Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 37 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 555
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jun 29 2009, 01:16 PM
    גון:
    טרטוויג רץ, קופץ ופוגע בטיילו האפל בעזרת בלימה בדיוק ברגע שבוא טיילו פוגע בו בבלימה. שניהם עפים אחורה וטיילו נראה מעובן אך מותש כיוון שכל אותו יום הוא רק תקף. זו ההזדמנו שלך להחזיר אותו לרגיל!
    אני מחזיר את טיילו למצב הרגיל שלו ואז אומר "טרטויג עוד פעם בלימה על טיילו "

קרדיט לי^

2. מורחקים
    שם: ליאור
    לני:
    פיפלאפ פוגע עם החבטות וזיגזגון מותש לגמרי. זיגזגון נראה לך מסכן ומסוכן בו זמנית ואתה ממש נחוש ללכוד אותו.

גון:
    אתה לא יכול לקבוע אם הצלחת להחזירו לרגיל אבל אוותר הפעם.
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    טיילו נראה לטרטוויג מותש מדי. טרטוויג לא תוקף אותו ומסמן לך ללכוד אותו.

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by דרגונייט@Jun 29 2009, 01:22 PM
    לני:
    פיפלאפ פוגע עם החבטות וזיגזגון מותש לגמרי. זיגזגון נראה לך מסכן ומסוכן בו זמנית ואתה ממש נחוש ללכוד אותו.
    "עכשיו!" אני צועק וזורק במהירות את הפוקדור שהכנתי בתקווה שאני יצליח לתפוס אותו.
    "פיפלאפ תתכונן כי אולי הוא יצליח לצאת" אני אומר לו.
    חמוף

4. מורחקים
    לני:
    הפוקדור נע ללא הפסקה. אבל לבסוף עוצר. לכדת זיגזגון אפל!

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jun 29 2009, 01:22 PM

גון:
    אתה לא יכול לקבוע אם הצלחת להחזירו לרגיל אבל אוותר הפעם.
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    טיילו נראה לטרטוויג מותש מדי. טרטוויג לא תוקף אותו ומסמן לך ללכוד אותו.
    אני זורק פוקדור על טיילו בתקווה שאני יצליח לתפוס אותו

קרדיט לי^

6. אבל הופיר יותר
    Originally posted by דרגונייט@Jun 29 2009, 01:26 PM
    לני:
    הפוקדור נע ללא הפסקה. אבל לבסוף עוצר. לכדת זיגזגון אפל!
    "יש!" אני אומר בקול ומתקדם בדרך.
    אני מחפש איפה אפשר למצוא מרכז פוקימונים.
    חמוף

7. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    שם:ארוין
    תמונה:
    גיל במשחק: 11
    רקע :ארוין גדל לבית טוב ... חלומו להיות מאסטר פוקימונים כמו אש האלוף לשעבר ,למרות שהוא עוד לא התחיל את מסעו הוא יודע טוב מאוד על מתקפות ועל סוגי הפוקימונים
    הוא מאוד אינלגנטי ,ולפי דעתו הוא יהיה המסאטר!
    אביו של ארוין היה מאמן גדול ,אבל צוות פושעים חטף אותו ,לפני ככמה ימים אביו חזר ,ומאז ארוין הבטיח שאם יתקל בצוות ,הלך עליהם.
    כינוי בפורום:demi-sceptile
    פוקימון התחלתי:צ'ימצ'אר
    ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון
    בקשות:לתפוס טריקו וסטארלי
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jun 29 2009, 01:03 PM
    איימי
    פיצ'ו סקרן לגלות מה את מחפשת. הוא עוזר לך לחפור עם ענף קטן שמצא על הריצפה. לפתע, פיצ'ו מנסה לחפור והענף נשבר. פיצ'ו פורץ בבכי. את בודקת מה גרם למקל להשבר ורואה משהו קשיח ובוהק.
    "אל תבכה פיצ'ו, אתה מצאת את זה! כל הכבוד! עכשיו בוא נראה מה זה" אני מוציאה את זה

9. מורחקים
    גון:
    הפוקדור פוגע בטיילו ולוכד אותו. אתה שמח ואז המאמן יוצא מהשיחים ואומר: "תודה רבה!, הנה קח את זה כאות תודה" והוא מביא לך 300$, מים ואוכל ומסתלק משם.

לני
    אתה מתקדם בדרך ורואה איש שנוסע על אופניים. אתה חושב שאולי הוא יסכים לתת לך אותם. אתה ניגש לשאול אותו.

ארווין:
    רשום.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין! אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?!" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג'ונג'ף! ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים! כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
    אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את צ'ימצ'אר" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
    אתה יוצא לדרך!

איימי:
    את מוציאה את זה ורואה שזו אבן ירח בוהקת ובגודל של פוקדור. הבוהק גרם לפיצ'ו להפסיק לבכות והוא בוהה באבן בסקרנות.

10. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    "קדימה צ'ימצ'אר
    מעכשיו אני יקרא לך 'רייזי' ככינוי ,מתאים לך?"
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

11. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    שם:ג'יימס דריוס
    תמונה:
    גיל במשחק: 11 (לא לגעת)
    רקע (לפחות 4-5 שורות+מושקע):ג'יימס תמיד היה ילד ממוצע,וזה ממש עיצבן אותו,בכל דבר הוא איכשהו תמיד היה בדיוק באמצע הדירוג אף על פי רצונו להצטיין.
    יום אחד לאחר שחזר מבית ספרו מבואס ששוב יצא במקום ה20[מקומו הקבוע],הותקף ג'יימס על ידי זיגזגון אפל,וכשחשב שזהו סופו הופיע מהשמיים סטארלי שהדף את הזיגזגון והציל את ג'יימס.
    מאז,כתודה לסטארלי החליט ג'יימס שהוא יהיה מאמן המעופפים הכי טוב בעולם,כאשר הגיע ג'יימס למעבדה לקחת את הפוקימון הראשון שלו הוא גילה לאכזבתו שאין שם פוקימון מעופף...
    כינוי בפורום:~nitay~
    פוקימון התחלתי:ג'יודוד
    ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון (לא לגעת)
    בקשות:להיתקבל? O:

12. אבל הופיר יותר
    Originally posted by דרגונייט@Jun 29 2009, 01:50 PM
    לני
    אתה מתקדם בדרך ורואה איש שנוסע על אופניים. אתה חושב שאולי הוא יסכים לתת לך אותם. אתה ניגש לשאול אותו.
    "סליחה, אתה מוכן אולי להשאיל לי את האופניים שלך?" אני שואל אותו.
    "אתה מבין, הפוקימונים שלי פצועים מקרב ואני צריך להגיע דחוף למרכז הפוקימונים הקרוב" אני מוסיף.
    חמוף

13. משתמש מנוסה
    גון:
    הפוקדור פוגע בטיילו ולוכד אותו. אתה שמח ואז המאמן יוצא מהשיחים ואומר: "תודה רבה!, הנה קח את זה כאות תודה" והוא מביא לך 300$, מים ואוכל ומסתלק משם.

"קדימה בו נלך טרטויג" אני אומר ומתחיל ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים

קרדיט לי^

14. משתמש מנוסה
    איימי:
    את מוציאה את זה ורואה שזו אבן ירח בוהקת ובגודל של פוקדור. הבוהק גרם לפיצ'ו להפסיק לבכות והוא בוהה באבן בסקרנות.
    "מגניב פיצ'ו! מצאנו אבן ירח! נוכל למכור אותה או לפתח איתה פוקימונים מסויימים^^. עכשיו בוא נמשיך להתקדם. אני אומרת, שמה אדמה על הבור, מרימה את פיצ'ו על הידיים ומתחילה ללכת

15. משתמש מנוסה
    שם:ירין
    תמונה:
    גיל במשחק: 11 (לא לגעת)
    רקע כשירין היה קטן הוא לא אהב בכלל פוקימונים, הוא לא הבין מאיפו הם צצו ומה המשמעות שלהם. דוד של ירין היה מאמן מכון אך עד גיל 7 ירין לא ראה אף קרב שלו. בגיל 7 ראה בפעם הראשונה והאחרונה קרב של דודו, דודו הפסיד והיה מאוד מדוכא. ירין ניסה לעודד אותו אך כל מה שעשה לא עזר. ההפסדים המשיכו ויום אחד שדודו נסע באוטובוס, היה תרונת דרכים והוא נהרג. לירין היה ממש קשה עם זה והוא החליט להקדיש את חייו לפוקימונים.
    כינוי בפורוםingo
    פוקימון התחלתי:ג'יאודוד
    ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון (לא לגעת)
    בקשות:בבקשה להתקבל!!!ואם אין מקום תפנה בשבילי....פליז!!!!
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

עמוד 3 מתוך 37 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •