דודי:
אופסי...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
לפתע סידוט מקפץ, מה שגורם לו ליפול מהכתף שלך. אתה תופס אותו ברגע האחרון ומסתכל לאן שהוא הסתכל ורואה את המקום שבגללו התפרסמה העיר- זירת הקרב הגדולה. אתה רואה שם שני מאמנים נלחמים זה בזה. אתה רואה שאחד מהם מנצח בעזרת פוקימון שנראה כמו עיגול אבנים עם ראש, ידיים ורגליים (). המאמן השני הולך משם, ממלמל ומגדף. המאמן שניצח מחכה למאמן נוסף שיבוא להלחם בו. האם תנסה?
לני:
"שמי אש. אש קאאצ'ם מהעיר פאלט. ומי אתה?" שואל הזר אבל הוא רואה שאתה בוהה בפוקדור שלך. "או זה גליסקור שלי. הוא למד שריטת צל לא מזמן ואני רואה שזה די מועיל. בכל אופן, ראית מי האיש שתקף אותך? אתה לא הראשון שנתקף, אבל אף אחד לא הצליח לזהות את האיש. הוא שם על פניו מסכה. אה, ודרך אגב, איפה הדאסקלופס שלו שאיתו הוא תמיד תוקף?"
אלמוג:
פידג'י אוכל את האוכל בהנאה. הוא מסיים לאכול וקורא בשמחה. לפתע הוא נבהל ויורד מהכתף שלך. אתה מביט לאן שהוא הביט ורואה דף עף אליך במהירות שיא. הוא פוגע בפרצוף שלך ומפיל אותך. פידג'י מרים את הדף עם המקור שלו ומביט בך בדאגה וחשש. כשהוא רואה שאתה קם, גל של הקלה שוטף אותו והוא שומט את הדף על הרגל שלך. אתה מרים את הדף וקורא מה כתוב בו:
"ליד העץ השלישי משמאל, צעד 5 צעדים ימינה. אותי תמצא מוחבאת, בשיח ששם תימצא."
מה תעשה?