נפתח לבקשת הפותח.
היי כולם, מצטער שלא הגבתי הרבה זמן פשוט הייתי עמוס בהמון דברים...
כנראה שלא תהיה פעילות מלאה החופש (כל חמש דקות תגובה) כי אני אלמד לתורה אבל המשחק לפחות חוזר לפעילות!
ג'יימס:
'אני הוא הפוקימון השומר של המגדל השרוף, יוצר הכלבים האגדיים, מביא הקשת. אני הוא פוקימון עוף החול הרבגוני והצבעוני. אני הוא הפוקימון האגדי הו-או, מגן העולם!'
אתה קורא את המילים שוב ושוב באיטיות כשלפתע פורצת מהן ציפור צבעונית וענקית שמתחילה לעוף באיטיות ויוצרת קשת במערה היא עומדת להתנגש בך אבל עוברת דרכך. אתה מבין שזו מין הולגרמה שהו-או יצר כשאתה מביט טוב טוב בציפור אתה רואה שהמקור ונוצות הזנב שלה מוזהבות, שבטנה לבן, שגבה וכנפייה אדומות כתומות ושנוצות הכנפיים שלה ירוקות. אתה רואה את הטפרים החדים כתער שלה, את ה"קרבולת" המוזהבת שלה (). לפתע אתה יודע שזה הו-או. אתה לא יודע איך ידעת את זה, הרי מעולם לא ראית אותו או שמעת עליו לפני זה אבל אתה בטוח שזה הוא. לפתע אתה מותקף גל של זכרונות שלא שלך- ציפור יוצרת פוקימון בהתפרצות הר געש, ציפור יוצרת עוד פוקימון מברק, ציפור נותלת נשמת אדם שמת ויוצרת ממנה פוקימון, ציפור עפה בשמיים ומביאה קשת. לפתע אתה יוצא מתוך הזכרונות ואתה שוב במערה עם האבן ביד. המילים שכתובות עליה נוצצות בזהב.
מה תעשה?
דניאל:
מצ'ופ חובת בעוצמה בתחתית הקופסא. לפתע התחתית מתעקמת כלפי מטה ואז, במהירות הבזק שבה להיות ישרה ומעיפה את מצ'ופ לצמרת עץ.
אתה מביט בקופסא בתדהמה וחושב לעצמך שאם יש לקופסא הגנות כל כך חזקות וגדולות, בטח היא שומרת על דבר חשוב ועוצמתי.
לפתע פוליוואג מתקרב לקופסא ובוחן אותה. הוא חובט קלות בזנבו בקופסא מדי פעם וכלום לא קורה. מצ'ופ כנראה מבין מה הוא עושה, יורד מהעץ ומתקדם לקופסא ומתחיל לגעת קלות בחלקים שונים בקופסא. לפתע אתה מבין מה הם מחפשים- מתג או כפתור סודי!
ירין:
צ'ימצ'אר מהנהן אבל סווינאב תוקף את צ'ימצ'אר ברסיס קרח. צ'ימצ'אר נפגע מרסיס הקרח ונופל. צ'ימצ'אר נועץ מבט בסווינאב ואז הלהבה שעל זנבו מתחילה לגדול, הוא פוער את פיו ולהביור עוצמתי יוצא מפיו. סווינאב מנסה לחמוק אבל בכל זאת נפגע מעט מהלהביור. לפתע, הקרב נראה לך כרעיון גרוע אבל אתה רואה שאתה לא יכול לעצור את זה. בכל פעם שניהם תוקפים בכח רב ושניהם נפגעים. לפתע אתה שם לב שהלבה שעל זנבו של צ'ימצ'אר נחלשת ושה סווינאב חרוך במקומות שונים בגופו. מה תעשה?
צ'ארלי:
את האופי של הדמות שלך אתה בוחר, לא אני :XD:
-----------------------------------------------------------------------------------------------
תחליף התחלתי
ג'ק:
רשום אבל תוסיף תמונה אחר כך.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין! אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?!" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג'ונג'ף! ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים! כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את טרטוויג" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
אתה יוצא לדרך!
מקס:
פיצ'ו מסובב את ראשו הצידה. הוא מתקדם אליך ומתחיל לרחרח אותך. הוא מטפס עליך ואז מגיע לכתף שלך. הוא פונה לכיוון התיק שלך ובדיוק כשאתה חושב שהוא עומד לכייס אוכל, הוא קופץ לך על הראש וצוחק.
הוא מלקק לך את הלחי, הוא אוהב אותך.
אבל אז אתה שומע קירקור מדאיג, פיצ'ו באמת רעב עכשיו...
כריס:
לרביטר בקושי מרים את הראש שלו. הוא מרים את היד שלו ולוקח קצת אוכל. הוא מתרומם מעט ולוקח עוד קצת. בסופו של דבר הוא עומד ונראה שבע מאוד. אבל אז הוא מוציא לשון ומתחיל להתנשם. נראה שהוא גם צמא. אתה תוהה איפה היה הלרביטר הזה ולמה הוא כה רעב וצמא. אתה מחליט שאחרי שתטפל בו, תלך למעבדה של הפרופסור ותבדוק אם הפרופסור יוכל לתת לך תשובה.
אסף:
וואו איזה שילוב התקפות...
נידורן רץ אל האנטר ויורה עליו עוקץ רעל. האנטר נפגע ואז נידורן מתקרב ונושך את האנטר עם הניבים שלו שהפכו לסגולים. האנטר צורח ואתה רואה שנידור נושך ותוך כדי זה יורה עוקץ רעל. ואז אתה מבחין במשהו שמקודם לא נראה לך חשוב... סביב הגוף של האנטר יש בוהק כסוף שהתחזק בכל פעם שנידורן תקף, ויש לזה רק משמעות אחת-
מתקפת התמדה!
דודי:
אלקיד מנער את זרעותיו במהירות למרות שהוא עוד יושב. מהקרניים שלו יוצאים ברקים שמקיפים את כל גופו של אלקיד. אתה מחכה שהוא יתקוף אבל כלום לא קורה. לעומתך, היריב מביט באלקיד בהפתעה ואומר: "הוא למד טעינה? ובקשת ממנו עשות מכת ברק? גנגר, תזהר ממנו ותשתדל לא להפסיד.".
בינתיים אלקיד מתחיל לקום כשלבסוף, טעון לגמרי בחשמל הוא מתרומם. מה תעשה עכשיו?
קאמי:
פיפיטר מביט בכם בזעם ואז עוצם את עיניו. כשהוא פותח אותן, כדור כתום נמצא לפניו ונראה שפיופיטר מכוון את כל האנרגיה אליו. המאמן שהצלתם צועק לעברכם: "תזהרו! זו קרן על! תברחו!"
'קרן על?' אתה חושב לעצמך ואז בפתאומיות נזכר מה קרן על מסוגלת לעשות.
מה תעשה?
חח אלקיד מיתרומם חחחOriginally posted by !!!ThE sTrOnGeSt PoK@Aug 4 2009, 09:15 PM
דודי:
אלקיד מנער את זרעותיו במהירות למרות שהוא עוד יושב. מהקרניים שלו יוצאים ברקים שמקיפים את כל גופו של אלקיד. אתה מחכה שהוא יתקוף אבל כלום לא קורה. לעומתך, היריב מביט באלקיד בהפתעה ואומר: "הוא למד טעינה? ובקשת ממנו עשות מכת ברק? גנגר, תזהר ממנו ותשתדל לא להפסיד.".
בינתיים אלקיד מתחיל לקום כשלבסוף, טעון לגמרי בחשמל הוא מתרומם. מה תעשה עכשיו?
------------------------
"מכת ברק!"
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"פרופסור מה אני יכול לעשות עכשיו? היכן המכון הראשון?Originally posted by !!!ThE sTrOnGeSt PoK@Aug 4 2009, 09:15 PM
ג'ק:
רשום אבל תוסיף תמונה אחר כך.
אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין! אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?!" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג'ונג'ף! ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים! כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את טרטוויג" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
אתה יוצא לדרך!
טרטוויג אני המאמן החדש שלך!" אגיד לו לאחר שאוציא אותו מהפוקדור
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
D:Originally posted by !!!ThE sTrOnGeSt PoK@Aug 4 2009, 09:15 PM
היי כולם, מצטער שלא הגבתי הרבה זמן פשוט הייתי עמוס בהמון דברים...
כנראה שלא תהיה פעילות מלאה החופש (כל חמש דקות תגובה) כי אני אלמד לתורה אבל המשחק לפחות חוזר לפעילות!
ג'יימס:
'אני הוא הפוקימון השומר של המגדל השרוף, יוצר הכלבים האגדיים, מביא הקשת. אני הוא פוקימון עוף החול הרבגוני והצבעוני. אני הוא הפוקימון האגדי הו-או, מגן העולם!'
אתה קורא את המילים שוב ושוב באיטיות כשלפתע פורצת מהן ציפור צבעונית וענקית שמתחילה לעוף באיטיות ויוצרת קשת במערה היא עומדת להתנגש בך אבל עוברת דרכך. אתה מבין שזו מין הולגרמה שהו-או יצר כשאתה מביט טוב טוב בציפור אתה רואה שהמקור ונוצות הזנב שלה מוזהבות, שבטנה לבן, שגבה וכנפייה אדומות כתומות ושנוצות הכנפיים שלה ירוקות. אתה רואה את הטפרים החדים כתער שלה, את ה"קרבולת" המוזהבת שלה (). לפתע אתה יודע שזה הו-או. אתה לא יודע איך ידעת את זה, הרי מעולם לא ראית אותו או שמעת עליו לפני זה אבל אתה בטוח שזה הוא. לפתע אתה מותקף גל של זכרונות שלא שלך- ציפור יוצרת פוקימון בהתפרצות הר געש, ציפור יוצרת עוד פוקימון מברק, ציפור נותלת נשמת אדם שמת ויוצרת ממנה פוקימון, ציפור עפה בשמיים ומביאה קשת. לפתע אתה יוצא מתוך הזכרונות ואתה שוב במערה עם האבן ביד. המילים שכתובות עליה נוצצות בזהב.
מה תעשה?
------------
אני קורא את המילים ומסתכל אם השתנו "אני הוא ג'יימס!" אנסה להגיד להו או בביטחון
דודי:
חחח...
גנגר עדיין לא מצליח לעמוד ואלקיד כבר עומד יציב. גנגר מביט באלקיד בפחד ואלקיד משחרר גל חשמל מהקרניים שלו. הברק פוגע בגנגר ומחשמל אותו. "שיגור" אומר יריבך. גנגר מתחיל להטשטש ואז נעלם. אלקיד עוצר את מכת הברק ומביט סביבו בחיפוש אחר גנגר. לפתע, גנגר מופיע מאחורי אלקיד. "שריטת צל גנגר" אומר היריב שלך. אלקיד מסתובב לא בזמן ורואה את גנגר אוגר אנרגיה ביד שלו. מה תעשה?
ג'ק:
"הממ..." אומר הפרופסור אוק "המכון הראשון נמצא בעיר גרונוק. המכון הוא מכון לפוקימוני חרק. המכון הוא גם מרכז גידול וטיפול בפוקימוני חרק כך שאם תלכוד פוקימון חרק, והוא יפצע ממש חזק תוכל להביא אותו לשם. הם מכינים תרופות מצויינות לפוקימוני חרק."
לאחר מכן אתה מוציא את טרטוויג מהפוקדור ומציג את עצמך. טרטוויג מתקדם אליך ובוחן אותך. לבסוף הוא פותח את פיו בבקשה לאוכל.
ג'יימס:
ההולוגרמה של הציפור מביטה בך ומדברת אליך בטלפתיה: "ג'יימס, הנח את האבן שבה אני כלוא על האבן הגדולה. רק כך אשתחרר מכלאי ואוכל לנסות ולהשריר שקט בעולם. אם תעשה כן, אגמול לך. אם לא תשחרר אותי, הגורל של עולמי יהיה תלוי רק בך. קדימה, קבל את ההחלטה- אתה רוצה להיות אחראי להרס העולם או שאתה רוצה שאני אנסה להחזיר את השקט לעולם?".
מה תחליט?
"אני אשמח לעזור לך אם תצטרך" אגיד לו ואניח את האבן איפה שהוא אמר ליOriginally posted by !!!ThE sTrOnGeSt PoK@Aug 5 2009, 10:03 AM
ג'יימס:
ההולוגרמה של הציפור מביטה בך ומדברת אליך בטלפתיה: "ג'יימס, הנח את האבן שבה אני כלוא על האבן הגדולה. רק כך אשתחרר מכלאי ואוכל לנסות ולהשריר שקט בעולם. אם תעשה כן, אגמול לך. אם לא תשחרר אותי, הגורל של עולמי יהיה תלוי רק בך. קדימה, קבל את ההחלטה- אתה רוצה להיות אחראי להרס העולם או שאתה רוצה שאני אנסה להחזיר את השקט לעולם?".
מה תחליט?
חחח אל תגיד אחר כך שאמבאון מיתרומםOriginally posted by !!!ThE sTrOnGeSt PoK@Aug 5 2009, 10:03 AM
דודי:
חחח...
גנגר עדיין לא מצליח לעמוד ואלקיד כבר עומד יציב. גנגר מביט באלקיד בפחד ואלקיד משחרר גל חשמל מהקרניים שלו. הברק פוגע בגנגר ומחשמל אותו. "שיגור" אומר יריבך. גנגר מתחיל להטשטש ואז נעלם. אלקיד עוצר את מכת הברק ומביט סביבו בחיפוש אחר גנגר. לפתע, גנגר מופיע מאחורי אלקיד. "שריטת צל גנגר" אומר היריב שלך. אלקיד מסתובב לא בזמן ורואה את גנגר אוגר אנרגיה ביד שלו. מה תעשה?
-------------------------------------
"קפוץ אחור ואז מכת ברק!"
בברכה, דודי
"דוק איפה אפשר לקנות לו פה אוכל?"Originally posted by !!!ThE sTrOnGeSt PoK@Aug 5 2009, 10:03 AM
ג'ק:
"הממ..." אומר הפרופסור אוק "המכון הראשון נמצא בעיר גרונוק. המכון הוא מכון לפוקימוני חרק. המכון הוא גם מרכז גידול וטיפול בפוקימוני חרק כך שאם תלכוד פוקימון חרק, והוא יפצע ממש חזק תוכל להביא אותו לשם. הם מכינים תרופות מצויינות לפוקימוני חרק."
לאחר מכן אתה מוציא את טרטוויג מהפוקדור ומציג את עצמך. טרטוויג מתקדם אליך ובוחן אותך. לבסוף הוא פותח את פיו בבקשה לאוכל.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
ג'יימס:
אתה מניח את האבן שבה הו-או כלוא על האבן הגדולה. לפתע אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה כל כך עד שאתה נופל אחורה. אתה רואה שהאבן הקטנה נכנסת לאבן הגדולה ולפתע האדמה נבקעת ואתה מבין שהאבן הגדולה לא גדולה אלה עצומה... את לא רואה את הסוף שלה ואז אתה מבין למה קוראים למקום "האזור המוצל"- אתה מביט לתהום שנפערה מרעידת האדמה שבינתיים פסקה והכל שם חשוך. לפתע, אבן בגודל של לפחות מתגלגלת לתהום. אתה מחכה לשמוע משהו שיסמן שהיא פגעה בקרקעית אבל אתה לא שומע דבר. ואז אתה שומע קול שאומר: "תודה ששיחררת אותי". אתה מסתובב ורואה ציפור עצומה וצבעונית מביטה בך. זה הו-או ללא ספק. הוא אומר לך בטלפתיה: "אתה בן אנוש שראוי להציל את העולם. הוכחת לי שאיכפת לך מגורל העולם. הוכחת שגם אם זה אומר לפספס הזדמנות להתחזק אתה תבחר בדרך שתעזור להציל את העולם ועל כן תקבל את זה" הוא אומר ופוער את ממקורו.אש יוצאת מהמקור ועוטפת אותך אבל לא פוגעת בך. מה תעשה?
דודי:
:XD:
אלקיד קופץ אחורה ומשתמש במכת ברק. גנגר משתמש מנגד בשריטת צל. לפתע יריבך אומר "תפגע במכת הברק". גנגר מכוון אל מכת הברק את המכה שלו ומכת הברק לפתע משנה כיוון ועולה לכיוון השמיים. יריבך מחייך ואומר: "טוב מאוד גנגר. עכשיו תשתמש במתקפה המיוחדת שלנו" הוא אומר ומגחך: "קדימה, בו נכיר להם את מתקפת נהר האופל שהמצאנו". גנגר מחייך למשמע הפקודה ועז עיניו מתחילות לזהור. הוא מוקף בערפל שנראה גם נוזלי וגם גזי. ואז גנגר מרים ידיים ומוריד אותן במהירות. כל הערפל הנוזלי נופל על הקרקע ומתחיל לזרום במהירות עצומה אל אלקיד, כמו נהר. אלקיד נראה ממש מבוהל וכך גם אתה. יריבך מגחך ואומר: "אני וגנגר המצאנו את המתקפה הזו, ממש מזמן. היא לא שילוב של שום מתקפה. התאמנו הרבה על תנועות מסויימות ותירגלנו עד שההתקפה הומצאה. רק הגנגר שלי יודע להשתמש בה בכל העולם. אפשר לומר שאסטרטגיית הקרב שלי עבדה ואלקיד הולך להפסיד.". מה תעשה?
ג'ק:
טרטוויג סוגר את פיו ומרחרח לכיוון התיק שלך. "אה, נראה לי שיש לך אוכל בתיק" אומר הפרופסור. לפתע אתה נזכר שארזת אוכל לך ולפוקימונים שלך. אתה מחטט בתיק שלך ושולף קופסא של אוכל לפוקימונים. טרטוויג מהנהן בשמחה ופותח שוב את פיו.
אני אומר ללא חשש:Originally posted by !!!ThE sTrOnGeSt PoK@Aug 5 2009, 12:37 PM
דודי:
:XD:
אלקיד קופץ אחורה ומשתמש במכת ברק. גנגר משתמש מנגד בשריטת צל. לפתע יריבך אומר "תפגע במכת הברק". גנגר מכוון אל מכת הברק את המכה שלו ומכת הברק לפתע משנה כיוון ועולה לכיוון השמיים. יריבך מחייך ואומר: "טוב מאוד גנגר. עכשיו תשתמש במתקפה המיוחדת שלנו" הוא אומר ומגחך: "קדימה, בו נכיר להם את מתקפת נהר האופל שהמצאנו". גנגר מחייך למשמע הפקודה ועז עיניו מתחילות לזהור. הוא מוקף בערפל שנראה גם נוזלי וגם גזי. ואז גנגר מרים ידיים ומוריד אותן במהירות. כל הערפל הנוזלי נופל על הקרקע ומתחיל לזרום במהירות עצומה אל אלקיד, כמו נהר. אלקיד נראה ממש מבוהל וכך גם אתה. יריבך מגחך ואומר: "אני וגנגר המצאנו את המתקפה הזו, ממש מזמן. היא לא שילוב של שום מתקפה. התאמנו הרבה על תנועות מסויימות ותירגלנו עד שההתקפה הומצאה. רק הגנגר שלי יודע להשתמש בה בכל העולם. אפשר לומר שאסטרטגיית הקרב שלי עבדה ואלקיד הולך להפסיד.". מה תעשה?
"חחח אתה חושב שזה מפחיד אותי אלקיד מכת ברק! תיכנס אל תוך המכת ברק וא ז אגרוף ברק!"
בברכה, דודי
"מה קורה? מה זה? מה אני אמור לעשות?" אשאל אותו בבילבולOriginally posted by !!!ThE sTrOnGeSt PoK@Aug 5 2009, 12:37 PM
ג'יימס:
אתה מניח את האבן שבה הו-או כלוא על האבן הגדולה. לפתע אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה כל כך עד שאתה נופל אחורה. אתה רואה שהאבן הקטנה נכנסת לאבן הגדולה ולפתע האדמה נבקעת ואתה מבין שהאבן הגדולה לא גדולה אלה עצומה... את לא רואה את הסוף שלה ואז אתה מבין למה קוראים למקום "האזור המוצל"- אתה מביט לתהום שנפערה מרעידת האדמה שבינתיים פסקה והכל שם חשוך. לפתע, אבן בגודל של לפחות מתגלגלת לתהום. אתה מחכה לשמוע משהו שיסמן שהיא פגעה בקרקעית אבל אתה לא שומע דבר. ואז אתה שומע קול שאומר: "תודה ששיחררת אותי". אתה מסתובב ורואה ציפור עצומה וצבעונית מביטה בך. זה הו-או ללא ספק. הוא אומר לך בטלפתיה: "אתה בן אנוש שראוי להציל את העולם. הוכחת לי שאיכפת לך מגורל העולם. הוכחת שגם אם זה אומר לפספס הזדמנות להתחזק אתה תבחר בדרך שתעזור להציל את העולם ועל כן תקבל את זה" הוא אומר ופוער את ממקורו.אש יוצאת מהמקור ועוטפת אותך אבל לא פוגעת בך. מה תעשה?
שם:Paul Blaze
תמונה:
גיל במשחק: 11
רקע : כשפול נולד אמא שלו מתה בלידה,ומאז הוא חיי עם אביו והחיים שלהם השתנו לרעה.לפול לא היו הרבה חברים אז הוא מצא מפלט בפוקימונים,כל היום הוא היה מטייל בשדות ורואה פוקימונים נלחמים זה בזה או סתם משחקים ביחד.יום אחד שכפול חזר הביתה הוא ראה את אביו שוכב על הרצפה,פול התקרב לאביו ואביו אמר לו:"תצא למסע,ותמצא את הפוקימונים האפלים,זה יעשה אותי גאה בך,בן!"ומיד אחרי שהוא אמר את זה הוא מת.פול נשבע לעצמו ולאביו שהוא יצא למסע,ינצח את הליגה והכי חשוב,ימצא את הפוקימונים האפלים ויעשה את אביו גאה.
כינוי בפורום:Y-CORE 13
פוקימון התחלתי:פיפלאפ(זכר)
ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון.
בקשות: ללכוד צ'ארמנדר וסניזל.
דודי:
אלקיד המפוחד מנסה ליצור ברק אבל מרוב פחד הברק יוצא לו חזק מדי ופוגע גם בו. אלקיד מתחיל לבכות ונהר האופל עוטף אותו. אתה שומע את אלקיד צועק ואתה נראה ממש מבוהל. העיניים של גנגר מפסיקות לזהור ונהר האופל נעלם. אתה בטוח שאלקיד חוסל אז אתה ממש מופתע לראות שהוא עומד על שתי רגליו. היריב שלך וגנגר עוד יותר מופתעים ממך. אלקיד בלי שום פקודה רץ על גנגר ונותן לו אגרוף רעם. גנגר ההמום אפילו לא מנסה להגן על עצמו. לדעתך ולדעת היריב שלך זה כבר יותר מדי ושניכם נופלים לתנוחת ישיבה כשמבטים המומים מרוחים לכם על הפנים, כלומר- לא רק שאלקיד לא חוסל מנהר האופל, הוא עוד נותר מספיק חזק כדי לתת לגנגר אגרוף רעם.
ג'יימס:
"תמתין" עונה לך קולו של הו-או. לפתע הלהבות נוגעות בך ואז הכל נהיה שחור. כשאתה מתעורר את נמצא במיטה במרכז הפוקימונים.
אתה לא מרגיש פצוע בכלל. אפילו לא חם לך.
האחות ג'וי נכנסת ואומרת "או, סוף סוף התעוררת, תגיד לי אתה יודע כמה זמן עבר מאז שנתת לי את הפוקימונים שלך כדי שארפא אותם והלכת למיטה? יום וחצי עבר! כמה זמן אתה יכול לישון תגיד לי?"
אתה מבולבל ממה שהיא אמרה כי אתה בטוח שאחרי שנתת לה את הפוקימונים הלכת לאזור המוצל. ההוכחה לכך היא הפוקדור של גרוולייט שנמצא בכיס שלך. מה תעשה?
פול:
תחליף התחלתי.
חחח ניראה לי זה שאלקיד מיתרומם זה עוזר לו חחOriginally posted by !!!ThE sTrOnGeSt PoK@Aug 5 2009, 01:02 PM
דודי:
אלקיד המפוחד מנסה ליצור ברק אבל מרוב פחד הברק יוצא לו חזק מדי ופוגע גם בו. אלקיד מתחיל לבכות ונהר האופל עוטף אותו. אתה שומע את אלקיד צועק ואתה נראה ממש מבוהל. העיניים של גנגר מפסיקות לזהור ונהר האופל נעלם. אתה בטוח שאלקיד חוסל אז אתה ממש מופתע לראות שהוא עומד על שתי רגליו. היריב שלך וגנגר עוד יותר מופתעים ממך. אלקיד בלי שום פקודה רץ על גנגר ונותן לו אגרוף רעם. גנגר ההמום אפילו לא מנסה להגן על עצמו. לדעתך ולדעת היריב שלך זה כבר יותר מדי ושניכם נופלים לתנוחת ישיבה כשמבטים המומים מרוחים לכם על הפנים, כלומר- לא רק שאלקיד לא חוסל מנהר האופל, הוא עוד נותר מספיק חזק כדי לתת לגנגר אגרוף רעם.
----------------------------------------------
"אלקיד אני לא מאמין" אני אומר ורז חושב לעצמי:
"עם אני ינצח אז בטוח הוא יתפתח ותמיד חלמתי לאלקטרווויפר"
"אלקיד סיים את זה במכת ברק!"
בברכה, דודי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)