
    זה המסנג&#39;ר שלי D&#58;
    </td></tr></table><div class=\'signature\'>

<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>
    תמיד רציתי להגיד את זה~ בבקשה תחממו לי ת&#39;ביצים&#33;
    </span>

קרדיט לכל המתחלפות לאנשים מפורום אחר~

אני Murcielago חבר צוות בליץ&#39; מפורום אנימה ישראל~

7. משתמש מנוסה
    איימי:
    את מתחילה לחפש את הספר ואז רואה פוקדור מונח שם. הפוקדור נע מעט אבל לא נראה שהוא שיך למישהו או שמישהו רוצה בו כי יש עליו אבק שיכול להצטבר רק אחרי שבוע שלא נגעו בו. את מסיטה מבט ממנו ומחפשת את הספר. את מוצאת את הספר, לוקחת אותו אבל משהו גורם לך לעצור. את מביטה שוב בפוקדור ורואה שהוא זז במהירות, כאילו מה שנמצא בפנים ממש רוצה לצאת וממש רעב וממש פצוע. הפוקדור נע ונע בפראות. מה תעשי?

"ה רעיון רע מאוד, אבל לא חשוב" אני לוקחת את הפוקדור ואומרת "צא מה שלא תהיה בפנים"

8. מורחקים
    דודי (אמבראון) זכה באתגר החידות ולכן הוא מקבל פרס&#33;

ירין:
    אתה מגיע לערך "חול במבוך". אתה קורא:
    "חול במבוך:
    חול רך במבוך- מסמן על לכידת פוקימון שיהיה ממושמע אליך ויהיה קל לאלף אותו.
    חול קשה במבוך- מסמן על שיחרור פוקימון.
    "

אתה פולט אנחת הקלה. אתה חלמת על חול רך במבוך. אתה עומד ללכוד פוקימון שיקשיב לך ורק אחרי זה פוקימון שלא יקשיב לך&#33;

ג&#39;ק:
    אברה לא מקשיב לך. "תרד משם מיד&#33;" צועק הפרופסור "אברה, אני מזהיר אותך&#33; אם לא תרד אני... אחחח...." פרופסור אוק פולט צעקת כאב כי אברה תקף אותו במתקפת כוח נסתר ואז קפץ לו על הראש. אברה מרים את היד כדי לתקוף את הפרופסור באגרוף רעם. אתה חייב להרגיעו&#33;

דודי:
    אתה רץ לחדר ורואה איש שאיבד את הסבלנות כנראה בזמן שחיכה לך. "או, הנה אתה&#33;" הוא אומר והסבלנות שלו חוזרת אליו כשהוא רואה אותך ואז הוא ממשיך לדבר "אני וכה אנשים קבענו שהאיש הראשון במחוז שימצא חליל פוקימון יקבל פרס&#33; וגילינו שאתה ולא אחר מצא אחד לפני הרבה אנשים&#33; אז הבאתי איתי כמה פוקימונים שתבחר אחד מהם:
    פוקימון החשמל- אלקיד" הוא אומר וזורק פוקדור וממנו יוצא אלקיד ()
    "פוקימון האש- מגבי" הוא ממשיך וזורק פוקדור ממנו יוצא מגבי ()
    "או פוקימון הקרח- סמוצ&#39;אם" הוא אומר וזורק פוקדור ממנו יוצאת סמוצ&#39;אם ().
    איזה מהם תבחר?

קאמי:
    תחליף פוקימון התחלתי.

איימי:
    את זורקת את הפוקדור וממנו יוצא חתול עם זנב מסולסל וארוך, אוזניים גדולות, גוף ורגליים קטנות ופרווה לבנה בקצה הזנב (). את מזהה את גלימיאו, מסרטי תחרות שהיית רואה כשהיית קטנה. הגלמיאו נראה רעב, מותש, פצוע וצמא. נראה כאילו באמת נטשו אותו במשך זמן ממושך. "מצאת את הספר?" שואלת האחות ג&#39;וי בקול. את ממש רוצה לרוץ אליה אבל לא יכולה להשאיר את גלימיאו במצב הזה. מה תעשי?

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jul 8 2009, 09:00 PM

דודי:
    אתה רץ לחדר ורואה איש שאיבד את הסבלנות כנראה בזמן שחיכה לך. "או, הנה אתה&#33;" הוא אומר והסבלנות שלו חוזרת אליו כשהוא רואה אותך ואז הוא ממשיך לדבר "אני וכה אנשים קבענו שהאיש הראשון במחוז שימצא חליל פוקימון יקבל פרס&#33; וגילינו שאתה ולא אחר מצא אחד לפני הרבה אנשים&#33; אז הבאתי איתי כמה פוקימונים שתבחר אחד מהם:
    פוקימון החשמל- אלקיד" הוא אומר וזורק פוקדור וממנו יוצא אלקיד ()
    "פוקימון האש- מגבי" הוא ממשיך וזורק פוקדור ממנו יוצא מגבי ()
    "או פוקימון הקרח- סמוצ&#39;אם" הוא אומר וזורק פוקדור ממנו יוצאת סמוצ&#39;אם ().
    איזה מהם תבחר?

אוףףףףף למה אני לא יכול לקחת את כולם&#33; שיהיה אבל זכר
    ---------------------------------------------------
    "אני רוצה את אלקיד" אני אומר
    בברכה, דודי

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jul 8 2009, 09:00 PM

ירין:
    אתה מגיע לערך "חול במבוך". אתה קורא:
    "חול במבוך:
    חול רך במבוך- מסמן על לכידת פוקימון שיהיה ממושמע אליך ויהיה קל לאלף אותו.
    חול קשה במבוך- מסמן על שיחרור פוקימון.
    "

אתה פולט אנחת הקלה. אתה חלמת על חול רך במבוך. אתה עומד ללכוד פוקימון שיקשיב לך ורק אחרי זה פוקימון שלא יקשיב לך&#33;

ראיתי.. חבל לא ידעתי
    ________
    "טוב אני הולך לישון.." אני אומר ושם את הספר בתיקי
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

11. מורחקים
    דודי:
    כי הפרס הוא לבחור אחד מהם :blink:
    <s>-----------------------------------------------------------------------------------------------</s>
    "טוב אז קח אותו&#33;" אומר האיש, מחזיר את אלקיד לפוקדור ומושיט לך אותו. אתה לוקח את הפוקדור, מאושר שקיבלת פוקימן חדש ושותף חדש למסע. "מזל טוב" אומר האיש ומסתלק. "מזל טוב&#33;" אומרת האחות ג&#39;וי "אז קיבלת פוקימון חדש. נו, נו איך זה תמיד קורה בחדר הזה... טוב לא משנה" היא אומרת וסומק קל עולה על לחייה. אתה מסוקרן לדעת למה.

ירין:
    פיסרמתי בעמוד הראשי
    <s>_______________________________________________ _____________________</s>
    ברגע שאתה שם את הספר בתיק אתה שומע קולות. אתה לאט לאט מבין שזו אזעקה. האחות ג&#39;וי פורצת לחדר ואומרת "צא מהחדר, עכשיו&#33;". אתה יוצא מהחדר מבהל לגמרי ושואל מה קרה. "מתקיפים את מרכז הפוקימונים" עונה האחות ג&#39;וי "חבורה שלמה של זובטים. הם עכשיו בכניסה האחורית. הנה הדרטיני שלך" היא אומרת ומושיטה לך את הפוקדור של דרטיני "הוא החלים לגמרי. עכשיו ברח&#33;" היא צועקת ומובילה אותך בריצה לכניסה, שם אתה רואה עטלפים כחולים רבים (). אתה מניח שהם זובטים. "איך הם הגיעו גם לכאן?&#33;" צועקת האחות ג&#39;וי. מה תעשה?

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jul 8 2009, 09:29 PM
    דודי:
    כי הפרס הוא לבחור אחד מהם :blink:
    <s>-----------------------------------------------------------------------------------------------</s>
    "טוב אז קח אותו&#33;" אומר האיש, מחזיר את אלקיד לפוקדור ומושיט לך אותו. אתה לוקח את הפוקדור, מאושר שקיבלת פוקימן חדש ושותף חדש למסע. "מזל טוב" אומר האיש ומסתלק. "מזל טוב&#33;" אומרת האחות ג&#39;וי "אז קיבלת פוקימון חדש. נו, נו איך זה תמיד קורה בחדר הזה... טוב לא משנה" היא אומרת וסומק קל עולה על לחייה. אתה מסוקרן לדעת למה.

אני שואל:
    "אפשר את הפוקימונים שלי?"
    בברכה, דודי

13. מורחקים
    דודי:
    "הנה" אומרת האחות ג&#39;וי ומוסרת לך 3 פוקדורים "גסטלי עדיין במרפאה. הוא פצוע בתוכו... צ&#39;נסי מטפלת בו בינתיים אבל אני צריכה לעזור לה." היא אומרת ומתחילה לצאת "אהה, ודרך אגב- אל תוציא את איווי מהפוקדור עד הלילה. שמעתי שאתה רוצה אמבראון" היא מסיימת ומסתלקת

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jul 8 2009, 10:09 PM
    דודי:
    "הנה" אומרת האחות ג&#39;וי ומוסרת לך 3 פוקדורים "גסטלי עדיין במרפאה. הוא פצוע בתוכו... צ&#39;נסי מטפלת בו בינתיים אבל אני צריכה לעזור לה." היא אומרת ומתחילה לצאת "אהה, ודרך אגב- אל תוציא את איווי מהפוקדור עד הלילה. שמעתי שאתה רוצה אמבראון" היא מסיימת ומסתלקת
    אני אומר:
    " אה טוב תודה"
    ואז אני אומר לפוקדור של סידוט:
    "קדימה זה הזמן לפתח אותך&#33;"
    בברכה, דודי

15. מורחקים
    דודי:
    אתה מוציא את סידוט מהפוקדור אבל הוא ישן. אתה נוגע ב קלות והוא מתעורר ומתחיל לרוץ במעגלים והוא צועק בבהלה. לפתע הוא רואה אותך ונרגע. הוא קופץ עלייך ונוחת על הכתף שלך. לפתע הוא מסתכל לחלון ומתחיל לרעוד. אתה מסתכל לאן שהוא הסתכל ומספיק לראות משהו שחור עובר על פני החלון. אתה משוכנע שזה מה שראית יוצא מגסטלי.

עמוד 17 מתוך 37 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •