Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 37 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 555
  1. מורחקים
    שם: ליאור
    ארווין
    "צ'ים, צ'ים!" עונה צ'ימצ'אר. הוא נראה שמח ואתה מפרש את התשובה ככן.

ג'יימס
    רשום.
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין! אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?!" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג'ונג'ף! ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים! כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
    אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את ג'יאודוד" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
    אתה יוצא לדרך!

לני
    "לא" עונה האיש "אבל אני מוכן להסיע אותך לשם" הוא מוסיף וחושף מושבנוף שלא ראית מקודם "אתה עולה?"

גון
    טרטוויג הולך אחריך ולפתע מתעלף. אתה מסתכל ורואה אותו מעולף. אתה לא מאמין, אתה מודאג מאוד ומופתע מאוד. אתה רץ אליו חזרה.

איימי
    פיצ'ו מתחיל לבכות פתאום ומצביע על העץ. את רואה שהשארת את אבן הירח שם. את רצה לקחת אותה ושומעת נהמות. אתמרימה את האבן, שמה אותה בתיק, מרימה את פיצ'ו ונסה על נפשך עד שכבר את לא שומעת את הנהמות. את מודאגת מהנהמות ולא מבינה מה הן היו כשלפתע את מסתובבת ורואה כעשרה פוקימוני אופל שרודפים אחריך.

ירין
    אני מצטער אבל אין מקום. אני אודיע לך אם אני אוסיף מקומות.

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by דרגונייט@Jun 29 2009, 02:31 PM
    לני
    "לא" עונה האיש "אבל אני מוכן להסיע אותך לשם" הוא מוסיף וחושף מושבנוף שלא ראית מקודם "אתה עולה?"
    "תודה" אני אומר לו מיד ועולה על המושב.
    חמוף

3. משתמש מנוסה
    שם: ג'ק רונלד
    תמונה:
    גיל במשחק: 11
    רקע :ג'ק רונלד תמיד היה ילד שאפתן. הוא אמיץ ושחצן קצת. ג'ק רונלד אהב להיות בחנות של דודו
    מהבוקר ועד הערב. הוא שיחק עם הצ'ימצאר של דודו ואהב אותו כאילו הוא הפוקימון שלו. אבל, יום אחד,
    דודו נעלם באופן מסתורי. אף אחד מבני משפחתו לא ידע היכן הוא נמצא...רק הצ'ימצאר שג'ק כל כך
    אוהב נשאר שם. אז, ג'ק החליט לצאת למסע בעקבות דודו ולהיות מאמן פוקימונים אמיתי.
    כינוי בפורום:WhiteTiger
    פוקימון התחלתי:צ'ימצאר
    ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת

בקשות:בבקשה בבקשה להתקבל!! ועם אני מתקבל אז בבקשה ללכוד פוצ'יאנה. תודה
    <span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>

4. משתמש מנוסה

גון
    טרטוויג הולך אחריך ולפתע מתעלף. אתה מסתכל ורואה אותו מעולף. אתה לא מאמין, אתה מודאג מאוד ומופתע מאוד. אתה רץ אליו חזרה.

"טרטויג אתה בסדר" אני אומר ומנסה להאיר אותו

קרדיט לי^

5. מורחקים
    לני
    אתם נוסעים כמה דקות כשלפתע אתם עוצרים. אתה לא מבין מה קורה ורוצה לשאול את האיש למה עצרתם כשלפתע אתה מבחין בדבר שחור על המושב שלו. הדבר הזה נועץ בך מבט והוא בעצם... דיטו אפל שעבד עלייך כדי ללכוד אותך&#33;

ג&#39;ק
    מצטער, אין מקום. אני אודיע לך כשיתפנה.

גון
    טרטוויג מתעורר. הוא נראה רעב שוב. אתה מנסה להאכיל אותו אבל הוא מניד בראשו ונועץ מבט בעץ תפוח. אתה מבין אותו, מרים אותו והולך לקטוף תפוח.

6. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    טוב רייזי...
    בוא נתחיל ללכת לעיר גרונוק ולמכון הראשון שלנו&#33;&#33;
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jun 29 2009, 02:41 PM

גון
    טרטוויג מתעורר. הוא נראה רעב שוב. אתה מנסה להאכיל אותו אבל הוא מניד בראשו ונועץ מבט בעץ תפוח. אתה מבין אותו, מרים אותו והולך לקטוף תפוח.
    אני קוטף לטרטויג תפוח ונותן לו לאכול ואז קותף אחד גם לעצמי ואוכל

קרדיט לי^

8. משתמש מנוסה
    איימי
    פיצ&#39;ו מתחיל לבכות פתאום ומצביע על העץ. את רואה שהשארת את אבן הירח שם. את רצה לקחת אותה ושומעת נהמות. אתמרימה את האבן, שמה אותה בתיק, מרימה את פיצ&#39;ו ונסה על נפשך עד שכבר את לא שומעת את הנהמות. את מודאגת מהנהמות ולא מבינה מה הן היו כשלפתע את מסתובבת ורואה כעשרה פוקימוני אופל שרודפים אחריך.
    אני נסה על נפשי בצעקות "הצילו הצילו"

9. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by דרגונייט@Jun 29 2009, 02:41 PM
    לני
    אתם נוסעים כמה דקות כשלפתע אתם עוצרים. אתה לא מבין מה קורה ורוצה לשאול את האיש למה עצרתם כשלפתע אתה מבחין בדבר שחור על המושב שלו. הדבר הזה נועץ בך מבט והוא בעצם... דיטו אפל שעבד עלייך כדי ללכוד אותך&#33;
    *רגע, האיש עבד עלי?
    ------------------------
    "מה זה?&#33;" אני צועק מהר וקופץ מהמושב.
    אני מנסה להפעיל את המכשיר בזמן שאני בורח בריצה קלה.
    חמוף

10. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?

ג&#39;יימס
    רשום.
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין&#33; אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?&#33;" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג&#39;ונג&#39;ף&#33; ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי&#33;" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים&#33; כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
    אתה נוסע לכיוון העיר ג&#39;ונגו&#39;ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב&#33;". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס&#33;" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון&#33;" "אני רוצה את ג&#39;יאודוד" אתה עונה "בחירה מצויינת&#33;" הוא עונה "כעת, קח גם את זה&#33;" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות&#33;"
    אתה יוצא לדרך&#33;
    &#39;רגע,אם אני זוכר נכון,לפוקימוני אבן יש ייתרון על מעופפים,הוא יכול לעזור לי ללכוד כמה&#39; אני חושב והולך לתוך היער לחפש פוקמונים מעופפים

11. מורחקים
    ארווין:
    אתה וצ&#39;ימצ&#39;אר הולכים מהמעבדה כשלפתע אתה רואה פתק על הריצפה. אתה מרים אותו ולתדהמתך קורא שטריקו עם עין צהובה נעלם באותו מקום, ושהמוצא הישר יקבל 400&#036;. מה תעשה?

גון:
    טרטוויג אוכל את התפוח להנאתו. אולם כשאתה רוצה לקטוף תפוח, את רואה אקנס אפל מזדחל על העץ ואוכל את כל התפוחים, קופץ לעץ אחר ומתחיל גם שם לאכול את כל התפוחים.

איימי
    את רצה ואז שמה לב שפיצ&#39;ו לא לידך. את מסתובבת ורואה אותו קופץ על הפוקימונים האפלים.

לני
    לא. הדיטו התחפש למאמן.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    הדיטו קולט מה אתה עושה, משתנה לצ&#39;אריזרד ומתחיל לירוק עליך אש. מה אתה תעשה?

ג&#39;יימס
    אין יער. תסתכל במפה.
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    אתה יוצא לדרך. לפתע אתה רואה משהו רובץ על העץ. אתה מצמצם את עינייך לכדי חריץ ורואה להפתעתך פידג&#39;י מנמנם על הענף של העץ.

12. מורחקים
    Originally posted by דרגונייט@Jun 29 2009, 04:52 PM

ג&#39;יימס
    אין יער. תסתכל במפה.
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    אתה יוצא לדרך. לפתע אתה רואה משהו רובץ על העץ. אתה מצמצם את עינייך לכדי חריץ ורואה להפתעתך פידג&#39;י מנמנם על הענף של העץ.
    חחחחח,רובץ D:

לא כתבתה לי את המתקפות של ג&#39;יודוד

"ג&#39;יודוד תעלה בקט ותנחית אותו עם אגרוף"אני אומר לג&#39;יודוד בלחש

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jun 29 2009, 04:52 PM

גון:
    טרטוויג אוכל את התפוח להנאתו. אולם כשאתה רוצה לקטוף תפוח, את רואה אקנס אפל מזדחל על העץ ואוכל את כל התפוחים, קופץ לעץ אחר ומתחיל גם שם לאכול את כל התפוחים.
    "טרטויג תקוף את אקנס אם נהמה ואז בלימה" אני אומר לטרטויג

קרדיט לי^

14. מורחקים
    הודעה חשובה- ראיתי שמשתמשים החלו לבקש להצטרף אז אני מוסיף עוד 3 מקומות&#33; התחלתיים מעודכנים עוד רגע.

ג&#39;יימס:
    מצטער שלא כתבתי התקפות... עכשיו הוספתי.
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    ג&#39;יאודוד מנסה להנחית אגרוף, אבל כיוון שהוא אינו יודע את המתקפה, הפגיעה חלשה. פידג&#39;י מתעורר וזועם על ג&#39;יאודוד שהעיר אותו, מנקר אותו ובורח.

גון:
    טרטוויג נוהם על אקנס. אקנס כועס ותוקף בעוקץ רעל. טרטוויג קופץ ושוכך להשתמש בבלימה אבל הא מנפנף בראשו ובוקעים משעם עלים חדים. טרטוויג למד עלי תער&#33;

15. מורחקים
    זאת לא אשמתי X:

"לא נורא ג&#39;יודוד,פעם הבאה" אני אומר מחזיר את ג&#39;יודוד לפוקאדור ומתחיל ללכת לכיוון העיר

עמוד 4 מתוך 37 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •