Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 37 ראשוןראשון ... 192728293031 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 555
  1. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by !!!ThE sTrOnGeSt PoK@Aug 5 2009, 01:02 PM
    ג'יימס:
    "תמתין" עונה לך קולו של הו-או. לפתע הלהבות נוגעות בך ואז הכל נהיה שחור. כשאתה מתעורר את נמצא במיטה במרכז הפוקימונים.
    אתה לא מרגיש פצוע בכלל. אפילו לא חם לך.
    האחות ג'וי נכנסת ואומרת "או, סוף סוף התעוררת, תגיד לי אתה יודע כמה זמן עבר מאז שנתת לי את הפוקימונים שלך כדי שארפא אותם והלכת למיטה? יום וחצי עבר! כמה זמן אתה יכול לישון תגיד לי?"
    אתה מבולבל ממה שהיא אמרה כי אתה בטוח שאחרי שנתת לה את הפוקימונים הלכת לאזור המוצל. ההוכחה לכך היא הפוקדור של גרוולייט שנמצא בכיס שלך. מה תעשה?
    כבר עברתי את המכון הראשון נכון?
    ------------------
    "הו או,בבקשה תסבר לי מה עליי לעשות" אחשוב ואקווה שאו הו יגיב

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by !!!ThE sTrOnGeSt PoK@Aug 5 2009, 12:37 PM
    ג'ק:
    טרטוויג סוגר את פיו ומרחרח לכיוון התיק שלך. "אה, נראה לי שיש לך אוכל בתיק" אומר הפרופסור. לפתע אתה נזכר שארזת אוכל לך ולפוקימונים שלך. אתה מחטט בתיק שלך ושולף קופסא של אוכל לפוקימונים. טרטוויג מהנהן בשמחה ופותח שוב את פיו.
    אאכיל את טרטוויג ואתחיל לאכול קצת מהאוכל שלי
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by !!!ThE sTrOnGeSt PoK@Aug 4 2009, 09:15 PM

דניאל:
    מצ'ופ חובת בעוצמה בתחתית הקופסא. לפתע התחתית מתעקמת כלפי מטה ואז, במהירות הבזק שבה להיות ישרה ומעיפה את מצ'ופ לצמרת עץ.
    אתה מביט בקופסא בתדהמה וחושב לעצמך שאם יש לקופסא הגנות כל כך חזקות וגדולות, בטח היא שומרת על דבר חשוב ועוצמתי.
    לפתע פוליוואג מתקרב לקופסא ובוחן אותה. הוא חובט קלות בזנבו בקופסא מדי פעם וכלום לא קורה. מצ'ופ כנראה מבין מה הוא עושה, יורד מהעץ ומתקדם לקופסא ומתחיל לגעת קלות בחלקים שונים בקופסא. לפתע אתה מבין מה הם מחפשים- מתג או כפתור סודי!
    "כול הכבוד חברים בו נמשיך לחפש"
    אני מצטער שאני יפחית את הפעילות שלי אני פשו מפרמט את המחשב
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

4. Kibō no chi
    Originally posted by &#33;&#33;&#33;ThE sTrOnGeSt PoK@Aug 4 2009, 09:15 PM
    כריס:
    לרביטר בקושי מרים את הראש שלו. הוא מרים את היד שלו ולוקח קצת אוכל. הוא מתרומם מעט ולוקח עוד קצת. בסופו של דבר הוא עומד ונראה שבע מאוד. אבל אז הוא מוציא לשון ומתחיל להתנשם. נראה שהוא גם צמא. אתה תוהה איפה היה הלרביטר הזה ולמה הוא כה רעב וצמא. אתה מחליט שאחרי שתטפל בו, תלך למעבדה של הפרופסור ותבדוק אם הפרופסור יוכל לתת לך תשובה.
    תעדכן את לארוויטאר P:
    "טוב, אני כבר אתן לך לשתות" אני אומר לו בנעימות ומרים אותו אל בין זרועותיי.
    "בוא מגנמייט, נחפש משהו לשתות" אני אומר ומחפש בקרבת מקום איזה אגם קטן, ואם אני לא מוצא אני חוזר אל המעבדה של הפרופסור.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    בטעות,תתעלמו מהתגובה הזאת
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

6. מורחקים
    שם: ליאור
    ג&#39;יימס:
    עוד לא...
    ---------------
    אתה עוצם עיניים לשניות אחדות וכשאתה חושב שאתה בטוח חלמת אתה שומע קול בראש שלך: "עשה את אשר ליבך יצווע עליך... הגן על עולמינו והגשם את חלומך... רק תזכור תמיד שאתה הראשון זה מאתיים שנה שפגש אותי, את הו-או".
    אתה פוקח עיניים וחושב על מה שהו- או אמר לך. מה תעשה עכשיו?

דודי:
    רגע, אתה רוצה שהוא יתפתח?
    -------------------------------------------------
    :XD:
    --------
    אלקיד מנער את זרועותיו ומשתמש במכת ברק. האור שהברק מפיץ מעורר את יריבך ואת גנגר. "מהר גנגר, שיגור" הוא אומר. גנגר משתגר אל מאחורי אלקיד אבל אתה רואה שמכת הברק בכל זאת הספיקה לפגוע אבל יש לך בעיה חשובה יותר מזה כי אלקיד לא יודע איפה גנגר. "הטלה ססמית" אומר יריבך שנרגע. גנגר מניף את ידיו ועומד לתפוס את אלקיד. מה תעשה?

ג&#39;ק:
    אתה פותח את הקופסא ונותן לטרטוויג לאכול. לאחר מכן אתה שולף מעט מהאוכל שלך מהתיק ומתחיל לאכול. טרטוויג מסיים לאכול מהר מאוד ומתקדם לכיוון היציאה מהמעבדה. אתה הולך אחריו לתחילת המסע שלך&#33;
    "בהצלחה&#33;" אומר לך הפרופסור

דניאל:
    מצ&#39;ופ ופוליוואג ממשיכים לחפש. לפתע פוליוואג נוגע בזנבו בדופן הימנית של הקופסא ונשמע רעש גריסה חזק. כמו טרקטור שנוסע על עץ עבה ומחוספס כדי ליישר אותו. פוליווג מתחיל לבכות ומצ&#39;ופ אוטם את אוזניו. לפתע הרעש נפסק באותה פיתאומיות בה החל. אתה מביט לקופסא ורואה שבתחתית שלה נחה משרוקית זהובה ומבריקה.

כריס:
    אתה לא מוצא מקור מים ומתחיל לצעוד חזרה אל המעבדה. מבלי לשים לב את בועט בענף שנמצא על הריצפה ומטה אותו ימינה. האדמה לפניך נפערת ויוצרת מכתש קטן. בתוך המכתש אתה רואה מעיין קטן של מים כל כך צלולים, שאפילו בחלק העמוק שלהם אפשר לראות את התחתית. מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dragonite&#33;&#33;&#33;@Aug 11 2009, 11:31 AM
    דודי:
    רגע, אתה רוצה שהוא יתפתח?
    -------------------------------------------------
    :XD:
    --------
    אלקיד מנער את זרועותיו ומשתמש במכת ברק. האור שהברק מפיץ מעורר את יריבך ואת גנגר. "מהר גנגר, שיגור" הוא אומר. גנגר משתגר אל מאחורי אלקיד אבל אתה רואה שמכת הברק בכל זאת הספיקה לפגוע אבל יש לך בעיה חשובה יותר מזה כי אלקיד לא יודע איפה גנגר. "הטלה ססמית" אומר יריבך שנרגע. גנגר מניף את ידיו ועומד לתפוס את אלקיד. מה תעשה?
    אין לי בעיה ככה יהיה לי אלקטרוויפר יותר מהר
    -------------------------------------------
    "תיסתובב ואז אגרוף ברק לגנגר"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

8. מורחקים
    דודי:
    אלקיד מסתובב וגנגר תופס אותו ומתחיל לעוף. אלקיד מתחיל לחבוט בגנגר באגרופי רעם ולמרות שגנגר נפגע הוא ממשיך לעוף. לפתע הוא נעצר, מתהפך ומתחיל לעוף לכיוון הקרקע. אלקיד ממשיך לחבוט בו באגרופי רעם וגנגר, במקום לעזוב את אלקיד פוגע יחד איתו בקרקע. כשהחול מהמכה מתפזר, גנגר נחשף עומד על שתי רגליים ואלקיד מתאמץ קום. לפתע אלקיד מתחיל לזהור ולגדול. כשהוא מפסיק לזהור, נחשף פוקימון גדול, עם ידיים ארוכות ועבות, רגליים קצרות ועבות עם ציפורניים, זנב ארוך, שתי "אנטנןת" על הראש ועיתורים שחורים על גופו הצהוב (). אלקיד התפתד לאלקטאבז&#33; אלקטאבז למד רעם&#33;

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dragonite&#33;&#33;&#33;@Aug 11 2009, 11:45 AM
    דודי:
    אלקיד מסתובב וגנגר תופס אותו ומתחיל לעוף. אלקיד מתחיל לחבוט בגנגר באגרופי רעם ולמרות שגנגר נפגע הוא ממשיך לעוף. לפתע הוא נעצר, מתהפך ומתחיל לעוף לכיוון הקרקע. אלקיד ממשיך לחבוט בו באגרופי רעם וגנגר, במקום לעזוב את אלקיד פוגע יחד איתו בקרקע. כשהחול מהמכה מתפזר, גנגר נחשף עומד על שתי רגליים ואלקיד מתאמץ קום. לפתע אלקיד מתחיל לזהור ולגדול. כשהוא מפסיק לזהור, נחשף פוקימון גדול, עם ידיים ארוכות ועבות, רגליים קצרות ועבות עם ציפורניים, זנב ארוך, שתי "אנטנןת" על הראש ועיתורים שחורים על גופו הצהוב (). אלקיד התפתד לאלקטאבז&#33; אלקטאבז למד רעם&#33;
    "אהאהאהאהה עכשיו בוא נראה לו איך מנצחים באמת&#33; אלקטרובז רעם&#33;"
    בברכה, דודי

10. מורחקים
    Originally posted by Dragonite&#33;&#33;&#33;@Aug 11 2009, 11:31 AM
    ג&#39;יימס:
    עוד לא...
    ---------------
    אתה עוצם עיניים לשניות אחדות וכשאתה חושב שאתה בטוח חלמת אתה שומע קול בראש שלך: "עשה את אשר ליבך יצווע עליך... הגן על עולמינו והגשם את חלומך... רק תזכור תמיד שאתה הראשון זה מאתיים שנה שפגש אותי, את הו-או".
    אתה פוקח עיניים וחושב על מה שהו- או אמר לך. מה תעשה עכשיו?
    אני בעיר של המכון הראשון,נכון?
    ----------------
    אני הולך בדרכי אל המכון הראשון

11. מורחקים
    דודי:
    אלקטאבז מנער את ידיו במהירות ומייצר על האנטנות שלו מטען חשמלי. הוא מפסיק לנער את ידיו ואז מניף את ראשו אחרוה ואז קדימה. הברק שיוצא מהאנטנות שלו נראה הרבה יותר חזק ממכת ברק. ככה נראת המתקפה רעם&#33; הרעם פוגע ישירות בגנגר ומעיף אותו אחורנית. כשהחול שהועף לאוויר מהנפילה שלו מתפזר, גנגר נחשף שוכב מעולף על הריצפה. "גנגר לא יכול להלחם&#33;" מכריז השופט "אלקטאבז הוא המנצח בקרב כך שהניצחון הולך לדודי&#33;". "גנגר תחזור" אומר יריבך ואז מסתכל על הפוקדור ואומר "אתה פשוט עלוב... אלקטאבז ניצח אותך?&#33; טוב תתכונן לסדרת האימונים הקשה ביותר שראית" הוא מסיים והולך.

ג&#39;יימס:
    כן.
    --------------------------------------------
    אתה רואה את המכן הראשון מרחוק ומתקרב אליו. אתה רואה שמי שבנה אותו השקיע בו... המכון עצמו נראה כמו כוורת. אתה נכנס בדלת ורואה שהמכון מלא בעצים, צמחים ופוקימוני חרק.
    ואז אתה שומע קול שאומר לך:"אז אתה באת להלחם, הא?" אתה מביט סביב ורואה מישהו יוצא מדלת בסוף החדר שבו אתה נמצא.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dragonite&#33;&#33;&#33;@Aug 11 2009, 12:47 PM
    דודי:
    אלקטאבז מנער את ידיו במהירות ומייצר על האנטנות שלו מטען חשמלי. הוא מפסיק לנער את ידיו ואז מניף את ראשו אחרוה ואז קדימה. הברק שיוצא מהאנטנות שלו נראה הרבה יותר חזק ממכת ברק. ככה נראת המתקפה רעם&#33; הרעם פוגע ישירות בגנגר ומעיף אותו אחורנית. כשהחול שהועף לאוויר מהנפילה שלו מתפזר, גנגר נחשף שוכב מעולף על הריצפה. "גנגר לא יכול להלחם&#33;" מכריז השופט "אלקטאבז הוא המנצח בקרב כך שהניצחון הולך לדודי&#33;". "גנגר תחזור" אומר יריבך ואז מסתכל על הפוקדור ואומר "אתה פשוט עלוב... אלקטאבז ניצח אותך?&#33; טוב תתכונן לסדרת האימונים הקשה ביותר שראית" הוא מסיים והולך.
    "גדול אלקטרובז&#33; קדימה בוא נילך לעיר הקרובה אני רוצה ליהביר את דירפליון ואז גרסלי"
    בברכה, דודי

13. מורחקים
    Originally posted by Dragonite&#33;&#33;&#33;@Aug 11 2009, 12:47 PM
    ג&#39;יימס:
    כן.
    --------------------------------------------
    אתה רואה את המכן הראשון מרחוק ומתקרב אליו. אתה רואה שמי שבנה אותו השקיע בו... המכון עצמו נראה כמו כוורת. אתה נכנס בדלת ורואה שהמכון מלא בעצים, צמחים ופוקימוני חרק.
    ואז אתה שומע קול שאומר לך:"אז אתה באת להלחם, הא?" אתה מביט סביב ורואה מישהו יוצא מדלת בסוף החדר שבו אתה נמצא.
    "כמובן" אגיד לו בעוד אני מתפעל מהמקום

14. מורחקים
    דודי:
    אלקטאבז מביט בך כאילו ראה אותך בפעם הראשונה. הוא מניד בראשו ומצביע עם הזנב שלו (שנראה שהוא ממש מתלהב מהעובדה שעכשיו יש לו בזנב) על מבנה דמוי כוורת שעליו כתוב באותיות ענק GYM.
    איך יכולת לשכוח את המכון הראשון? אתה שואל את עצמך.

ג&#39;יימס:
    "טוב מאוד" עונה לך האיש "אני הוא ג&#39;ורג&#39; קולונל, מנהיג המכון ואני מתמצא בפוקימוני חרק. קדימה, בו אחרי לזירה" הוא אומר ומתחיל לצעוד. אתה צועד אחריו ואתם נכנסים לחדר מסויים. אתה רואה משטח עצוב של דשא, עצים ושיחים. סביבה מושלמת לפוקימוני חרק. "אוקיי, כעת תגיד לי מה שימך?" שואל ג&#39;ורג&#39;.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dragonite&#33;&#33;&#33;@Aug 11 2009, 03:20 PM
    דודי:
    אלקטאבז מביט בך כאילו ראה אותך בפעם הראשונה. הוא מניד בראשו ומצביע עם הזנב שלו (שנראה שהוא ממש מתלהב מהעובדה שעכשיו יש לו בזנב) על מבנה דמוי כוורת שעליו כתוב באותיות ענק GYM.
    איך יכולת לשכוח את המכון הראשון? אתה שואל את עצמך.
    אני מרפה את הפוקימונים שלי ורק למכון
    בברכה, דודי

עמוד 29 מתוך 37 ראשוןראשון ... 192728293031 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •