Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 37 ראשוןראשון ... 11192021222331 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 555
  1. מורחקים
    שם: ליאור
    דודי:
    סידוט יוצא מהפוקדור ומתחיל לזהור בשל ההתמדה. "סטארמי, משאבת הידרו" אומר המאמן. סטארמי משפריץ קצת מים אבל הזרם הולך ומתחזק עד שאתה פחד שסידוט לא יעמוד בזה. המשאבת הידרו פוגעת ישירות בסידוט והוא נעלם בתוך המים. המאמן צווח מצחוק אבל אז בתוך המים אתה רואה אור וסידוט משתמש בהתמדה נגד סטארמי. סטארמי עץ אחורנית ונחוט על הקרקע. רואים שהוא נפגע חזק והמאמן נראה עצבני. "סטארמי אס אווירי" הוא אומר. סטארמי מתחיל להשתמש באס האווירי. מה תעשה?

ירין:
    קוראים לזה גל רעם.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    דרטיני מתאמץ לקום אבל ניב הקרח השפיע עליו קשות והוא נופל. זה נראה כאילו הוא לא יכול להלחם יותר כשלפתע הוא מניף את ראשו וחובט עם הזנב הקפוא שלו בקרקע, מה שמביא לכך שהוא קופץ מההדף. הוא מביט בקרובאט בשנאה שהוא אפילו לא מנסה להסתיר וחובט לו עם הזנב הקפוא בפרצוף תוך שימוש בזעם אקווה. קרובאט המופתע עף למטה. אתה חושב שדרטיני עומד להשתמש בגל רעם אבל במקום זה הוא צונח על הריצפה וחובט בעוצמה בקרובאט עם זנבו. דרטיני למד טריקה! קרובאט מטושטש לחלוטין מעוצמות ההתקפות (ולא לשכוח את העובדה שהזנב של דרטיני היה קפוא) ולא יכול להלחם. פרץ העוצמה הבלתי מוסבר של דרטיני מתפוגג והוא חוזר להיות רגוע.

אלמוג:
    לפתע תה מרגיש רטט בתיק. אתה מוריד אותו ומוציא את הקופסא שהחלה לרטוט בלי שליטה פידג'י פולט קריאת הפתעה ועף לעץ הקרוב. הקופסא מפסיקה לרטוט בדיוק באותה פתאומיות בה החלה. את מנסה לשים אותה בתיק והיא שוב מתחילה לרטוט ואתה מבין שאתה חייב לפתוח אותה לפני שתשים אותה בתיק פידג'י בינתיים נרגע ונוחת על הכתף שלך.

אביב:
    לפתע, הפוקדור של גסטלי נפתח וגסטלי יוצא ממנו. הוא מביט בך קצרות, מוציא את הלשון שלו ושם על פניו. מה שאתה רואה שהוא עושה גורם לך לפלוט צווחה חזקה של פחד- הוא הכניס את פניו לפה שלו והסיר אותם מהמקום האמיתי. נראה שהוא נהנה מהפחד שלך.

דניאל:
    תשים מרכאות בדיבור כדי שאני אוכל להבדיל בין דיבור למשהו שאתה עושה.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    מצ'ופ מניד בראשו, ניגש לסלעומתחיל לחבוט בו בפראיות עד שהוא מפורר אותו לאפר. לאחר מכן הוא ניגש לאחד העצים, נותן לו חבטה שמפילה המון ענפים. לאחר מכן הוא ניגש אליך ונראה שהוא מחכה שתפלוט קריאת תדהמה על העוצמה שהוא הפגין. המצ'ופ שלך רוצה צומת לב.

לני:
    "אני מבין" אומר אש "טוב, פיקאצ'ו, בו רגע" הוא אומר ואז אתה רואה שמשום מקום מופיע פוקימון דמוי עכבר, בצבע צהוב, זנב בצורת ברק, לחיים אדומות ופסים חומים על הגב (). אתה מזהה את פיקאצ'ו ואז מבין משהו שלא הבנת מקודם- אתה מדבר עם אחד המאמנים המפורסמים ביותר בכל הזמנים- אש קאטצ'ם. מקודם לא הבנת את זה כי היית המום מהתקפה. "פיקאצ'ו, אני צריך שתיקח את המאמן הזה לבית העץ שלנו, טוב? אני אבוא בעוד רבע שעה" הוא אומר ומתחיל להתקדם לשיחים.

ג'ק:
    אברה מביט בך ומשתמש בכוח חבוי על התיק שלך. התיק נקרא מעט וממנו נופלת קופסא בצורת גליל עם ציר של פוקימונים- אוכל לפוקימונים! איך שכחת שארזת כזה לפני שיצאת למסע? אברה מביט בקופסא והבעה של תחינה מתפשטת על פניו. כנראה שהוא ממש רעב...

קאמי:
    צ'ימ'אר נראה כועס. הוא מסב מבט ממך. אתה מסתכל עליו ואז רואה חיוך שובבות מופיע על פניו. הוא קופץ אחורה תוך עשיית סלטה באוויר ונוחת על הכתף שלך. הוא קורא בשימחה ומקפץ כה וכה. הוא ממש שמח לצאת למסע.

אסף:
    רשום.
    אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין! אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?!" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג'ונג'ף! ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים! כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
    אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את נידורן זכר" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
    אתה יוצא לדרך!

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jul 11 2009, 10:45 PM

ירין:
    קוראים לזה גל רעם.
    דרטיני מתאמץ לקום אבל ניב הקרח השפיע עליו קשות והוא נופל. זה נראה כאילו הוא לא יכול להלחם יותר כשלפתע הוא מניף את ראשו וחובט עם הזנב הקפוא שלו בקרקע, מה שמביא לכך שהוא קופץ מההדף. הוא מביט בקרובאט בשנאה שהוא אפילו לא מנסה להסתיר וחובט לו עם הזנב הקפוא בפרצוף תוך שימוש בזעם אקווה. קרובאט המופתע עף למטה. אתה חושב שדרטיני עומד להשתמש בגל רעם אבל במקום זה הוא צונח על הריצפה וחובט בעוצמה בקרובאט עם זנבו. דרטיני למד טריקה! קרובאט מטושטש לחלוטין מעוצמות ההתקפות (ולא לשכוח את העובדה שהזנב של דרטיני היה קפוא) ולא יכול להלחם. פרץ העוצמה הבלתי מוסבר של דרטיני מתפוגג והוא חוזר להיות רגוע.

"פוכדור צא! הייתה מצויין דריטני וגם למדת מתקפה חדשה!" אני אומר ומקוווה מאוד מאוד שאני אתפוס את קרובאט!(תעשה שכן...)
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by דרגונייט@Jul 10 2009, 05:08 PM
    ג&#39;יימס:
    מ&#39;זתומרת איוונט?
    ג&#39;יאודוד פוגע בארקניין בעזרת גילגול חזק ועוצמתי. פידג&#39;י שב ותוקף בכנף ברזל, שלא ממש משפיע על ארקניין אבל מעקב אותו. ג&#39;יאודוד שב ותוקף בגילגול נוסף, חזק אף יותר מהקודם שמערער את שיווי משקלו של ארקניין. פידג&#39;י פוגע בארקניין עם כנף פלדה, שמעקב את ארקניין מלהתייצב וארקניין נופל. ג&#39;יאודוד פוגע פעם נוספת בארקניין בעזרת גילגול ואז נעצר ומתחיל לזהור. אתה רואה בפליאה את ג&#39;יאודוד גדל, מצמיח שתי ידיים נוספות ונעשה מחוספס עוד יותר ממקודם (). אתה מזהה את גרוולר, מאיזו תוכנית טלוויזיה שבה גרוולרים והצורה המפותחת שלהם- גולם מתגלגלים ברחבות ופחידים אנשים. מה תעשה?
    "מצוין ג&#39;יודוד,אה,גראבלר" אני אומר במהירות "עכשיו תגמור אותו עם גילגול בכל הכוח&#33;
    ------------
    כאילו תחרויות סרט וכאלה

4. סקסי כזה שיערות בחזה
    שם: פתח תקווה

אלמוג:
    לפתע תה מרגיש רטט בתיק. אתה מוריד אותו ומוציא את הקופסא שהחלה לרטוט בלי שליטה פידג&#39;י פולט קריאת הפתעה ועף לעץ הקרוב. הקופסא מפסיקה לרטוט בדיוק באותה פתאומיות בה החלה. את מנסה לשים אותה בתיק והיא שוב מתחילה לרטוט ואתה מבין שאתה חייב לפתוח אותה לפני שתשים אותה בתיק פידג&#39;י בינתיים נרגע ונוחת על הכתף שלך.
    אני פותח את הקופסא ורואה מה יש בה ומה גורם לה לרתות.

קרדיט על החתימה למעלה ל-ironik

5. משתמש מנוסה
    דודי:
    סידוט יוצא מהפוקדור ומתחיל לזהור בשל ההתמדה. "סטארמי, משאבת הידרו" אומר המאמן. סטארמי משפריץ קצת מים אבל הזרם הולך ומתחזק עד שאתה פחד שסידוט לא יעמוד בזה. המשאבת הידרו פוגעת ישירות בסידוט והוא נעלם בתוך המים. המאמן צווח מצחוק אבל אז בתוך המים אתה רואה אור וסידוט משתמש בהתמדה נגד סטארמי. סטארמי עץ אחורנית ונחוט על הקרקע. רואים שהוא נפגע חזק והמאמן נראה עצבני. "סטארמי אס אווירי" הוא אומר. סטארמי מתחיל להשתמש באס האווירי. מה תעשה?
    "תיתחמק ואז שוב התמדה&#33;"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

6. משתמש מנוסה

דניאל:
    מצ&#39;ופ מניד בראשו, ניגש לסלעומתחיל לחבוט בו בפראיות עד שהוא מפורר אותו לאפר. לאחר מכן הוא ניגש לאחד העצים, נותן לו חבטה שמפילה המון ענפים. לאחר מכן הוא ניגש אליך ונראה שהוא מחכה שתפלוט קריאת תדהמה על העוצמה שהוא הפגין. המצ&#39;ופ שלך רוצה צומת לב.

"מצופ אתה רוצה קרב פוקימונים אוכל? רוצה לשחק להיתאמן?"
    אני שואל
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

7. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    לני:
    "אני מבין" אומר אש "טוב, פיקאצ&#39;ו, בו רגע" הוא אומר ואז אתה רואה שמשום מקום מופיע פוקימון דמוי עכבר, בצבע צהוב, זנב בצורת ברק, לחיים אדומות ופסים חומים על הגב (). אתה מזהה את פיקאצ&#39;ו ואז מבין משהו שלא הבנת מקודם- אתה מדבר עם אחד המאמנים המפורסמים ביותר בכל הזמנים- אש קאטצ&#39;ם. מקודם לא הבנת את זה כי היית המום מהתקפה. "פיקאצ&#39;ו, אני צריך שתיקח את המאמן הזה לבית העץ שלנו, טוב? אני אבוא בעוד רבע שעה" הוא אומר ומתחיל להתקדם לשיחים.
    &#39;ואו&#33;&#33; פגשתי את אש&#33;&#33;&#39; אני קולט פתאום ומתחיל להתלהב.
    "אז איפה המקום הזה?" אני שואל את פיקאצ&#39;ו ועוקב אחריו.
    חמוף

8. משתמש מנוסה
    שם: ליד צלחת עוגיות ריקה
    קאמי:
    צ&#39;ימ&#39;אר נראה כועס. הוא מסב מבט ממך. אתה מסתכל עליו ואז רואה חיוך שובבות מופיע על פניו. הוא קופץ אחורה תוך עשיית סלטה באוויר ונוחת על הכתף שלך. הוא קורא בשימחה ומקפץ כה וכה. הוא ממש שמח לצאת למסע.
    אני צוחק ואומר "שובב שכמותך", ומתחיל ללכת לכיוון העיר הבאה.
    בברכה, רוי - בליצ&#39;ר, וואן פיס פאנבוי, פוקימון-פאנגירל, רוקיסט מקצועי ומטאליסט מתלמד.
    כה, אני עוד... טוב... מחפש איך להשתמש בקלפי פוקימון שלי XP
    דברו איתי חופשי~
    </div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>CODE </td></tr><tr><td id=\'CODE\'>
    descent_roy@hotmail.com
    זה המסנג&#39;ר שלי D&#58;
    </td></tr></table><div class=\'signature\'>

<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>
    תמיד רציתי להגיד את זה~ בבקשה תחממו לי ת&#39;ביצים&#33;
    </span>

קרדיט לכל המתחלפות לאנשים מפורום אחר~

אני Murcielago חבר צוות בליץ&#39; מפורום אנימה ישראל~

9. משתמש מנוסה
    דודי:

ירין:
    קוראים לזה גל רעם.
    דרטיני מתאמץ לקום אבל ניב הקרח השפיע עליו קשות והוא נופל. זה נראה כאילו הוא לא יכול להלחם יותר כשלפתע הוא מניף את ראשו וחובט עם הזנב הקפוא שלו בקרקע, מה שמביא לכך שהוא קופץ מההדף. הוא מביט בקרובאט בשנאה שהוא אפילו לא מנסה להסתיר וחובט לו עם הזנב הקפוא בפרצוף תוך שימוש בזעם אקווה. קרובאט המופתע עף למטה. אתה חושב שדרטיני עומד להשתמש בגל רעם אבל במקום זה הוא צונח על הריצפה וחובט בעוצמה בקרובאט עם זנבו. דרטיני למד טריקה&#33; קרובאט מטושטש לחלוטין מעוצמות ההתקפות (ולא לשכוח את העובדה שהזנב של דרטיני היה קפוא) ולא יכול להלחם. פרץ העוצמה הבלתי מוסבר של דרטיני מתפוגג והוא חוזר להיות רגוע.

אלמוג:
    לפתע תה מרגיש רטט בתיק. אתה מוריד אותו ומוציא את הקופסא שהחלה לרטוט בלי שליטה פידג&#39;י פולט קריאת הפתעה ועף לעץ הקרוב. הקופסא מפסיקה לרטוט בדיוק באותה פתאומיות בה החלה. את מנסה לשים אותה בתיק והיא שוב מתחילה לרטוט ואתה מבין שאתה חייב לפתוח אותה לפני שתשים אותה בתיק פידג&#39;י בינתיים נרגע ונוחת על הכתף שלך.

אביב:
    לפתע, הפוקדור של גסטלי נפתח וגסטלי יוצא ממנו. הוא מביט בך קצרות, מוציא את הלשון שלו ושם על פניו. מה שאתה רואה שהוא עושה גורם לך לפלוט צווחה חזקה של פחד- הוא הכניס את פניו לפה שלו והסיר אותם מהמקום האמיתי. נראה שהוא נהנה מהפחד שלך.

דניאל:
    מצ&#39;ופ מניד בראשו, ניגש לסלעומתחיל לחבוט בו בפראיות עד שהוא מפורר אותו לאפר. לאחר מכן הוא ניגש לאחד העצים, נותן לו חבטה שמפילה המון ענפים. לאחר מכן הוא ניגש אליך ונראה שהוא מחכה שתפלוט קריאת תדהמה על העוצמה שהוא הפגין. המצ&#39;ופ שלך רוצה צומת לב.

לני:
    "אני מבין" אומר אש "טוב, פיקאצ&#39;ו, בו רגע" הוא אומר ואז אתה רואה שמשום מקום מופיע פוקימון דמוי עכבר, בצבע צהוב, זנב בצורת ברק, לחיים אדומות ופסים חומים על הגב (). אתה מזהה את פיקאצ&#39;ו ואז מבין משהו שלא הבנת מקודם- אתה מדבר עם אחד המאמנים המפורסמים ביותר בכל הזמנים- אש קאטצ&#39;ם. מקודם לא הבנת את זה כי היית המום מהתקפה. "פיקאצ&#39;ו, אני צריך שתיקח את המאמן הזה לבית העץ שלנו, טוב? אני אבוא בעוד רבע שעה" הוא אומר ומתחיל להתקדם לשיחים.

ג&#39;ק:
    אברה מביט בך ומשתמש בכוח חבוי על התיק שלך. התיק נקרא מעט וממנו נופלת קופסא בצורת גליל עם ציר של פוקימונים- אוכל לפוקימונים&#33; איך שכחת שארזת כזה לפני שיצאת למסע? אברה מביט בקופסא והבעה של תחינה מתפשטת על פניו. כנראה שהוא ממש רעב...

קאמי:
    צ&#39;ימ&#39;אר נראה כועס. הוא מסב מבט ממך. אתה מסתכל עליו ואז רואה חיוך שובבות מופיע על פניו. הוא קופץ אחורה תוך עשיית סלטה באוויר ונוחת על הכתף שלך. הוא קורא בשימחה ומקפץ כה וכה. הוא ממש שמח לצאת למסע.

אסף:
    רשום.
    אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין&#33; אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?&#33;" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג&#39;ונג&#39;ף&#33; ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי&#33;" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים&#33; כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
    אתה נוסע לכיוון העיר ג&#39;ונגו&#39;ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב&#33;". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס&#33;" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון&#33;" "אני רוצה את נידורן זכר" אתה עונה "בחירה מצויינת&#33;" הוא עונה "כעת, קח גם את זה&#33;" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות&#33;"
    אתה יוצא לדרך&#33;
    אני מוציא את נידורן,מכיר לו אותי,והולך ליער הקרוב לחפש פוקימון למסע וגם כדי שנידורן יתאמן קצת&#33;
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    יש לי פוכדורים?

10. משתמש מנוסה
    אביב:
    "גאסטלי,בבקשה תפסיק&#33; אני המאמן החדש שלך ואני מצפה שנגיע למקומות מכובדים יחד&#33;" אני אומר בחיוך ומוסיף "מה אתה אומר?"
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

11. משתמש מנוסה

ג&#39;ק:
    אברה מביט בך ומשתמש בכוח חבוי על התיק שלך. התיק נקרא מעט וממנו נופלת קופסא בצורת גליל עם ציר של פוקימונים- אוכל לפוקימונים&#33; איך שכחת שארזת כזה לפני שיצאת למסע? אברה מביט בקופסא והבעה של תחינה מתפשטת על פניו. כנראה שהוא ממש רעב...
    "איך שכחתי מהקופסאות אוכל לפוקימונים שדוד שלי שלי הכין?" וואי איזה מזל&#33;" אני אומר לפרופסור. אני לוקח את הקופסת אוכל מתקרב על אברה עם האוכל ואומר לו:" הנה אברה תירגע...אני יודע שאתה רעב אבל עכשיו שיש פה אוכל אתה יכול להירגע אברה :]"..," בוא וקח את האוכל", ואני שם בידי את האוכל ושולח את ידי לעבר אברה עם האוכל.
    <span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>

12. מורחקים
    שם: ליאור
    ירין:
    הפוקדור פוגע בקרובאט ומכניס אותו לתוכו. הפוקדור מתנדנד ללא הפסק ולפתע מתחיל לזהור ולשנות את צורתו. הוא מצמיח שתי כנפיים שדומות לאלו של קרובאט והצבע של חלקו העליון משתנה לסגול כמו הגוף של קרובאט, בעוד חלקו התחתון משתנה לכחול כמו כנפיו של קרובאט (). האחות ג&#39;וי פולטת קריאת תדהמה ואומרת "זה קרובאטבול&#33; אני לא מאמינה, אין הרבה פוקימונים שכשהם נלכדים הם משנים את צורת הפוקדור לצורה הדומה להם&#33;" מה תעשה?

ג&#39;יימס:
    לפתע ארקניין מסתובב ופוגע בעזרת להביור בפידג&#39;י. בנוסף לעובדה שפידג&#39;י קטן, הוא השתמש בכנף פלדה, שהיא מתקפה מסוג ברזל, סוג שחלש גד סוג אש. פידג&#39;י נופל ל הריצפה, מעולף. פידג&#39;י יצר הסחת דעת שעלתה לו בנזק רב. גרוולר ממשיך להתגלגל בכל כוחו ופוגע בארקניין ומעיף אותו לצד. ארקניין הפצוע מסתובב אל גרוולר ומשתמש עליו בלהביור. הלהביור פוגע חזק בגרוולר ואתה חושב שהוא חוסל, ומופתע לראות אותו יוצא מהלהביור בלי סריטה ולו הקטנה ביותר.

אלמוג:
    אתה מביט לתוך הקופסא ורואה בתוכה ביצת פוקימון שרועדת. אתה רואה שהיא לא זוהרת ומבין שהרעידו קוראות משום שהפוקימון שבתוך הביצה קופא. פידג&#39;י מבין את זה גם ומתחיל לדגור על הביצה בתור אמצעי חימום זמני. הוא מסמן לך עם הראש ללכת לחפש משהו שבעזרתו תוכל לחמם את הביצה. אתה מסכים והולך לחפש. אתה מוצא כמה זרדים, המון נוצות של פוקימון שנשרו כנראה ועלים יבשים. אתה חוזר לשיח ורואה את פידג&#39;י ממתין לך בעודו דוגר על הביצה.

דודי:
    סידוט קופץ לצד אבל המאמן כנראה תיכנן את זה. "משאבת הידרו" הוא אומר ופוג בסידוט בעזרת משאבת הידרו לפני שסידוט מספיק להשתמש בהתמדה. סידוט עף אחורנית ונוחת קרוב אליך. הוא מתעשט, נעמד על רגליו ולפתע יוצא מראשו מין אור ירוק. ה"אור" הזה עוטף את סטארמי ומתחיל לגרום לנזק. להפתעתך אתה רואה שסידוט נרפא. סידוט למד שאיבה&#33; סידוט גומר לרפא את עצמו ומפיל את סטארמי. סטארמי נראה חלש מאוד והיהלום שלו מתחיל להבהב.

דניאל:
    מצ&#39;ופ מביט בך, מופתע שלא הבנת וניגש אל אחת אבנים וכותש אתה עד עפר. הוא מביט בך ואתה מבין שהוא רוצה שתיקח אותו למקום שהוא יוכל להתאמן בו. לפתע מצ&#39;ופ נראה כאילו יש לו רעיון. הוא מרים חלקים מהאבן הכתושה ומניח אותן אחת על השנייה ויוצר אבן חדשה. הוא מביט בך ואז באבן ומה שאתה מבין שהוא רוצה שתעשה מעורר בך הלם. הוא רוצה שתיתן את האגרוף הכי חזק שלך לאבן כדי שתוכיח שאתה לא פחדן ושתוכל לדאוג למצ&#39;ופ בכל סיטואציה אפשרית גם אם תפחד שיקרה לך משהו.

לני:
    פיקאצ&#39;ו מוביל אותך ישר ומביט אחורה לאש. אתה מבין שהוא דואג לו. לפתע הוא פונה שמאלה ואתם מגיעים לבית עץ עצום. אתה נכנס פנימה והנשימה שלך נעצרת. יש שם אוסף תגים מארבע מחוזות. אתה זוכר שאש נולד בקנטו, כך שהאוסף הראשון בוודאי של ליגת קנטו. בנוסף אתה ראית את אש משתתף בליגות של ג&#39;וטו, הואן וסינו. בנוסף אתה רואה 4 תגים נוספים שאתה לא מזהה. אתה רואה מדפים עמוסים פחיות של אוכל לפוקימונים. אתה מוריד אחת ורואה "תוצרת ברוק". אתה שמעת גם על ברוק- הוא השתתף במסע של אש וכעת הוא מגדל הפוקימונים הטוב ביותר והידוע ביותר בכל העולם. אתה רואה שם גם מכשירי כושר שמותאמים לפוקימונים, בריכה גדולה המותאמת לפוקימוני מים ואוסף של מכתבים מאנשים שונים. אתה רואה שם גם המון פוקדורים שאתה מניח שהם הפוקימונים של אש. את מביט בפיקאצ&#39;ו ורואה שהוא משתמש במכת וולט לעבר קפיץ. בכל פעם שהוא פוגע בקפיץ משקולת אפה לגובה אז נוחתת. כמו במשחק בלונה פארק שבו מכים עם פטיש.

קאמי:
    לפתע אתה מרגיש שגופו של צ&#39;ימצ&#39;אר מתקשח. אתה מביט בו ורואה שעל פניו יש הבעת בהלה עמוקה מאוד. הוא מביט לכיוון שאליו מקודם הלכת. אתה מסתכל ורואה מאמן רץ במעגלים ואחריו רודף פוקימון שאתה מזהה כאפל. הפוקימון הזה קטן, דומה לגולם עם מסכה זיגזגית וקרן (). אתה לא מזהה את הפוקימון אבל המאמן צועק "שמישהו יבריח מכאן את הפיופיטר האפל הזה&#33; הוא מנסה לחסל אותי, הצילו&#33;&#33;&#33;". מה תעשה?

אסף:
    נידורן לא בא איתך. הוא מביט בך בפחד רב, כאילו הוא חושש ממך. אתה מנסה להתקרב אליו אבל הוא מתחבא. אתה מבין שאתה צריך להוכיח לו שאתה לא תפגע בו אבל אתה לא יודע איך. לפתע אתה שומע קול של ביעבוע. אתה מחפש את המקור ורואה שזה מגיע מנידורן. נידורן רעב מאוד וצמא מאוד. זו הדרך שבה תוכיח לו שהוא יכול לבטוח בך&#33;
    -----------------------------------------------------------
    יש לך פוקדורים. מה לא קראת בטופס הרשמה איזה חפצים יש לך?

אביב:
    גסטלי נעלם לפתע. אתה מחפש אותו ואז אתה שומע קולות מאחורייך. אתה מסתובב ומביט לשיחים. גסטלי יוצא משם והוא פולט קל מפחיד אבל זה לא מפחיד אותך כי כשהיית קטן שמעת את הקול הזה הרבה מאוד פעמים כך שהוא כבר לו מפחיד. גסטלי מבין שלא נבהלת ונראה מאושר. כנראה שהוא רוצה מאמן לא פחדן והוא בחן אותך. הוא מרחף לידך ומקיף אותך, מאושר עד הגג.

ג&#39;ק:
    אברה מושיט יד לאוכל, מרים אותו ואוכל אותו. הוא אוכל את האוכל ונראה שמח ושבע. לפתע הוא משתמש בטלפורט והפרופסור אוק אומר בדיוק את מה שעובר לך בראש: "לא שוב&#33;". אברה נעלם לכמה שניות ואז שב ומופיע לך על הכתף, כשביד שלו חפיסת שוקולד. הוא מושיט לך את השוקולד- מעכשיו, אתם חברים והוא סומך עליך.

13. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by DrgonDragonite@Jul 14 2009, 11:43 AM
    ג&#39;יימס:
    לפתע ארקניין מסתובב ופוגע בעזרת להביור בפידג&#39;י. בנוסף לעובדה שפידג&#39;י קטן, הוא השתמש בכנף פלדה, שהיא מתקפה מסוג ברזל, סוג שחלש גד סוג אש. פידג&#39;י נופל ל הריצפה, מעולף. פידג&#39;י יצר הסחת דעת שעלתה לו בנזק רב. גרוולר ממשיך להתגלגל בכל כוחו ופוגע בארקניין ומעיף אותו לצד. ארקניין הפצוע מסתובב אל גרוולר ומשתמש עליו בלהביור. הלהביור פוגע חזק בגרוולר ואתה חושב שהוא חוסל, ומופתע לראות אותו יוצא מהלהביור בלי סריטה ולו הקטנה ביותר.
    "פידג&#39;י חזור" אני אומר לפידג&#39;י "מצוין גראבלר,עכשיו תשתמש על ארקניין בזריקת אבנים ואז בגילגול&#33;"
    ----------------
    הקטע הזה כבר מתחיל לעצבן >>

14. משתמש מנוסה

דניאל:
    מצ&#39;ופ מביט בך, מופתע שלא הבנת וניגש אל אחת אבנים וכותש אתה עד עפר. הוא מביט בך ואתה מבין שהוא רוצה שתיקח אותו למקום שהוא יוכל להתאמן בו. לפתע מצ&#39;ופ נראה כאילו יש לו רעיון. הוא מרים חלקים מהאבן הכתושה ומניח אותן אחת על השנייה ויוצר אבן חדשה. הוא מביט בך ואז באבן ומה שאתה מבין שהוא רוצה שתעשה מעורר בך הלם. הוא רוצה שתיתן את האגרוף הכי חזק שלך לאבן כדי שתוכיח שאתה לא פחדן ושתוכל לדאוג למצ&#39;ופ בכל סיטואציה אפשרית גם אם תפחד שיקרה לך משהו.

אני מכוון, לוקח תנופה ובום&#33;&#33; נותן את האגרוף אחי חזק תוך שתי דקות ניד מתחילה להפוך לאדומה
    "רואה מצופ אני לא פחדן יאלה בו נלך לחפש פוקימון שתלחם נגדו"
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

15. משתמש מנוסה
    דודי:
    סידוט קופץ לצד אבל המאמן כנראה תיכנן את זה. "משאבת הידרו" הוא אומר ופוג בסידוט בעזרת משאבת הידרו לפני שסידוט מספיק להשתמש בהתמדה. סידוט עף אחורנית ונוחת קרוב אליך. הוא מתעשט, נעמד על רגליו ולפתע יוצא מראשו מין אור ירוק. ה"אור" הזה עוטף את סטארמי ומתחיל לגרום לנזק. להפתעתך אתה רואה שסידוט נרפא. סידוט למד שאיבה&#33; סידוט גומר לרפא את עצמו ומפיל את סטארמי. סטארמי נראה חלש מאוד והיהלום שלו מתחיל להבהב.
    "מצויין גמור אותו בהתמדה"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

עמוד 21 מתוך 37 ראשוןראשון ... 11192021222331 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •