דודי:
"אוקיי, אז למה שלא תלכוד אותי?" שואל רג'יג'יאס. לפתע עולה בך גל הפתעה והתרגשות. את חושב מה תוכלו לעשות יחדיו, לאן תגיעו... את לא יכול להוציא מילה שלמה מהפה. אפילו את המילה 'מה?' לוקח לך דקה שלמה לבטא מרוב הפתעה...
"אממ לייפני שאני לוכד אותך אתה יכול להגיד לי איזה פוקימון התחלתי היה לסבא רבה רבה שלי ?"Originally posted by Dragonite!!!@Aug 14 2009, 08:16 PM
דודי:
"אוקיי, אז למה שלא תלכוד אותי?" שואל רג'יג'יאס. לפתע עולה בך גל הפתעה והתרגשות. את חושב מה תוכלו לעשות יחדיו, לאן תגיעו... את לא יכול להוציא מילה שלמה מהפה. אפילו את המילה 'מה?' לוקח לך דקה שלמה לבטא מרוב הפתעה...
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
היי חזרתי! אני קצת לא יהיה פעיל השבוע אבל אתה תעשה עוד חידונים?Originally posted by Dragonite!!!@Aug 4 2009, 09:15 PM
ירין:
צ'ימצ'אר מהנהן אבל סווינאב תוקף את צ'ימצ'אר ברסיס קרח. צ'ימצ'אר נפגע מרסיס הקרח ונופל. צ'ימצ'אר נועץ מבט בסווינאב ואז הלהבה שעל זנבו מתחילה לגדול, הוא פוער את פיו ולהביור עוצמתי יוצא מפיו. סווינאב מנסה לחמוק אבל בכל זאת נפגע מעט מהלהביור. לפתע, הקרב נראה לך כרעיון גרוע אבל אתה רואה שאתה לא יכול לעצור את זה. בכל פעם שניהם תוקפים בכח רב ושניהם נפגעים. לפתע אתה שם לב שהלבה שעל זנבו של צ'ימצ'אר נחלשת ושה סווינאב חרוך במקומות שונים בגופו. מה תעשה?
--------
"היי תפסיקו את הקרב!" אני צועק להם
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני בודק או משהו הם יש סימנים של פוקימונים...Originally posted by Dragonite!!!@Aug 14 2009, 08:04 PM
דניאל:
אתה שורק במשרוקית ולפתע נראה כאילו כל היער נעשה ירוק יותר. פוקימוני עשב ופוקימוני חרק מגיחים מהעצים ומביטים סביב. לפתע, כל פוקימוני היער ולא רק פוקימוני חרק ועשב מביטים סביב אבל ברגע שאתה מפסיק לשרוק היער חוזר לקדמותו. המשרוקית יכולה לגרום לכל לפרוח. אתה זוכר אגדה על פוקימון בשם שיימין, שרק נוכחותו גורמת למקום להיות פורה. 'אולי הוא יצר את המשרוקית' אתה חושב לעצמך.
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
דודי:
"אני לא מכיר את סבא רבא שלך... רק את הגילגול הקודם שלך" אומר רג'יג'יאס "היו לו- ראיצ'ו, טורטרה, לוקריו, אספיאון, אנון ואותי בשישיה." הוא מסיים. ואתה ממשיך לעכל בשמחה שאתה בדרך הנכונה להיות מאסטר פוקימון.
מייק:
פיצ'ו מנענע בראשו לעבר הדרך ואתה שומע את הבטן שלו ואת הבטן שלך מקרקרות. אתם רעבים מאוד. אתה זוכר את האוכל שיש לך בתיק ומחליט להתיישב על ספסל ולאכול את האוכל שלך ולתת לפיצ'ו לאכול אוכל פוקימונים.
ירין:
טוב שחזרת D:
~~~~~~~~~~~~
סווינאב וצ'ימצ'אר מפסיקים את הקרב ומביטים בך. פצועים אבל כועסים וערניים.
דניאל:
אתה מריח ריח מסריח מהעצים ואז רואה פוקימון כחול עם פרח על הראש (). אתה מבין שממנו מגיע הסירחון ואתה מבין שהוא מסריח מאוד.
"אהה הוא בדיוק ההפך מימני לי יש אמבראון עכשיו קדימה זה הזמן לילכוד אותך צא פוקדור!"Originally posted by Dragonite!!!@Aug 14 2009, 08:26 PM
דודי:
"אני לא מכיר את סבא רבא שלך... רק את הגילגול הקודם שלך" אומר רג'יג'יאס "היו לו- ראיצ'ו, טורטרה, לוקריו, אספיאון, אנון ואותי בשישיה." הוא מסיים. ואתה ממשיך לעכל בשמחה שאתה בדרך הנכונה להיות מאסטר פוקימון.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אני מתעלם וממשיך..Originally posted by Dragonite!!!@Aug 14 2009, 08:26 PM
דניאל:
אתה מריח ריח מסריח מהעצים ואז רואה פוקימון כחול עם פרח על הראש (). אתה מבין שממנו מגיע הסירחון ואתה מבין שהוא מסריח מאוד.
<span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>
אני גומר את שלי מחכה שפיצ'ו ידמור את שלו ואז אומר "לו בוא נצא לדרך,פיצ'ו אתה רוצה כינוי חיבה אולי"
מייק:
פיצ'ו מנענע בראשו לעבר הדרך ואתה שומע את הבטן שלו ואת הבטן שלך מקרקרות. אתם רעבים מאוד. אתה זוכר את האוכל שיש לך בתיק ומחליט להתיישב על ספסל ולאכול את האוכל שלך ולתת לפיצ'ו לאכול אוכל פוקימונים.
~~~~~~~~
אם כן אז קיקו
"גרולייט,גמור אותו עם דופק לוהט![כמו שתיארתי לך בפרטי]"Originally posted by Dragonite!!!@Aug 14 2009, 08:04 PM
ג'יימס:
גרוולייט בקלות שורף את הקורים ואז מביט בווידל. "ווידל, עוקץ רעל" אומר ג'ורג'. ווידל יורה מקרנו עוקץ רעל. לתע גרוולייט פוער את פיו ויוצר כדור אש מפעם וקטן ומעיף אותו מפיו. גרוולייט ומתחיל להמציא התקפה! שם ההתקפה יהיה "דופק לוהט". תשלח לי בפרטי איך אתה רוצה שהמתקפה תראה. דופק האש פוגע בעוקץ הרעל שמתנדף כלא היה. דופק האש פוגע בווידל ופוצע אותו. להפתעך, ווידל יוצא מהאש ועדיין יכול להלחם. אף על פי שצידו הימני חרוך.
"אני מציע שתפתרו את הריב כמו בוגרים, תדברו אחד עם השני. סווינאב תבין שזה לא באשמתו של צ'ימצ'ר מה שקרה למשפחה שלך...אניט מצתער ואני גם בטוח שצ'ימצ'ר מצתער..עכשיו תלחצו ידיים.." אני אומר ומחכה לתגובה שלהםOriginally posted by Dragonite!!!@Aug 14 2009, 08:26 PM
ירין:
טוב שחזרת D:
~~~~~~~~~~~~
סווינאב וצ'ימצ'אר מפסיקים את הקרב ומביטים בך. פצועים אבל כועסים וערניים.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"אני שמח בשבילך, בלדום! אני מתכוון, מטאנג!" אני אומר ומחייך.Originally posted by Dragonite!!!@Aug 14 2009, 08:04 PM
כריס:
מגנמייט מחשמל את בלדום. להפתעתך, ברקים ממשיכים להקיף את בלדום. בלדום משותק! מגנמייט משתמש בפצצת ברק מנוגד ופוגע. בלדום עף אחורה ואומר "יפה יפה, אבל הגיע השעה". ברגע שהוא אומר אתזה הוא מתחיל לזהור. הוא גדל ושתי ידיים צומחות לו. כשהוא מסיים לזהור אתה רואה שיש לו שתי ידיים שדומות לבלדום, שראשו גדל מאוד ושיש לו שתי עיניים. בנוסף יש לו אף (). "סוף סוף, אחרי שנים של אימונים והגנה על אנשים, היתפתחתי מבלדום למטאנג!"
"מגנמייט, פצצת ברק מנוגד בשיא הכוח!" אני צועק.
ספוילר
דודי:
הפוקדור וגע ברג'יג'יאס ולוכד אותו בתוכו. הפוקדור נופל על הקרקע וממשיך להתנדנד. לבסוף הפוקדור נעצר. לכדת רג'יג'יאס! אתה לא מספיק למצות את השימחה שלך כי אתה קולט שאתה עוד באוויר בגלל שרג'יג'יאס החזיק אותך והוא עכשיו בפוקדור. אתה מתחיל ליפול ואתה צועק כשלפתע מישהו תופס אותך. אתה מביט במושיע שלך ורואה כובע אדום מוכר. אתה מביט בפנים וגם הם מוכרים לך מאוד. "אז אנחנו סוף סוף נפגשים שוב, דודי!" אומר דורון, חבר הילדות שלך.
דניאל:
אתה מנסה להתקדם אבל הפוקימון עוקב אחריך. אתה מתחיל לרוץ והוא רץ אחריך. אתה נעצר ומסובב להתסכל עליו. הפוקימון ממשיך להתקדם לעברך ונעצר לידך. הוא תופס אותך עם היד שלו ומצביע לעבר אחד העצים. למרבה הפתעתך, כל העצים שסביב העץ נראים בריאים. לעומת זאת, העץ הזה נראה מת- כל עליו נשרו והוא בצבע צהוב.
מייק:
פיצ'ו מהנהן בשמחה. הכינוי החדש מוצא חן בעיניו! אתם קמים מהספסל ומתחילים להתקדם. בדרך פיצ'ו מביט בך בשאלה. הוא רוצה לדעת מה תעשו עכשיו?
ג'יימס:
גרוולייט משתמש בופק לוהט. בדרך הכדור אש מתפצל לכמה כדורים מפעמים של אש המקיפים את ווידל אבל כיוון שגרוולייט משתמש במתקפה בצורה זו פעם ראשונה, חלק מהכדורים מתנדפים באוויר. רק שני כדורי א נשאר
ים להקיף את ווידל ואז פוגעים בו. ווידל נפגע. השופט אומר: "ווידל לא יכול להל..." ואז נעצר. הוא מביט בווידל בהפתעה וכך גם אתה. ווידל מתחיל לזהור ולהשתנות. כשהוא מפסיק לזהור, אתה רואה שבמקום ווידל, יש עכשיו גולם בצבע ירוק. לגולם יש זוג עיניים שחורות ומין עוקץ בקצהו (). הווידל המוזהב של ג'ורג' התפתח לקקונה מוזהב!
ירין:
צ'ימצ'אר וסווינאב מביטים זה בזה ואז משפילים מבט. סווינאב אומר משהו לצ'ימצ'אר ואתה בטוח שהוא אומר סליחה. אותו דבר צ'ימצ'אר עושה ואז צ'ימצ'אר מושיט את ידו וסווינאב את אחת מרגליו הקידמיות. הם לוחצים ידיים ומסיימים את הקרב.
כריס:
"אני מודה לך" אומר מטאנג ואז מתקדם לעבר מגנמייט במהירות ציפורניו סגורות כמו אגרוף והוא מושט קדימה. היד שלו מתחילה לזהוא והיא מוקפת בברקים- הוא משתמש באגרוף רעם! מגנמייט משיב מלחמה בפצצת מגנט מנוגד. שני ההתקפות מתנגשות ונוצר פיצוץ. מטאנג ומגנמייט מושלחים אחורה.
יש חידות חדשות?Originally posted by Dragonite!!!@Aug 15 2009, 12:17 PM
ירין:
צ'ימצ'אר וסווינאב מביטים זה בזה ואז משפילים מבט. סווינאב אומר משהו לצ'ימצ'אר ואתה בטוח שהוא אומר סליחה. אותו דבר צ'ימצ'אר עושה ואז צ'ימצ'אר מושיט את ידו וסווינאב את אחת מרגליו הקידמיות. הם לוחצים ידיים ומסיימים את הקרב.
---------
"יופי, עכשיו בוא נלך למצוא פוקימון עשב או משהו.." אני אומר ומחפש איתם פוקימונים
--------
![]()
-------
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)