אני מצחקקת קצת ומלטפת אותו, ומתחילה ללכת לכיוון הדרךOriginally posted by דרגונייט@Jun 29 2009, 12:48 PM
איימי:
את רואה שפיצ'ו לא לידך. את מסתובבת ורואה אותו מקפץ משמחה על כך שסוף סוף הוא יוצא לטייל מחוץ למעבדה והוא קופץ על הכתף שלך.
גון:
טרטוויג ממש בולס את האוכל שאתה נותן לו. הוא נראה מאושר מאוד. לפתע אתה שומע נהמה עמומה. אתה מביט סביב ולא מוצא את המקור. אתה מניח שדימיינת וממשיך ללכת כשלפתע, אתה רואה מאמן שבורח מטיילו אפל.
לני:
פיפלאפ פוחד מדי מכדי לתקוף. לפתע זיגזגון צובר מהירות ופוגע בך בעזרת בלימה. זה מעורר את פיפלאפ והוא מתעצבן שפגעו בך.
איימי
פתע את רואה את חפרה ופתק על הריצפה. בפתק כתוב "ליד העץ השלישי משמאל יחפור מוצא האת וחפץ נסתר וסמוי יגלה..."
אני מכוון את המכשיר שהפרופסור נתן לי ומפיל אותו על טיילו בניסיון לשנות אותו בחזר למצב המקורי שלוOriginally posted by דרגונייט@Jun 29 2009, 12:56 PM
גון:
טרטוויג ממש בולס את האוכל שאתה נותן לו. הוא נראה מאושר מאוד. לפתע אתה שומע נהמה עמומה. אתה מביט סביב ולא מוצא את המקור. אתה מניח שדימיינת וממשיך ללכת כשלפתע, אתה רואה מאמן שבורח מטיילו אפל.
קרדיט לי^
אני מחזיק את המקום הפגוע ואומר לפילאפ: "תשתמש בנהמה כדי לבלבל אותו ואז תתקוף בחבטה".Originally posted by דרגונייט@Jun 29 2009, 12:56 PM
לני:
פיפלאפ פוחד מדי מכדי לתקוף. לפתע זיגזגון צובר מהירות ופוגע בך בעזרת בלימה. זה מעורר את פיפלאפ והוא מתעצבן שפגעו בך.
"אם הוא תוקף תחמוק ממנו ותשתמש בחבטה שוב" אני ממשיך לומר לפיפלאפ.
חמוף
שם:ארוין
תמונה:
גיל במשחק: 11
רקע :ארוין גדל לבית טוב ... חלומו להיות מאסטר פוקימונים כמו אש האלוף לשעבר ,למרות שהוא עוד לא התחיל את מסעו הוא יודע טוב מאוד על מתקפות ועל סוגי הפוקימונים
הוא מאוד אינלגנטי ,ולפי דעתו הוא יהיה המסאטר!
כינוי בפורום:demi-sceptile
פוקימון התחלתי:צ'ימצ'אר
ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון
בקשות:לתפוס טריקו וסטארלי
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
"עכשיו תחבוט בו בכל הכוח!" אני אומר לפיפלאפ וקם על הרגליים.Originally posted by דרגונייט@Jun 29 2009, 01:08 PM
לני
נהמה לא מבלבלת אלא מורידה את כוח ההתקפה.
-------------------------------------------------------------------------------
פיפלאפ משתמש בנהמה וזיגזגון מנסה לפגוע בו. פיפלאפ קופץ וחובט בזיגזגון.
אני מנסה שוב להפעיל את המכשיר ומקווה שהפעם הוא יעבוד.
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)