Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 37 ראשוןראשון ... 12202122232432 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 555
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by DrgonDragonite@Jul 14 2009, 11:43 AM
    ירין:
    הפוקדור פוגע בקרובאט ומכניס אותו לתוכו. הפוקדור מתנדנד ללא הפסק ולפתע מתחיל לזהור ולשנות את צורתו. הוא מצמיח שתי כנפיים שדומות לאלו של קרובאט והצבע של חלקו העליון משתנה לסגול כמו הגוף של קרובאט, בעוד חלקו התחתון משתנה לכחול כמו כנפיו של קרובאט (). האחות ג'וי פולטת קריאת תדהמה ואומרת "זה קרובאטבול! אני לא מאמינה, אין הרבה פוקימונים שכשהם נלכדים הם משנים את צורת הפוקדור לצורה הדומה להם!" מה תעשה?
    "דריטני מהר זעם אקווה עליו!" אני אומר" אפשר לתפוס אותם?" אני שואל את האחות ג'וי
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. משתמש מנוסה

אסף:
    נידורן לא בא איתך. הוא מביט בך בפחד רב, כאילו הוא חושש ממך. אתה מנסה להתקרב אליו אבל הוא מתחבא. אתה מבין שאתה צריך להוכיח לו שאתה לא תפגע בו אבל אתה לא יודע איך. לפתע אתה שומע קול של ביעבוע. אתה מחפש את המקור ורואה שזה מגיע מנידורן. נידורן רעב מאוד וצמא מאוד. זו הדרך שבה תוכיח לו שהוא יכול לבטוח בך&#33;
    אני אוציא קצת אוכל פוקימונים מהתיק שלי,וקצת שתייה,ואגיד:"אל תדאג נידורן&#33;,אתה יכול לבטוח בי&#33;" ואני נותן לו את האוכל והמים בעדינות.
    -----------------------------------
    אתה יכול לעדכן את המתקפות של נידורן?
    אני לא יודע מהם.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by DrgonDragonite@Jul 14 2009, 11:43 AM
    אביב:
    גסטלי נעלם לפתע. אתה מחפש אותו ואז אתה שומע קולות מאחורייך. אתה מסתובב ומביט לשיחים. גסטלי יוצא משם והוא פולט קל מפחיד אבל זה לא מפחיד אותך כי כשהיית קטן שמעת את הקול הזה הרבה מאוד פעמים כך שהוא כבר לו מפחיד. גסטלי מבין שלא נבהלת ונראה מאושר. כנראה שהוא רוצה מאמן לא פחדן והוא בחן אותך. הוא מרחף לידך ומקיף אותך, מאושר עד הגג.
    "אוקיי גאסטלי,בוא נצא לדרך&#33;" אני אומר לגאסטלי ומתחיל ללכת לראות איזה פוקימונים יש בסביבה.
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

4. מורחקים
    שם: ליאור
    <div align="Center">הודעה חשובה- כיוון שהחזרה בזמן שיבשה מעט את ההליך של המשחק, אני רוצה שכל אחד יכתוב לי באיזו נקודה במשחק הוא היה&#33;
    לאחר שלפחות 3-4 משתתפים ירשמו לי איפה הם עצרו אני אמשיך את המשחק&#33;
    תודה&#33;
    </div>

5. משתמש מנוסה
    אני תפסתי את ה-קרובאטבול וקיבלתי סויינאב...
    בבקשה תמשיך לי..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    מצאתי את האבן עם החריטה לאחר שביקשתי מהאחות ג&#39;וי לקחת את בידריל ושמתי את הפוקמונים שלי בריפוי

7. Litspall
    Guest
    אני מחפשת משחק פוקימון אבל לא של גמבוי/נינטנדו וכל אלה שצריך אימולטורים בשבילם..
    אני רוצה משחק בסגנון של Pokemon 2 , ואם למישהו יש את המשחק הזה אבל אחד שעובדכי כל אלה שניסיתי לא עובדים אז הכי טוב..

תודה מראש

• מורחקים
    בסדר, רק עוד שאלה-
    מישהו יודע איפה המשתמשים rebbit ו-scops owl?
    הם לא הגיבו מלא זמן...
    אז אם מישהו נמצא איתם בקשר שיודיע להם שאם
    scops owl לא תגיב תוך 4 ימים היא יוצאת מהמשחק כיוון שלא הגיבה כשבועיים
    rebbit אם הוא לא יגיב תוך יומיים הוא יוצא מהמשחק כיוון שלא הגיב כחודש.

ירין:
    סווינאב מרחרח אותך ואפיו נע לכיוון התיק. הוא קופץ עליך ומפיל את התיק ומרחרח לתוכו. אתה מבולבל ולא מבין מה קורה והאחות ג&#39;וי לא נמצאת לידך כדי להסביר כיוון שהלכה לרפות את דרטיני ואת קרובאט. לפתע סווינאב שלוף מהתיק קופסת "חטיפי פוקימונים" שאה לא זוכר שארזת. אתה זוכר שארזת אוכל לפוקימונים אבל לא חטיפים. אתה מביט לתוך התיק ומוצא שם תא קטן שלא ידעת עליו. אתה מניח שמשם סווינאב שלף את החטיפים מהתא. בינתיים סווינאב נאבק במכסה הקופסא ולא מצליח לפתוח אותה.

ג&#39;יימס:
    האחות ג&#39;וי לוקחת את הפוקימונים לך והולכת לטפ בהם. אתה שב ומביט באבן המצפן ומגלה שהיא מצביעה לאותה נקודה אליה הצביעה מקודם. לפתע אתה רואה צללים חולפים ליד דלת הזכוכית ונעמדים בחוץ ומתחילים לדבר: "אני אומר לך, השארתי את האבן בדיוק כאן&#33;" אומר אחד האנשים. השני עונה לו בקול תקיף: "אדיוט&#33; הנחת אותה במקום בה יכולים להבחין בה&#33; אם לא תמצא את האבן בשתי הדקות הקרובות, אני אתן לסוויפר שלי לגמור את העבודה. צוות רוקט מעולם לא היה כה קרוב למציאת האזור המוצל הראשון ומפקידים את המשימה למציאת האבן בידי אדם טיפש כמוך. בתור ג&#39;יאובני, מייסד והבוס של צוות רוקט אני אפטר את האדם שמינה אותך למשימה" הדמות מסיימת לדבר ומתרחקת. הדמות השנייה מתחיל לחפש בטירוף את האבן המסתורית שעליה דיברו. אין לך ספק שהאבן שהם חיפשו נמצאת בידיך אבל אתה שמעת בעבר על צוות רוקט ואתה יודע מה הם מעוים בעולם. מה תעשה?

• משתמש מנוסה
    הנקודה האחרונה הייתה כאשר מצופ תקף את הפוקימון המסווים במכת קראטה ולייזר זה פגע בא
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

• משתמש מנוסה
    Originally posted by DrgonDragonite@Jul 18 2009, 03:40 PM
    בסדר, רק עוד שאלה-
    מישהו יודע איפה המשתמשים rebbit ו-scops owl?
    הם לא הגיבו מלא זמן...
    אז אם מישהו נמצא איתם בקשר שיודיע להם שאם
    scops owl לא תגיב תוך 4 ימים היא יוצאת מהמשחק כיוון שלא הגיבה כשבועיים
    rebbit אם הוא לא יגיב תוך יומיים הוא יוצא מהמשחק כיוון שלא הגיב כחודש.

"סווינאב זה האימון הרראשון שלנו&#33; תפתח את זה עם ניב קרח&#33;" אני אומר ובודק בספר לי על קרובאט וסווינאב
    --------

-------

• מורחקים
    דניאל:
    פוליווג עף אחורנית ממכת הקרטה. לאחר מכן מצ&#39;ופ מטשטש את ראייתו בעזרת לייזר.פוליווג מתחיל לרוץ במעגלים ולבכות. לאר מכן מבט עצבני מתפשט על פניו ועיניו מחליפות גוון לסגול. לפתע מצ&#39;ופ מוקף באור סגול ומתחיל לעוף באוויר ואז מוטח בעוצמה כה רבה באדמה עד שנפער בה מכתש. פוליוואג השתמש על מצ&#39;ופ בעל חושי&#33;

ירין:
    סווינאב מביט בקופסא ואז פותח את פיו. הוא נושך את המכסה בעוצמה והמכסה קופא. סווינאב ממשיך לאמץ את כל הכח של שיניו כדי לחדור את המכסה. לבסוף, הקרח נסדק והקופסא נפתחת. סויינאב מרחרח את תוכן הקופסא ושולף ממנה חטיף. אתה מביט בקופסא ורואה לפליאתך כתובית שלא התייחסת אליה מקודם:
    "חטיפי חיזוק- מחזקים מאוד". אתה חוטף את הקופסא בעוד סווינאב לועס להנאתו את העוגייה שלקח. אתה ממשיך לקרוא ושוכח מהספר. אתה רואה שכתוב על הקופסא: "יעילים לקרבות וללימוד סופי של התקפות שנלמדו בצורה לא סופית". אתה מבין שזה יוכל לעזור לך לשפר את זנב האקווה של דרטיני&#33;

• משתמש מנוסה
    Originally posted by DrgonDragonite@Jul 18 2009, 04:16 PM

ירין:
    סווינאב מביט בקופסא ואז פותח את פיו. הוא נושך את המכסה בעוצמה והמכסה קופא. סווינאב ממשיך לאמץ את כל הכח של שיניו כדי לחדור את המכסה. לבסוף, הקרח נסדק והקופסא נפתחת. סויינאב מרחרח את תוכן הקופסא ושולף ממנה חטיף. אתה מביט בקופסא ורואה לפליאתך כתובית שלא התייחסת אליה מקודם:
    "חטיפי חיזוק- מחזקים מאוד". אתה חוטף את הקופסא בעוד סווינאב לועס להנאתו את העוגייה שלקח. אתה ממשיך לקרוא ושוכח מהספר. אתה רואה שכתוב על הקופסא: "יעילים לקרבות וללימוד סופי של התקפות שנלמדו בצורה לא סופית". אתה מבין שזה יוכל לעזור לך לשפר את זנב האקווה של דרטיני&#33;
    את זעם האקווה
    ---------
    "דריטני צא&#33; תכיר את סווינאב&#33; וקח את זה ותשתמש בזעם אקווה&#33;" אני מגיש לו את החטיף
    --------

-------

• מורחקים
    ירין:
    את זנב האקווה. זעם האקווה הינו שילוב וזנב אקווה הינה מתקפה שלא נלמדה בצורה סופית אצל דרטיני שלך.
    וחוץ מזה, האחות ג&#39;וילקחה את דרטיני כדי לטפל בו :blink:

• משתמש מנוסה
    Originally posted by DrgonDragonite@Jul 18 2009, 04:41 PM
    ירין:
    את זנב האקווה. זעם האקווה הינו שילוב וזנב אקווה הינה מתקפה שלא נלמדה בצורה סופית אצל דרטיני שלך.
    וחוץ מזה, האחות ג&#39;וילקחה את דרטיני כדי לטפל בו :blink:
    מתי היא לקחה? מתי היא תחזיר לי? לאן אני ימשיך עכשיו??
    --------

-------

• מורחקים
    ירין:
    כיוון שדרטיני נפצע בקרב מול קרובאט, האחות ג&#39;וי לקחה אותו ואת קרובאט כדי לטפל בהם.
    בינתיים אתה יכול לאמן את סווינאב, לקרוא, להתקשר למישהו, ללכת לבדוק את זירת הקרב או ללכת לקנות משהו בחנות.

• עמוד 22 מתוך 37 ראשוןראשון ... 12202122232432 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •