Pokemon GO
עמוד 31 מתוך 37 ראשוןראשון ... 212930313233 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 451 עד 465 מתוך 555
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dragonite!!!@Aug 12 2009, 09:53 PM
    דודי:
    בסדר אבל על הפרס הגדול אתה לא מתחרה כי זה לא יהיה הוגן.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    "רג'יג'יאס" אומרת האחות ג'וי תוך כדי ריצה והתנשפות "הוא מחריב לנו את הכפר ותוקף כבר המון זמן... הוא מחפש משהו אבל אני לא בטוחה מה... אבל הוא שב ותוקף ו..." האחות ג'וי נעצרת מחוץ למרכז הפוקימונים ופולטת קריאת הפתעה. אתה נעצר לידה וכמעט מתעלף- מולך ומולה עומר פוקימון עצום ולבן. על הרגליים שלו יש שיחים יש לו הרבה עיתורים שחורים על הגוף. על החזה שלו יש סדרה תואמת של עיגולים בכל צד- אדום-כחול-לבן. על כתפיו יש שיחים ושני עיגולים עצומים וצהובים. במקום ראש יש מין דבר צהוב וגדול עם נקודות שחורות ().
    יש תודה והוא מעולף כבר?
    --------------------------
    "אההההההה מה זה ! האחות ג'וי זוזי אחורה שלו תיפגעי אני עוד יראה לו מזה!"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

2. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by Dragonite!!!@Aug 12 2009, 09:39 PM
    ג'יימס:
    גרוולייט פוגע בעזרת הלהביור שלו בקומבי. "לא, קומבי!" אומר ג'ורג' "אוקיי קומבי, סופה, מהר!" הכנפיים של קומבי מתחילות לנוע ומשב רוח אדיר מכבה את הלהביור ואתה ניבי האש של גרוולייט אבל קומבי בכל זאת נפצע. "אוקיי קומבי, בוא נראה להם קרן סיגנל!" אומר ג'ורג'. קומבי מתחיל לאגור אנרגייה. מה תעשה?
    "תחסום עם להביור בכל הכוח!"

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    Originally posted by Dragonite!!!@Aug 11 2009, 11:31 AM
    ג'ק:
    אתה פותח את הקופסא ונותן לטרטוויג לאכול. לאחר מכן אתה שולף מעט מהאוכל שלך מהתיק ומתחיל לאכול. טרטוויג מסיים לאכול מהר מאוד ומתקדם לכיוון היציאה מהמעבדה. אתה הולך אחריו לתחילת המסע שלך!
    "בהצלחה!" אומר לך הפרופסור
    "קדימה טרטוויג בוא נלך לחפש קרב!
    תודה פרופסור" אגיד ואלך לחפש קרב לטרטוויג.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. מורחקים
    שם: ליאור
    דודי:
    "זה רג'יג'יאס!" אומרת האחות ג'וי "הוא יכול לתת לך כוח לגרור יבשת בעזרת חבל! הוא הרג'י הכי חזק מבין כל הרג'ים. לאחרונה הוא הגיע לעיר והוא תקף אותה בלי הפסקה, אנחנו לא יודעים מה הו מחפש אבל אני מקווה שהוא לא יפגע באף אחד עד אז. בינתיים הוא לא פגע באיש, ר הרס בתים..." היא מסיימת. בינתיים רג'יג'יאס מניף את ידיו אל מול גופו ויורה קרן כתומה של אנרגיה- קרן על על אח הבתים. הבית מתפוצץ ונמחק.

כריס:
    מגנימייט מביט בך בעין חשדנית ואז מניד בראשו. המגנטים שלו מתחילים לזוהור באור צהוב ומהם בוקע גל חשמלי חזק. החשמל פוגע בך בעוצמה ואתה מתחשמל. תחושת הביטחון והפזיזות נמחקת ממך ומלארביטר. 'המים מסוכנים ומכושפים' אתה שומע ק בראש שלך. אתה מסתובב ורואה מולך פוקימון כחול מבריק. אתה רוא שיש לו גוף קצר ועבה עם שלוש רגליים לבנות. בנוסף יש לו כדור על סוף הגוף ובו עין אדומה (). 'אני הוא בלדום' ממשיך הקול לומר ואז אתה מבין- טלפתיה. הפוקימון מדבר איתך טלפתית

ג'יימס:
    גרוולייט משתמש בכל כוחו בלהביור. קרן הסינגל נחשבת לכלום מול הלהביור וקומבי נפגע. קומבי נופל לריצפה ומתעלף. "קומבי לא יכול להלחם!" מכריז השופט "המנצח הוא ללא ספק גרוולייט!". "הייתה מצויין קומבי" אומר ג'ורג' בעודו מכניס את קומבי לפוקדור. "כל הכבוד ג'יימס, אבל נראה אותך מול זה- ווידל, אני בוחר בך!" צועק ג'ורג' וזורק פוקדור. מהפוקדור יוצא זחר בצבעי זהב עם עוקץ בזנבו ובראשו. יש לפקמון אף ורדרד ושמונה רגליים (). הוא נראה לך רגיל עד שג'ורג' אומר "זה הווידל המוזהב שלי!"

ג'ק:
    אתה וטרטוויג יוצאים למעבדה. אתם מתקדמים להנאתכם בדרך כשלפתע טרטוויג נעצר ומתחיל לרעוד. אתה עוצר גם ומביט לאיפה שטרטוויג מביט. בהתחלה אתה רואה זוג עיניים אדומות נועצות בך מבט. אחרי זה אתה רואה ראש מוקף בערפל. אתה מזהה את גסטלי מסיפורי אימה. אבל הוא משונה... בדרך כלל איניו לבנות וגופו והערפל סביבו סגולים. עכשיו העיניים אדומות, הראש שחור-אפור והערפל אפור (). זהו גסטלי אפל! טרטוויג מתחיל לבכות. גם אותך המבט מתחיל להפחיד ואתה מבין למה- גסטלי משתמש נגדכם במבט מפחיד

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dragonite!!!@Aug 13 2009, 03:59 PM
    דודי:
    "זה רג'יג'יאס!" אומרת האחות ג'וי "הוא יכול לתת לך כוח לגרור יבשת בעזרת חבל! הוא הרג'י הכי חזק מבין כל הרג'ים. לאחרונה הוא הגיע לעיר והוא תקף אותה בלי הפסקה, אנחנו לא יודעים מה הו מחפש אבל אני מקווה שהוא לא יפגע באף אחד עד אז. בינתיים הוא לא פגע באיש, ר הרס בתים..." היא מסיימת. בינתיים רג'יג'יאס מניף את ידיו אל מול גופו ויורה קרן כתומה של אנרגיה- קרן על על אח הבתים. הבית מתפוצץ ונמחק.
    "היי כדי ללך להפסיק עם אתה רוצה קרב את בוא ותילחם נגדי!"
    בברכה, דודי

6. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    שם:מייק
    תמונה:http://www.pokemonelite2000.com/spri...tr/dptr158.png
    גיל במשחק: 11 (לא לגעת)
    רקע (לפחות 4-5 שורות+מושקע):מייק רצה ליהיות מאמן מגיל צעיר,אביו הוא מגדל פוקימונים ליפעמים אביו היה מביא לו לטפל בפוקימון שרק בקע מהביצה שלו הראשון שאביו הביא לו היה לארויטאר קטן וחמוד. מייק ניקשר אליו מאד ומאז מייק רוצה לארויטאר .מייק גדל עם 2אחים גדולים אחד מאמן והשני מתאם.מייק הוא נער עקשן שלא מוותר בקלות.הוא אוהב לעשות הכל מהר,שונא מתי שמפריעים לו,פוקימונים זה הדבר הכי חשוב לו.מייק אוהב את הסוגים דרקון חשמל אש אופל ואדמה.
    כינוי בפורום:גליסקור
    פוקימון התחלתי:פיצ'ו
    ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון (לא לגעת)
    בקשות:ליתפוס גליגר האונדור ולארויטאר.ולהיתקבל=]

7. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    דילגת עליי.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

8. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    ג'יימס:
    גרוולייט משתמש בכל כוחו בלהביור. קרן הסינגל נחשבת לכלום מול הלהביור וקומבי נפגע. קומבי נופל לריצפה ומתעלף. "קומבי לא יכול להלחם!" מכריז השופט "המנצח הוא ללא ספק גרוולייט!". "הייתה מצויין קומבי" אומר ג'ורג' בעודו מכניס את קומבי לפוקדור. "כל הכבוד ג'יימס, אבל נראה אותך מול זה- ווידל, אני בוחר בך!" צועק ג'ורג' וזורק פוקדור. מהפוקדור יוצא זחר בצבעי זהב עם עוקץ בזנבו ובראשו. יש לפקמון אף ורדרד ושמונה רגליים (). הוא נראה לך רגיל עד שג'ורג' אומר "זה הווידל המוזהב שלי!"
    "וואו!" אגיד בלי לנסות להסתיר את התלהבותי למראה הווידל המיוחד "בוא נבדוק אם הוא גם חזק יותר! גרולייט! ניב אש!"

9. Kibō no chi

כריס:
    מגנימייט מביט בך בעין חשדנית ואז מניד בראשו. המגנטים שלו מתחילים לזוהור באור צהוב ומהם בוקע גל חשמלי חזק. החשמל פוגע בך בעוצמה ואתה מתחשמל. תחושת הביטחון והפזיזות נמחקת ממך ומלארביטר. 'המים מסוכנים ומכושפים' אתה שומע ק בראש שלך. אתה מסתובב ורואה מולך פוקימון כחול מבריק. אתה רוא שיש לו גוף קצר ועבה עם שלוש רגליים לבנות. בנוסף יש לו כדור על סוף הגוף ובו עין אדומה (). 'אני הוא בלדום' ממשיך הקול לומר ואז אתה מבין- טלפתיה. הפוקימון מדבר איתך טלפתית

"למה האגם הזה מסוכן בדיוק?" אני שואל את בלדום.
    "ומה אתה עושה פה בכלל?"

Spoiler ספוילר

10. מורחקים
    דודי:
    רג'יג'יאס מביט בך ואתה שומע קול שאומר "סוף סוף באת". רג'יג'יאס מתקרב אליך ומרים אותך "אני מחכה לך הרבה זמן, אני חיפשתי אותך. לבסוף הבנתי שכדי לפגוש אותך אצטרך לגרום לך לבוא אליי ולא שאני אבוא אליך אז התחלתי לתקוף. אני ידעתי שזהנה ימשוך אותך לכאן. עכשיו אמור לי- למה שיחררת אותי? למה נתת לי ללכת? היינו יכולים להמשיך להתאמן יחד! מה בגלל שאני הפסדתי בקרב אחד החלטת לשחרר אותי?!

מייקי:
    רשום.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין! אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?!" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג'ונג'ף! ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים! כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
    אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את פיצ'ו" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
    אתה יוצא לדרך!

ג'ק:
    נערך.

ג'יימס:
    "נפפלת בפח!" צוחק ג'ורג' "קדימה ווידל, סופת חרקים!". "מה?!" אתה שואל "אין מתקפה כזו!"
    "דווקא כן!" אומר ג'ורג' "אני וווידל המצאנו אותה! קדימה ווידל!". ווידל מתחיל להסתחרר ולהסתחרר. לפתע הוא יוצר הוריקן ירוק עצום. הוא מתחיל להתקדם לגרוולייט ועוטף אותו.

כריס:
    "אני מגן על אלו ששתו מהאגם." עונה בלדום. "הסכנה היא פשוטה- כל האנשים ששתו מהאגם רצולעשות משהו מלהיב- אחד קפץ מביניין והתרסק על הקרקע, אחד צנח בצניחה חופשית וגזר את חוטי המצנח שלו, אחד נכנס למעמקי האוקיינוס והתיישב שם למשך שנה ועוד..." לפתע אתה מבין מה היה קורה אליולא מגנמייט היה מחשמל אותך.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Dragonite!!!@Aug 13 2009, 04:29 PM
    דודי:
    רג'יג'יאס מביט בך ואתה שומע קול שאומר "סוף סוף באת". רג'יג'יאס מתקרב אליך ומרים אותך "אני מחכה לך הרבה זמן, אני חיפשתי אותך. לבסוף הבנתי שכדי לפגוש אותך אצטרך לגרום לך לבוא אליי ולא שאני אבוא אליך אז התחלתי לתקוף. אני ידעתי שזהנה ימשוך אותך לכאן. עכשיו אמור לי- למה שיחררת אותי? למה נתת לי ללכת? היינו יכולים להמשיך להתאמן יחד! מה בגלל שאני הפסדתי בקרב אחד החלטת לשחרר אותי?!
    "א.....אתה מדבר א....בל אני רק עעעעעכששיו ראיתי אותך אייייך אתה מכיר אווווווווווווווווווותי?"
    בברכה, דודי

12. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

מייקי:
    רשום.
    אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין! אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?!" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג'ונג'ף! ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים! כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
    אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את פיצ'ו" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
    אתה יוצא לדרך!
    עם זה אני אז
    ~~~~~~~~
    טוב אני מוציא את פיצ'ו ואומר לו:"היי אני מייק ואני המאמן שלך" ומחייך אליו

13. Kibō no chi
    Originally posted by Dragonite!!!@Aug 13 2009, 04:29 PM

כריס:
    "אני מגן על אלו ששתו מהאגם." עונה בלדום. "הסכנה היא פשוטה- כל האנשים ששתו מהאגם רצולעשות משהו מלהיב- אחד קפץ מביניין והתרסק על הקרקע, אחד צנח בצניחה חופשית וגזר את חוטי המצנח שלו, אחד נכנס למעמקי האוקיינוס והתיישב שם למשך שנה ועוד..." לפתע אתה מבין מה היה קורה אליולא מגנמייט היה מחשמל אותך.
    "אני מבין. טוב, לפחות אני לא צמא עכשיו" אני אומר ומחייך.
    "תרצה אולי קרב לפני שאני אלך?" אני שואל את בלדום.

Spoiler ספוילר

14. מורחקים
    דודי:
    "יש לך את החוצפה להכחיש, הא דודי?! אחרי שזרקת אותי כמו זבל למקדש ההוא בסנוופוינט? אחרי שהרדמת אותי שם במקדש? לא דודי, אני זוכר את זה. אתה לו תוכל להכחיש שזה קרה! 500 שנים אני מחכה למפגש הזה! 500 שנים!" צועק הקול בראש שלך. רג'י'יאס מרניף את ידו ומתחיל לאגור אנרגיה לקרן על נוספת, שבמקרה מכוונת אליך.

מייקי:
    פיצ'ו מביט בך בחשדנות. הוא מטה את ראשו הצידה ואז מתחילו הלחיים שלו לזהור באור צהוב. מאוחר את מבין מה קורה. פיצ'ו משתמש עליך במכת ברק ואתה מתחשמל לגמרי.

כריס:
    "קרב, הא?" שואל בלדום "הרבה זמן לא נלחמתי... אוקיי, אני אשמח לקרב. נוכל לערוך אותו בקרחת היער."

15. Kibō no chi
    Originally posted by Dragonite!!!@Aug 13 2009, 05:04 PM

כריס:
    "קרב, הא?" שואל בלדום "הרבה זמן לא נלחמתי... אוקיי, אני אשמח לקרב. נוכל לערוך אותו בקרחת היער."
    "בסדר גמור" אני אומר.
    "תוביל אותי לשם, אין לי ממש מושג איפה זה" אני אומר ומחכה שהוא יתחיל ללכת.

Spoiler ספוילר

עמוד 31 מתוך 37 ראשוןראשון ... 212930313233 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •