Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 37 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 555
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by DrgonDragonite@Jul 18 2009, 09:56 PM

דניאל:
    מצ'ופ קם באיטיות ומביט בזעם גלוי בפוליוואג.הוא משתמש בלייזר כה מדוייק, שפוגע ישירות בעיניים של פוליוואג ומעיף אותו אחורנית ממהלם. פוליוואג מתחיל לבכות בכי עז עד כדי כך, שמצ'ופ מרחם עליו ולא תוקף אותו. מצ'ופ מביט בך ומסמן לך שתרגיע את פוליוואג ותשכנע אותו להצטרף אליך, בלי קרב.

"אוקי מצופ"
    "היי נפגעת?"
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

2. מורחקים
    שם: ליאור
    ירין:
    צ&#39;ימצ&#39;אר מביט בך בעיניים אדומות ונפוחות ומניד את ראשו. הוא מאוד עצוב בגלל הנזק שגרם, עד כדי כך שהלהבה שעל זנבו קטנה באופן משמעותי. אתה מחילט להתקרב לצ&#39;ימצ&#39;אר ולשבת לידו. אתה מתקרב אליו והוא לא בורח או מנסה לתקוף ואתה מתיישב לידו ומחפש נושא שיחה איתו.

דודי:
    אמבראון שולח כדור צל אל גנגר אבל גנגר קופץ וחומק. אמבראון מנסה שוב ופוגע ברגלו של גנגר והוא נופל על האדמה. הוא מתרומם וממשיך להשתמש במספרי איקס שפוגועות באמבראון בצד גופו למזלו. אמבראון נופל וגנגר מתפקע. לפתע אמבראון קם ונועץ מבט בגנגר. לפתע גנגר משתתק ומתחיל לרעוד ולצרוח זעקות רמות. היריב שלך אומר "נו באמת, ממתי האמבראון שלך יודע להשתמש בסיוטים?&#33;". גנגר ממשיך לצרוח ומתחיל לבכות ולרוץ בעגלים כשלבסוף הוא מתמוטט ואמבראון מסיים את המתקפה. אמבראון למד להשתמש בסיוטים&#33;

דניאל:
    אתה מתקרב אל פוליוואג ורואה שמצבו לא טוב בכלל. קודם כל,, עיניו הפכו אדומות מאוד והוא רעד ללא הפסק ובכה. הוא רעד בעוצמה כזו, שכשנגעת בו גם אתה רעדת. אתה מבחין בסימן ממכת הקרטה של מצ&#39;ופ. אתה מרים את פוליווג ולמרות הרעידות, מוביל אותו למעבדה של הפרופסור אוק.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by DrgonDragonite@Jul 18 2009, 10:30 PM
    דודי:
    אמבראון שולח כדור צל אל גנגר אבל גנגר קופץ וחומק. אמבראון מנסה שוב ופוגע ברגלו של גנגר והוא נופל על האדמה. הוא מתרומם וממשיך להשתמש במספרי איקס שפוגועות באמבראון בצד גופו למזלו. אמבראון נופל וגנגר מתפקע. לפתע אמבראון קם ונועץ מבט בגנגר. לפתע גנגר משתתק ומתחיל לרעוד ולצרוח זעקות רמות. היריב שלך אומר "נו באמת, ממתי האמבראון שלך יודע להשתמש בסיוטים?&#33;". גנגר ממשיך לצרוח ומתחיל לבכות ולרוץ בעגלים כשלבסוף הוא מתמוטט ואמבראון מסיים את המתקפה. אמבראון למד להשתמש בסיוטים&#33;

"גמור אותו בססריטות צל&#33;"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. משתמש מנוסה
    ירין:
    צ&#39;ימצ&#39;אר מביט בך בעיניים אדומות ונפוחות ומניד את ראשו. הוא מאוד עצוב בגלל הנזק שגרם, עד כדי כך שהלהבה שעל זנבו קטנה באופן משמעותי. אתה מחילט להתקרב לצ&#39;ימצ&#39;אר ולשבת לידו. אתה מתקרב אליו והוא לא בורח או מנסה לתקוף ואתה מתיישב לידו ומחפש נושא שיחה איתו.

"היי רוצה אולי להצתרף לצוות שלי?" אני שואל אותו
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. משתמש מנוסה

דניאל:
    אתה מתקרב אל פוליוואג ורואה שמצבו לא טוב בכלל. קודם כל,, עיניו הפכו אדומות מאוד והוא רעד ללא הפסק ובכה. הוא רעד בעוצמה כזו, שכשנגעת בו גם אתה רעדת. אתה מבחין בסימן ממכת הקרטה של מצ&#39;ופ. אתה מרים את פוליווג ולמרות הרעידות, מוביל אותו למעבדה של הפרופסור אוק.
    "פרופסור הוק אפשר לעשות משהו?"
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

6. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by DrgonDragonite@Jul 18 2009, 03:40 PM
    ג&#39;יימס:
    האחות ג&#39;וי לוקחת את הפוקימונים לך והולכת לטפ בהם. אתה שב ומביט באבן המצפן ומגלה שהיא מצביעה לאותה נקודה אליה הצביעה מקודם. לפתע אתה רואה צללים חולפים ליד דלת הזכוכית ונעמדים בחוץ ומתחילים לדבר: "אני אומר לך, השארתי את האבן בדיוק כאן&#33;" אומר אחד האנשים. השני עונה לו בקול תקיף: "אדיוט&#33; הנחת אותה במקום בה יכולים להבחין בה&#33; אם לא תמצא את האבן בשתי הדקות הקרובות, אני אתן לסוויפר שלי לגמור את העבודה. צוות רוקט מעולם לא היה כה קרוב למציאת האזור המוצל הראשון ומפקידים את המשימה למציאת האבן בידי אדם טיפש כמוך. בתור ג&#39;יאובני, מייסד והבוס של צוות רוקט אני אפטר את האדם שמינה אותך למשימה" הדמות מסיימת לדבר ומתרחקת. הדמות השנייה מתחיל לחפש בטירוף את האבן המסתורית שעליה דיברו. אין לך ספק שהאבן שהם חיפשו נמצאת בידיך אבל אתה שמעת בעבר על צוות רוקט ואתה יודע מה הם מעוים בעולם. מה תעשה?
    &#39;האזור המוצל הראשון... אולי הם מתכוונים להר?&#39; אני מסתכל על האבן בידי ותוחב אותה לתיקי במהירות &#39;אני בטוח שהם עומדים לעשות משהו רע,אני חייב ללכת לספר לשוטרת ג&#39;ני,למרות שלא נראה לי שהיא תשמח לראות אותי...&#39;
    ---------------------
    אז אני יכול לקחת את בידריל?

7. מורחקים
    *נוספו החידות של הסיבוב הראשון*
    נוסף עוד מקום במשחק

דודי:
    אמבראון מתחיל לרוץ אל גנגר ששוכב משותק מפחד על האדמה. יריבך מביט בגנגר ואומר: "תורך". אתה לא מבין מה הכוונה אבל גנגר אט אט מתאושש ואז תוקף את אמבראון ומעיף אותו הצידה. לאחר מכן הוא חוזר לפוקדור בלי שיריבך פקד עליו בכלל ואתה מבין שכנראה זו מה שקורה במתקפת "תורך". המאמן שולף פוקדור נוסף ואומר "צא, נידוקינג&#33;". מהפוקדור שלו יוצא פוקימון סגול עם קרניים מהראש עד לעצם הזנב, קרן במקום של האף, ידיים ורגליים קצרות ועבות ואוזניים גדולות (). "עכשיו זה קרב של שני פוקימונים" אומר היריב שלך.

ירין:
    צ&#39;ימצ&#39;אר מביט בך ונראה מופתע כיוון שהרגע גרם לך נזק רציני ברגל ואתה סולח לו. הוא מביט בך עוד כמה שניות ואז חיוך מתפשט על פניו והוא מהנהן בראשו וקופץ ומחבק אותך. לאחר רגע הוא ניתק ממך, מסמן לך שתמתין רגע ומטפס על עץ. אתה רואה בין העלים את צ&#39;ימצ&#39;אר מדבר עם צ&#39;ימצ&#39;אר אחר, קטן יותר. הצ&#39;ימצ&#39;אר הקטן נראה עצוב אך נפרד מצ&#39;ימצ&#39;אר ומניח לו לרדת מהעץ אליך.

דניאל:
    פרופסור אוק מופתע לשמוע את קולך ומפיל מגדל של ספרים על הריצפה. "הו, דניאל&#33; מה אתה עושה כאן?". אתה מספר לו על מה שקרה עם פוליוואג והוא אומר: "טוב, תביא לי אותו". אתה נותן לו את פוליוואג והוא בוחן אותו ואז לוקח אותו אותולמכשיר מסויים ומפעיל את המכשיר. כעבור רגע, המכשירר מפסיק לפעול ופוליוואג יוצא ממנו בריא לגמרי.

ג&#39;יימס:
    כן. אבל קודם אתה צריך ללכוד אותה.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    אתה מביט באבן שב ורואה שהיא מצביעה לנקודה מסויימת. אתה מחליט לא ללכת לשוטרת ג&#39;ני ולברר מהו האזור המוצל. בינתיים הסוכן של צוות רוקט נמלט ומתחבא בצמרת עץ כיוון שלא מצא את האבן. אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומתקדם בעקבות האבן. לפתע את נופל לבור והחריטה באבן משתנה לאותיות. אתה קורא מה שכתוב בהן &#39;ברוך הבא לאזור המוצל הראשון&#39;

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by DrgonDragonite@Jul 19 2009, 10:49 AM

ירין:
    צ&#39;ימצ&#39;אר מביט בך ונראה מופתע כיוון שהרגע גרם לך נזק רציני ברגל ואתה סולח לו. הוא מביט בך עוד כמה שניות ואז חיוך מתפשט על פניו והוא מהנהן בראשו וקופץ ומחבק אותך. לאחר רגע הוא ניתק ממך, מסמן לך שתמתין רגע ומטפס על עץ. אתה רואה בין העלים את צ&#39;ימצ&#39;אר מדבר עם צ&#39;ימצ&#39;אר אחר, קטן יותר. הצ&#39;ימצ&#39;אר הקטן נראה עצוב אך נפרד מצ&#39;ימצ&#39;אר ומניח לו לרדת מהעץ אליך.

"טוב אז כנס לפוכדור&#33;" אני אומר וזרק עליו תפוכדור
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

9. משתמש מנוסה

דניאל:
    פרופסור אוק מופתע לשמוע את קולך ומפיל מגדל של ספרים על הריצפה. "הו, דניאל&#33; מה אתה עושה כאן?". אתה מספר לו על מה שקרה עם פוליוואג והוא אומר: "טוב, תביא לי אותו". אתה נותן לו את פוליוואג והוא בוחן אותו ואז לוקח אותו אותולמכשיר מסויים ומפעיל את המכשיר. כעבור רגע, המכשירר מפסיק לפעול ופוליוואג יוצא ממנו בריא לגמרי.

"היי איך אתה מרגיש אני שואל את הפלאיוג"
    "אתה רוצה להצטרף איתנו למסע?" אני שואל אותו

10. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ג&#39;יימס:
    כן. אבל קודם אתה צריך ללכוד אותה.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    אתה מביט באבן שב ורואה שהיא מצביעה לנקודה מסויימת. אתה מחליט לא ללכת לשוטרת ג&#39;ני ולברר מהו האזור המוצל. בינתיים הסוכן של צוות רוקט נמלט ומתחבא בצמרת עץ כיוון שלא מצא את האבן. אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומתקדם בעקבות האבן. לפתע את נופל לבור והחריטה באבן משתנה לאותיות. אתה קורא מה שכתוב בהן &#39;ברוך הבא לאזור המוצל הראשון&#39;
    "מה אני אמור לעשות כאן?" אני אומר בשקט לאבן

11. משתמש מנוסה
    *נוספו החידות של הסיבוב הראשון*
    נוסף עוד מקום במשחק

דודי:
    אמבראון מתחיל לרוץ אל גנגר ששוכב משותק מפחד על האדמה. יריבך מביט בגנגר ואומר: "תורך". אתה לא מבין מה הכוונה אבל גנגר אט אט מתאושש ואז תוקף את אמבראון ומעיף אותו הצידה. לאחר מכן הוא חוזר לפוקדור בלי שיריבך פקד עליו בכלל ואתה מבין שכנראה זו מה שקורה במתקפת "תורך". המאמן שולף פוקדור נוסף ואומר "צא, נידוקינג&#33;". מהפוקדור שלו יוצא פוקימון סגול עם קרניים מהראש עד לעצם הזנב, קרן במקום של האף, ידיים ורגליים קצרות ועבות ואוזניים גדולות (). "עכשיו זה קרב של שני פוקימונים" אומר היריב שלך.

אני יכול לענות על החידות?? יש לי את אנטר שאחות ג&#39;יי הביאה לי
    ----------------------------------------------------------
    "חחעחעחעחעעחעח אתה ביקשתה את זה אמבראון סיוט ואז סריטות צל&#33;"
    בברכה, דודי

12. מורחקים
    ~nitay~ (ג&#39;יימס במשחק) פתר את החידות של הסיבוב השלישי ולכן הוא הזוכה&#33;

ירין:
    צ&#39;ימצ&#39;אר קופץ לכיוון הפוקדור ונוגע בו קלות. הפוקדור שואב אותו לבפנים וצ&#39;ימצ&#39;אר נלכד כמעט מיד. לכדת צ&#39;ימצ&#39;אר זוהר&#33; כמעט מיד לאחר שלכדת אותו, הוא יוצא מהפוקדור ומבקש להכיר את שאר הפוקימונים שלך כדי לדעת באיזה צוות הוא נמצא.

דניאל:
    פוליוואג מביט בך ודמעות של שמחה עולות בעיניו. הוא מהנהן בראשו נמרצות וקופץ לחיכך. אתה תופס אותו בידייך והפרופסור אוק אומר: "נו טוב, שמחתי לעזור לכם&#33; אבל יש משהו שאני רוצה שתראה על צג המחשב דניאל.". הוא תופס בכתף שלך ומוביל אותך למחשב ומעלה את התמונה של פוליוואג על הצג ומצביע על נקודה מסויימת בגופו ואומר תסתכל טוב- אתה רואה את הנקודה הכהה הזו כאן?"

ג&#39;יימס:
    האבן מסתחררת ומצביעה לעבר שלוש פוקדורים שלא הבחנת בהם קודם ועל האבן נכתב &#39;בחר פוקדור אחד, שיהיה שותפך למסע&#39;. ואז יוצאת מן קרן לייזר שפוגעת בפוקדורים.
    מפוקדור אחד יוצא גרוולייט-)
    מפוקדור שני יוצא בלספרווט-
    ומהפוקדור השלישי יוצא מגנמייט-
    במי תבחר?

דודי:
    אל תמציא דברים למה אין לך שום האנטר.
    דבר שני- לא כי ענית על חידות הסיבוב הראשון ועלית כבר שלב.
    אמבראון משתמש בסיוט אבל אז היריב שלך אומר: "הגנה". נידוקינג מוקף באור ירקרק ולפתע אמבראון מקשיח את גופו ומתחיל לרעוד. לאחר רגע הוא פולט צווחה ומתחיל לבכות לרוץ במעגלים תוך כדי זה שהוא מייבב. הוא בטעות השתמש על עצמו בסיוט כי ההגנה הגנה על נידוקינג.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by DrgonDragonite@Jul 19 2009, 12:41 PM

ירין:
    צ&#39;ימצ&#39;אר קופץ לכיוון הפוקדור ונוגע בו קלות. הפוקדור שואב אותו לבפנים וצ&#39;ימצ&#39;אר נלכד כמעט מיד. לכדת צ&#39;ימצ&#39;אר זוהר&#33; כמעט מיד לאחר שלכדת אותו, הוא יוצא מהפוקדור ומבקש להכיר את שאר הפוקימונים שלך כדי לדעת באיזה צוות הוא נמצא.

אני אולי לא יהיה שתעשה את השלב הבא(בחול..) אז...
    -----
    "סווינאב צא&#33; תכירו, יש לי עוד שני פוקמונים אבל הם במרכז הפוקימונים.. רוצים ללכת לתפוס פוקימון עשב?" אני שואל אותם ומתחיל לחפש
    --------

-------

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by DrgonDragonite@Jul 19 2009, 12:41 PM
    דודי:
    אל תמציא דברים למה אין לך שום האנטר.
    דבר שני- לא כי ענית על חידות הסיבוב הראשון ועלית כבר שלב.
    אמבראון משתמש בסיוט אבל אז היריב שלך אומר: "הגנה". נידוקינג מוקף באור ירקרק ולפתע אמבראון מקשיח את גופו ומתחיל לרעוד. לאחר רגע הוא פולט צווחה ומתחיל לבכות לרוץ במעגלים תוך כדי זה שהוא מייבב. הוא בטעות השתמש על עצמו בסיוט כי ההגנה הגנה על נידוקינג.
    היה לי אנטר שהצלתי אותו שהיה אפל אני לא ממציא
    ---------------------------------------------------
    "אוי נו באמת אמבראון כדור צל&#33;"
    בברכה, דודי

15. מורחקים
    ירין:
    מתי אתה טס? אני אדאג לעשות את השלב הבא כשתהיה בארץ.
    צ&#39;ימצ&#39;אר מביט בסווינאב ומנסה לגעת בו. סווינאב חושש שצ&#39;ימצ&#39;אר מנסה לפגוע בו וקופץ אחורה בפחד. צ&#39;ימצ&#39;אר מנסה להגיד לסווינאב שהוא לא יפגע בו אבל מסיבה כלשהיא (שתגלה בהמשך המסע) הוא לא מאמין לו ושולח עליו רסיס קרח.

דודי:
    היה לך גסטלי לא האנטר.
    אמבראו עדיין רועד ומייבב. נידוקינג מתקרב אליו ואז היריב שלך אומר "דריכה". נידוקינג מררים את רגלו אבל אז אמבראון פותח את עיניו ושולח כדור צל ישירות אל פניו של נידוקינג ומעיף אותו אחורנית. מסתבר שאמבראון לא הושפע בכלל מהסיוטים ועבד על נידוקינג כדי לפגוע בו ישירות.

עמוד 24 מתוך 37 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •