Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 37 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 555
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jul 8 2009, 10:22 PM
    דודי:
    אתה מוציא את סידוט מהפוקדור אבל הוא ישן. אתה נוגע ב קלות והוא מתעורר ומתחיל לרוץ במעגלים והוא צועק בבהלה. לפתע הוא רואה אותך ונרגע. הוא קופץ עלייך ונוחת על הכתף שלך. לפתע הוא מסתכל לחלון ומתחיל לרעוד. אתה מסתכל לאן שהוא הסתכל ומספיק לראות משהו שחור עובר על פני החלון. אתה משוכנע שזה מה שראית יוצא מגסטלי.
    אני אומר:
    "בוא נרוץ אחריו
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

2. משתמש מנוסה
    שם: ליד צלחת עוגיות ריקה
    אוי מעוללהההה צ'ימצ'אר D:
    בברכה, רוי - בליצ'ר, וואן פיס פאנבוי, פוקימון-פאנגירל, רוקיסט מקצועי ומטאליסט מתלמד.
    כה, אני עוד... טוב... מחפש איך להשתמש בקלפי פוקימון שלי XP
    דברו איתי חופשי~
    </div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>CODE </td></tr><tr><td id=\'CODE\'>
    descent_roy@hotmail.com
    זה המסנג&#39;ר שלי D&#58;
    </td></tr></table><div class=\'signature\'>

<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>
    תמיד רציתי להגיד את זה~ בבקשה תחממו לי ת&#39;ביצים&#33;
    </span>

קרדיט לכל המתחלפות לאנשים מפורום אחר~

אני Murcielago חבר צוות בליץ&#39; מפורום אנימה ישראל~

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jul 8 2009, 09:29 PM
    ירין:
    פיסרמתי בעמוד הראשי
    <s>_______________________________________________ _____________________</s>
    ברגע שאתה שם את הספר בתיק אתה שומע קולות. אתה לאט לאט מבין שזו אזעקה. האחות ג&#39;וי פורצת לחדר ואומרת "צא מהחדר, עכשיו&#33;". אתה יוצא מהחדר מבהל לגמרי ושואל מה קרה. "מתקיפים את מרכז הפוקימונים" עונה האחות ג&#39;וי "חבורה שלמה של זובטים. הם עכשיו בכניסה האחורית. הנה הדרטיני שלך" היא אומרת ומושיטה לך את הפוקדור של דרטיני "הוא החלים לגמרי. עכשיו ברח&#33;" היא צועקת ומובילה אותך בריצה לכניסה, שם אתה רואה עטלפים כחולים רבים (). אתה מניח שהם זובטים. "איך הם הגיעו גם לכאן?&#33;" צועקת האחות ג&#39;וי. מה תעשה?
    אתה יכול לעזור לי ללמד אותו מתקפות? אני לא יודע כל כך..
    ------
    "דריטני צא&#33; תתחיל בקשירה ואז גל רעם&#33; נסה גם זנב אקווה- רכז את כל הכח שלך בזנב ותקוף איתו על כל הזובטים&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    דילגת עלי
    חמוף

5. מורחקים
    שם: ליאור
    לני:
    סורי :XD:
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    פרינפלאפ יוצא מהפוקדור ומתחיל להשתמש בקרן בועות. דאסקלופס פוגע בקרן הבועות בעזרת אגרוף רעם ומנתץ אותה וממשיך להתקדם בלי פגע. פרינפלאפ נלחץ ומשתמש בטופר מתכת בתור מגן. דאסקוניור פוגע בו אבל פרינפלאפ לא נפגע. "יפה, יפה" אומר האיש המיסתורי "אתה מסתדר מול דאסקלוס, אבל אתה אף פעם לא תסתדר מול דאסקוניור" הוא מסיים וצוחק צחוק צורמני בזמן שהוא שולף בד סגול שדומה לבד רפאים. הוא זורק אותו על דאסקלופס ודאסקלופס תופס אותו ומיד מתחיל לזהור. הוא גדל ומשתנה למין רוח רפאים חומה כהה עם עיתורים צהובים בצורת פרצוץ מרושע על הבטן, ראש אפור עם עין אדומה סגורה למחצה, הידיים שלו מתחברות לגוף ועליהן יש עיתורים צהובים גם כן (). אתה מזהה אפילו בלי מה שהאיש אמר את דאסקוניור, מסרטי רוחות. "קדימה דאסקוניור," אומר האיש "ניב רעם". מה תעשה?

דודי:
    אתה קופץ מהחלון אל אור אחר הצהריים הקלוש. אתה מספיק לראות את הדבר השחור עובר דרך קיר. אתה נכנס לבית שאליו נכנס הדבר השחור ולא רואה דבר. אתה מחפש בכל מקום ולא מוצא. אתה מניח שדימיינת וחוזר למרכז הפוקימונים. אתה נכנס ורואה את האחות ג&#39;וי מחזיקה פוקדור. "או הנה אתה" היא אומרת "הגסטלי שלך נרפא. ברגע שהוא יראה אותך ויבין שנלכד הוא יחשב פוקימון שלך. הנה קח" היא אומרת ומושיטה לך את הפוקדור.

קאמי:
    תביא ספרייטים של מאמנים מכאן.

ירין:
    דרטיני קושר את אחד הזובטים ושולח על השאר ג רעם אבל פוגע רק בשניים. לאחר מכן הוא מנסה זנב אקווה. הוא עוצם עיניים, מתרכז ומצליף בזנב. לתע זרם מים חלוש מופיע על הזנב ודרטיני פותח עיניים ומצליף בזנב לעבר הזובטים. דרטיני למד זנב אקוה (אבל זה עדיין לא נרשם כמתקפה כי הוא לא למד את זה בצורה מושלמת. הזובטים נרטבים ושולחים מתקפת על קולי על דרטיני. אתה חייב לנטרל את העל קולי או שדרטיני יתבלבל ויפצע&#33;

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jul 9 2009, 09:56 AM

ירין:
    דרטיני קושר את אחד הזובטים ושולח על השאר ג רעם אבל פוגע רק בשניים. לאחר מכן הוא מנסה זנב אקווה. הוא עוצם עיניים, מתרכז ומצליף בזנב. לתע זרם מים חלוש מופיע על הזנב ודרטיני פותח עיניים ומצליף בזנב לעבר הזובטים. דרטיני למד זנב אקוה (אבל זה עדיין לא נרשם כמתקפה כי הוא לא למד את זה בצורה מושלמת. הזובטים נרטבים ושולחים מתקפת על קולי על דרטיני. אתה חייב לנטרל את העל קולי או שדרטיני יתבלבל ויפצע&#33;
    ככה זה עם כל המתקפות?
    ------
    דריטני מהר תרוץ במהירות ותרכז את הכח שלך ונסה טוויסטר&#33;ולבסוף נסה זעם מתפרץ&#33;&#33;&#33;" אני אומר
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. משתמש מנוסה

דודי:
    אתה קופץ מהחלון אל אור אחר הצהריים הקלוש. אתה מספיק לראות את הדבר השחור עובר דרך קיר. אתה נכנס לבית שאליו נכנס הדבר השחור ולא רואה דבר. אתה מחפש בכל מקום ולא מוצא. אתה מניח שדימיינת וחוזר למרכז הפוקימונים. אתה נכנס ורואה את האחות ג&#39;וי מחזיקה פוקדור. "או הנה אתה" היא אומרת "הגסטלי שלך נרפא. ברגע שהוא יראה אותך ויבין שנלכד הוא יחשב פוקימון שלך. הנה קח" היא אומרת ומושיטה לך את הפוקדור.
    אני שם את גרסלי בפוקדור והולך לחפש שוב קרב לסידוט
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

8. אבל הופיר יותר
    לני:
    סורי :XD:
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    פרינפלאפ יוצא מהפוקדור ומתחיל להשתמש בקרן בועות. דאסקלופס פוגע בקרן הבועות בעזרת אגרוף רעם ומנתץ אותה וממשיך להתקדם בלי פגע. פרינפלאפ נלחץ ומשתמש בטופר מתכת בתור מגן. דאסקוניור פוגע בו אבל פרינפלאפ לא נפגע. "יפה, יפה" אומר האיש המיסתורי "אתה מסתדר מול דאסקלוס, אבל אתה אף פעם לא תסתדר מול דאסקוניור" הוא מסיים וצוחק צחוק צורמני בזמן שהוא שולף בד סגול שדומה לבד רפאים. הוא זורק אותו על דאסקלופס ודאסקלופס תופס אותו ומיד מתחיל לזהור. הוא גדל ומשתנה למין רוח רפאים חומה כהה עם עיתורים צהובים בצורת פרצוץ מרושע על הבטן, ראש אפור עם עין אדומה סגורה למחצה, הידיים שלו מתחברות לגוף ועליהן יש עיתורים צהובים גם כן (). אתה מזהה אפילו בלי מה שהאיש אמר את דאסקוניור, מסרטי רוחות. "קדימה דאסקוניור," אומר האיש "ניב רעם". מה תעשה?
    "תשתמש בבועות בתור סוג של עשן ותחמוק" אני אומר לפרינפלאפ.
    "עכשיו חיתוך בועות מתכתי&#33;" אני קורא.
    חמוף

9. משתמש מנוסה
    שם: ליד צלחת עוגיות ריקה
    בברכה, רוי - בליצ&#39;ר, וואן פיס פאנבוי, פוקימון-פאנגירל, רוקיסט מקצועי ומטאליסט מתלמד.
    כה, אני עוד... טוב... מחפש איך להשתמש בקלפי פוקימון שלי XP
    דברו איתי חופשי~
    </div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>CODE </td></tr><tr><td id=\'CODE\'>
    descent_roy@hotmail.com
    זה המסנג&#39;ר שלי D&#58;
    </td></tr></table><div class=\'signature\'>

<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>
    תמיד רציתי להגיד את זה~ בבקשה תחממו לי ת&#39;ביצים&#33;
    </span>

קרדיט לכל המתחלפות לאנשים מפורום אחר~

אני Murcielago חבר צוות בליץ&#39; מפורום אנימה ישראל~

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jul 8 2009, 09:00 PM

ג&#39;ק:
    אברה לא מקשיב לך. "תרד משם מיד&#33;" צועק הפרופסור "אברה, אני מזהיר אותך&#33; אם לא תרד אני... אחחח...." פרופסור אוק פולט צעקת כאב כי אברה תקף אותו במתקפת כוח נסתר ואז קפץ לו על הראש. אברה מרים את היד כדי לתקוף את הפרופסור באגרוף רעם. אתה חייב להרגיעו&#33;

אני אומר:" לא פרופסור&#33;, תיזהר&#33;&#33;" ואני מרחיק את הפרופסור מהאגרוף רעם של אברה בתושיה ומגן על הפרופסור בגופי. ואומר: "אברה תירגע&#33;" בביטחון שעלה בי פתאום.
    <span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>

11. סקסי כזה שיערות בחזה
    שם: פתח תקווה
    באלי גם להירשם מקווה עוד אפשרD:

שם:אלמוג
    תמונה:http://www.pokemonelite2000.com/spri...tr/dptr158.png
    גיל במשחק: 11
    רקע (לפחות 4-5 שורות+מושקע):
    בן יחיד למשפחה עשירה.
    קיבל פינוק מיוחד ממשפחתו במיוחד מסבו.
    משפחתו לא הצליחה להביא עוד ילדים ולכן שמרו עליו ולא נתנו לא לצאת מחצר הבית שהיתה בגודל של פארק.
    יום אחד לפארק הגיע מאמן פוקימונים רע ושדד את סביו שהיה בחצר על ספסל. אלמוג המבוהל ראה מהחלום. לאחר שסביו התנגד סבו נרצח על ידי מאמן הפוקימונים ומאז נשבע לעשות הכול ולהיות המאמן מספר 1 ולעזור לאחרים שזה היה החלום של סביו כדי להגשים את חלומו.
    כינוי בפורוםarlLucario
    פוקימון התחלתי:צ&#39;ימצאר
    ציוד: &#036;1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג&#39;מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון
    בקשות:לתפוס באגון

קרדיט על החתימה למעלה ל-ironik

12. מורחקים
    ירין:
    כמעט
    דרטיני מנסה בכל כוחו לבצע טוויסטר אבל נכשל כישלון חרוץ. הוא נמלט מההתקפת העל קולית של כל הזובטים, ששברה את אחת הדלתות במרכז הפוקימונים לשתיים. דרטיני נראה מפוחד אבל מנסה בכל זאת התקפת זעם מתפרץ, אבל במקום זה יוצא לו מתקפת זעם רגיל. זרטיני למד מתקפת זעם בצורה מושלמת. הוא פוגע בלפחות 20 מהזובטים ומפיל אותם לריצפה. שאר הזובטים נזעמים ותוקפים בסופה. מהעוצמה של כ-50 זובטים שמשתמשים בו זמנית בסופה, דרטיני, אתה, האחות ג&#39;וי והמון פוקדורים של מאמנים עפים. בנוסף, חלק מהגג נשבר ועף וזה גורם לכם לעוף מהחור שנוצר. לבסוף אתם נוחתים בעוצמה על הקרקע. "אווץ&#39;" אומרת האחות ג&#39;וי. מה תעשה?

לני:
    פרינפלאפ מנסה להשתמש בבועות אך לא מספיק. הדאסקוניור מהיר מדי והוא נועץ את הניבים שבבטן שלו בפרינפלאפ ומחשמל אותו. פרינפלאפ מסתחרר ונע מצד לצד. "דאסקוניור, סיים עם הליצן הזה בעזרת אגרוף רעם" אומר הזר. דאסקוניור אוגר הרבה אנרגיה חשמלית ביד שלו. בקרוב הוא יחסל את פרינפלאפ לגמרי, ולא נראה שלפרינפלאפ יש סיכוי. ואחרי זה הוא עוד יסיים את הסיפור איתך. "מצטער ילד" אומר הזר "זה לא אישי, אבל אין סיכוי שאני אתן לך לחבל בתוכנית שלי". דאסקוניור אוגר מספיק אנרגיה, ומסתער. מה תעשה?

קאמי:
    רשום:
    אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין&#33; אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?&#33;" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג&#39;ונג&#39;ף&#33; ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי&#33;" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים&#33; כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
    אתה נוסע לכיוון העיר ג&#39;ונגו&#39;ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב&#33;". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס&#33;" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון&#33;" "אני רוצה את צ&#39;ימצ&#39;אר" אתה עונה "בחירה מצויינת&#33;" הוא עונה "כעת, קח גם את זה&#33;" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות&#33;"
    אתה יוצא לדרך&#33;

ג&#39;ק:
    אברה מסובב את ראשו הצידה ומביט בך. לפתע אתה קולט שהוא נראה רעב. אתה חושב שזו הסיבה להשתוללות שלו. "אברה אל תיפגע בו&#33;" אומר הפרופסור "ג&#39;ק, ברח, ברח&#33; אני אטפל באברה אבל עד אז, ברח&#33; אני לא יודע מה הבעיה שלו... אתמול הוא לא נראה כך... אוף, מה הבעיה שלו?&#33;" צועק הפרופסור ובועט בךחלושות כדי לזרז אותך לברוח.

אלמוג:
    תחליף התחלתי.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jul 9 2009, 10:42 PM
    ירין:
    כמעט
    דרטיני מנסה בכל כוחו לבצע טוויסטר אבל נכשל כישלון חרוץ. הוא נמלט מההתקפת העל קולית של כל הזובטים, ששברה את אחת הדלתות במרכז הפוקימונים לשתיים. דרטיני נראה מפוחד אבל מנסה בכל זאת התקפת זעם מתפרץ, אבל במקום זה יוצא לו מתקפת זעם רגיל. זרטיני למד מתקפת זעם בצורה מושלמת. הוא פוגע בלפחות 20 מהזובטים ומפיל אותם לריצפה. שאר הזובטים נזעמים ותוקפים בסופה. מהעוצמה של כ-50 זובטים שמשתמשים בו זמנית בסופה, דרטיני, אתה, האחות ג&#39;וי והמון פוקדורים של מאמנים עפים. בנוסף, חלק מהגג נשבר ועף וזה גורם לכם לעוף מהחור שנוצר. לבסוף אתם נוחתים בעוצמה על הקרקע. "אווץ&#39;" אומרת האחות ג&#39;וי. מה תעשה?

"לכל מי שיש פוקימון להוציא ולתקוף&#33; דריטני תמשיך עם הזעם כמה שיותר וגם עם הזנב אקווה&#33;" אני אומר
    --------

-------

14. אבל הופיר יותר
    Originally posted by דרגונייט@Jul 9 2009, 10:42 PM
    לני:
    פרינפלאפ מנסה להשתמש בבועות אך לא מספיק. הדאסקוניור מהיר מדי והוא נועץ את הניבים שבבטן שלו בפרינפלאפ ומחשמל אותו. פרינפלאפ מסתחרר ונע מצד לצד. "דאסקוניור, סיים עם הליצן הזה בעזרת אגרוף רעם" אומר הזר. דאסקוניור אוגר הרבה אנרגיה חשמלית ביד שלו. בקרוב הוא יחסל את פרינפלאפ לגמרי, ולא נראה שלפרינפלאפ יש סיכוי. ואחרי זה הוא עוד יסיים את הסיפור איתך. "מצטער ילד" אומר הזר "זה לא אישי, אבל אין סיכוי שאני אתן לך לחבל בתוכנית שלי". דאסקוניור אוגר מספיק אנרגיה, ומסתער. מה תעשה?
    "פרינפלאפ&#33;&#33; אתה יכול לחמוק&#33;&#33; קדימה&#33;&#33;" אני קורא לעברו ומנסה לעודד אותו לזוז ולחמוק.
    "זיגזגון צא גם אתה&#33;" אני אומר וזורק את הפוקדור שלו.
    "תתקוף אותו&#33;&#33;" אני קורא ומצביע על דאסקוניור בכעס.
    חמוף

15. מורחקים
    ירין:
    תקרא לשילוב "זעם אקווה".
    דרטיני נכנס למרכז הפוקימונים ואתה בעקבותיו. אתה רואה את הזובטים משחיתים את המקום. דרטיני משתמש בזעם אקווה ומפיל כחצי מהזובטים. הזובטים מסתובבים אליו ומתחילים לתקוף בנשיכה כשלפתע הם עפים אחורה. אתה מסתכל ורואה שסביב דרטיני יש מין מגן אנרגיה. דרטיני נראה המום ואז מתחיל לקרוא בתודה. אתה מסתכל לאן שהוא מסתכל ורואה את האחות ג&#39;וי, ולידה פוקימון קטן וורוד עם מעיין קוקו וכיס. אתה לא יודע מה הפוקימון הזה עד שהאחות ג&#39;וי אורת "האפיני, השתמשי בנגיחה&#33;". אתה מבין שזו ההאפיני שהאחות ג&#39;וי דיברה עליה כשגילתה שדרטיני נרפא מהר. האפיני רצה ונוגחת בזובטים ומעיפה אחדים מהם למעלה. מה תעשה?

לני:
    פרינפלאפ מסוחרר מכדי לתקוף. זיגזגון האפל יוא ותוקף בבלימת ירח אבל דאסקוניור מטיח בו את אגרוף הרעם. זיגזגון נופל על הקרקע. הדאסקוניור מביט בך ופותח את הפה שבבטן שלו. אתה רואה שם אפלה מצטברת לכדור ומבין שדאסקוניור תוקף בכדור צל. אין לך פוקימונים חזקים שיגנו עליך ואתה חשוף לחלוטין. לפתע אתה רואה משהו חוצה את השמיים, נוחט מול דאסקוניור וחובט בו בשריטת צל. הדבר מסתובב אליך והופך לאנרגיה אדומה וחוזר לפוקדור שאתה לא רואה. אתה מסתובב ורואה איש מתקרב אליך. "אתה בסדר?" הוא שואל. אתה לא עונה ושם לב שהזר במסכה רץ, קופץ לשיחים ונעלם. מה תעשה?

עמוד 18 מתוך 37 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •