Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 37 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 555
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jun 30 2009, 07:20 AM
    דודי:
    סידוט מביט בך ובעיניים שלו יש דמעות ואיפה שפגעת בו עם הפוקדור, יש סימן אדום. השיפטרי רואה שסידוט בוכה בגלל הפגיעה, מתקרב אליו ומרפא אותו. לאחר מכן הוא מזהיר אותך, שאם במהלך הזמן שסידוט איתך אתה תפגע בו אז הוא ינקום. אתה מסכים ויוצא למרכז הפוקימונים וסידוט נפרד מבני משפחתו.
    אני מגיעה למרכז הפוקימון ושואל את האחות:
    "האם את יכולה לרפות לי את הפוקימונים?"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jun 30 2009, 01:24 PM

גון:
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים ושואל לשלום אקנס. "הוא עוד פצוע" עונה האחות ג'וי "אבל אני הצלחתי לרפא לו חלק מהפצעים. הוא ישן כאן ומחר בצהריים תוכל לקבל אותו חזרה. בינתיים הוא צריך לנוח. אף פעם לא ראיתי פציעה כה חמורה." היא מודה "כלומר, יש סימנים לקרב אבל עוד משהו, כאילו הוא נפצע לפני שבוע. אני מנסה לטפל בזה ואעשה ככל שביכולתי. בינתיים, תלך לישון." היא אומרת ונכנסת לטפל באקנס.
    אני הולך לישון וחושב ~מעניין למה השוטרת גני כול כך לחוצה

קרדיט לי^

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jun 30 2009, 09:48 AM
    ירין:
    מה זאת אומרת "מתקפה בסיסית, משהו"? בלימה נגיד? כי את זה הוא לא לומד ולא יכול ללמוד.
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    דרטיני מחזק את הקשירה שלו סביב רטטה אבל לא משתמש בגל רעם כיוון שרטטה כבר משותק.
    רטטה נאבק בקשירה אבל לא מצליח להשתחרר. הוא מתפתל בניסיון לצאת ולא מצליח ולבסוף מסתחרר לגמרי ונופל על הקרקע. אולי אתה תצליח ללכוד אותו!

"דריטני הייתה גדול!אני לא אתפוס אותו זה היה רק אימון, אני אחפש פוקימון אחר"אני אומר וומשיך
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. מורחקים
    שם: ליאור
    איימי:
    "תודה&#33;" אומר המאמן ונותן לקלפרי את אבן הירח. קלפרי מתפתח אט אט, גדל, הכנפיים שלו גדלות, האוזניים שלו גדלות וגם הזנב. כשהוא מסיים להתפתח, את מזהה את קלפייבל, גם כן מהאגדה "קלפרי ואבן הירח". המאמן מוריד את התיק ומחטט בו "כאות תודה, אני רוצה שתיקחי את זה" הוא מושיט לך 40&#036; ואבן שבתוכה יש ברקים. אבן רעם&#33; "אני מקווה שתשתמשי באבן הזו טוב טוב" הוא אומר ומסתלק עם קלפייבל.

ג&#39;ייימס:
    "או-הו, אתה לא יודע כמה הם מרושעים" עונה הפרופסור "הם מרושעים ביותר, קשה לעצור אותם והם משתדלים ליצור כמה שיותר אי סדר. אני חשבתי שהם פחות גרועים, אבל אני כל כך טעיתי וזה התברר לי כשתקף אותי טדיאורסה אפל... כדי לך להתרחק מהם או ללכוד אותם. אסור לך להתייחס אליהם כאל פוקימון רגיל אלה אם אתה לוכד אותם. אני מקווה שעזרתי לך עם זה." הוא אומר "ואני לא יודע איך הם הופכים לאפלים. כל שאני יודע זה שהם נכנסים להר שאמרתי לך עליו ויוצאים אפלים."

דודי:
    "כן" עונה האחות ג&#39;וי "רק אני צריכה שתביא לי אותם". אתה מביא לה אותם ומתיישב בחדר ההמתנה ומוציא את חליל הפוקימונים שלך. אתה רואה שחרוט עליו "נבנה על ידי ג&#39;ר דר, בשנת 300-"
    אתה תוהה מי זה "ג&#39;ר דר" והולך לשאול את האחות ג&#39;וי. אתה לא רואה אותה ואתה סבור שהיא מטפלת בפוקימונים שלך. אתה לפתע מחליט לנגן בחליל. אתה מנגן ואז אתה שומע צעקה רמה. מה תעשה עכשיו?

ירין:
    דרטיני שמח לשמוע והוא בא איתך. לפתע דרטיני נעצר. הוא רעב מאוד. וג לפתע אתה רואה שעל הזנב שלו יש כתם אדום, כנראה מהפציעה שקיבל בקרב. אתה ניבהל ולא יודע מה לעשות. אתה מאכיל את דרטיני, מרים אותו ומתחיל לרוץ. באמצע הדרך אתה נתקל בילד. "היי&#33;" הוא אומר "למה דחפת אותי?&#33;"

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jun 30 2009, 01:41 PM
    דודי:
    "כן" עונה האחות ג&#39;וי "רק אני צריכה שתביא לי אותם". אתה מביא לה אותם ומתיישב בחדר ההמתנה ומוציא את חליל הפוקימונים שלך. אתה רואה שחרוט עליו "נבנה על ידי ג&#39;ר דר, בשנת 300-"
    אתה תוהה מי זה "ג&#39;ר דר" והולך לשאול את האחות ג&#39;וי. אתה לא רואה אותה ואתה סבור שהיא מטפלת בפוקימונים שלך. אתה לפתע מחליט לנגן בחליל. אתה מנגן ואז אתה שומע צעקה רמה. מה תעשה עכשיו?
    אני ישר יצא החוצה ומתחיל לחפש ואז אני טועה אולי זה בא מהחדר של החות ג&#39;ו
    בברכה, דודי

6. משתמש מנוסה
    תגיב לי..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

7. משתמש מנוסה
    איימי:
    "תודה&#33;" אומר המאמן ונותן לקלפרי את אבן הירח. קלפרי מתפתח אט אט, גדל, הכנפיים שלו גדלות, האוזניים שלו גדלות וגם הזנב. כשהוא מסיים להתפתח, את מזהה את קלפייבל, גם כן מהאגדה "קלפרי ואבן הירח". המאמן מוריד את התיק ומחטט בו "כאות תודה, אני רוצה שתיקחי את זה" הוא מושיט לך 40&#036; ואבן שבתוכה יש ברקים. אבן רעם&#33; "אני מקווה שתשתמשי באבן הזו טוב טוב" הוא אומר ומסתלק עם קלפייבל.
    "תודה רבהD:, יש לי פיצ&#39;ו אז אני אצתרך אבן רעם לעתיד הרחוק^^" אני אומרת וממשיכה בדרך

8. משתמש מנוסה

ירין:
    דרטיני שמח לשמוע והוא בא איתך. לפתע דרטיני נעצר. הוא רעב מאוד. וג לפתע אתה רואה שעל הזנב שלו יש כתם אדום, כנראה מהפציעה שקיבל בקרב. אתה ניבהל ולא יודע מה לעשות. אתה מאכיל את דרטיני, מרים אותו ומתחיל לרוץ. באמצע הדרך אתה נתקל בילד. "היי&#33;" הוא אומר "למה דחפת אותי?&#33;"
    "סליחה, אני ממהר אתה יודע איפה נמצא מרכז הפוקימונים?" אני שואל
    --------

-------

9. מורחקים
    דודי:
    זה לא בא מהמרכז פוקימונים.
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    לפתע אתה רואה נערה צורחת "הצילו&#33; הצילו&#33;" אתה מתקרב ורואה שחלק מהמותן שלה שרוט לגמרי "מה קרה?" אתה שואל "אני לא יודעת&#33;" היא עונה "הכל היה שחור פתאם ומשהו שרט אותי והתקדם למרכז הפוקימונים. אני לא יודעת מה זה אבל רגע לפני זה שמעתי מנגינה&#33;" היא אומרת ומתעלפת. מה תעשה?

איימי:
    פיצ&#39;ו מקפץ משמחה עד למכון. את נכנסת למכות ורואה המון עצים ועליהם זחלים, גלמים ופרפרים. לפתע את שומעת מישהו אומר "מי זה?" אתה מסתובבת ועומדת פנים אל פנים מול אדם גבוה עם חגורה ובה פוקדורים. "מי את?&#33;" הוא שואל "ומה את עושה במכון שלי?"

ירין:
    הנער מצביע לכיוון השביל ואומר "תלך בשביל ואז תפנה שמאלה. זה קח ותך ישר לעיר גרונוק. אבל למה אתה צריך ללכת למרכז פוקימונים? ולמה זה נותן לך סיבה לדחוף אותי? תענה כבר&#33;" הוא חוקר אותך. "נו תגיד לי או שאזמין אותך לקרב פוקימונים&#33;"

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jun 30 2009, 01:59 PM
    דודי:
    זה לא בא מהמרכז פוקימונים.
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    לפתע אתה רואה נערה צורחת "הצילו&#33; הצילו&#33;" אתה מתקרב ורואה שחלק מהמותן שלה שרוט לגמרי "מה קרה?" אתה שואל "אני לא יודעת&#33;" היא עונה "הכל היה שחור פתאם ומשהו שרט אותי והתקדם למרכז הפוקימונים. אני לא יודעת מה זה אבל רגע לפני זה שמעתי מנגינה&#33;" היא אומרת ומתעלפת. מה תעשה?
    אני רץ למרכז הפוקימון ואומר:
    "איפו אתה&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;"
    בברכה, דודי

11. משתמש מנוסה

ירין:
    הנער מצביע לכיוון השביל ואומר "תלך בשביל ואז תפנה שמאלה. זה קח ותך ישר לעיר גרונוק. אבל למה אתה צריך ללכת למרכז פוקימונים? ולמה זה נותן לך סיבה לדחוף אותי? תענה כבר&#33;" הוא חוקר אותך. "נו תגיד לי או שאזמין אותך לקרב פוקימונים&#33;"
    "תדחתי בטעות&#33; תירגע&#33; ואני לא יכול להילחם נגדך הדריטני שלי פצוע&#33; ולמה אתה חוקר אותי???" אני שואל בכעס
    --------

-------

12. משתמש מנוסה
    איימי:
    פיצ&#39;ו מקפץ משמחה עד למכון. את נכנסת למכות ורואה המון עצים ועליהם זחלים, גלמים ופרפרים. לפתע את שומעת מישהו אומר "מי זה?" אתה מסתובבת ועומדת פנים אל פנים מול אדם גבוה עם חגורה ובה פוקדורים. "מי את?&#33;" הוא שואל "ומה את עושה במכון שלי?"
    "אה? אני באתי להלחם כאן בשביל תג... זה לא מה שעושים במכונים בדרך כלל?OO"

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jun 30 2009, 01:24 PM

גון:
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים ושואל לשלום אקנס. "הוא עוד פצוע" עונה האחות ג&#39;וי "אבל אני הצלחתי לרפא לו חלק מהפצעים. הוא ישן כאן ומחר בצהריים תוכל לקבל אותו חזרה. בינתיים הוא צריך לנוח. אף פעם לא ראיתי פציעה כה חמורה." היא מודה "כלומר, יש סימנים לקרב אבל עוד משהו, כאילו הוא נפצע לפני שבוע. אני מנסה לטפל בזה ואעשה ככל שביכולתי. בינתיים, תלך לישון." היא אומרת ונכנסת לטפל באקנס.
    אני הולך לישון וחושב ~מעניין למה השוטרת גני כול כך לחוצה

קרדיט לי^

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jun 29 2009, 10:59 PM
    נתנאל:
    אתה לא צריך לפרט את שלבי הלידה שלך כדי לעשות רקע מושקע :P . תכתוב על התחביבים של הדמות שלך, על מה שהיא חושבת על פוקימונים וכו&#39;...
    ערכתי והשקעתי ברקע.מקווה להתקבל

Click here to feed me a Rare Candy&#33;
    Get your own at Pokeplushies&#33;

קרדיט לnoanswer על הפצצה שלמעלה

קרדיט לאליאב על הצ&#39;או בסמל אישי
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>גם אני חבר ב-Pokemon Team&#33;&#33;</span></span>

15. מורחקים
    דודי:
    אה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה שהכל הפוך. כאילו מישהו הרס הכל, ובילגן את ההריסות. האחות ג&#39;וי שכבה פצועה על הריצפה ולידה הפוקימונים שלך, מנסים לטפל בה.הבטת סביב וראית חלון שבור. הבנת שמישם נמלט מה שזה לא יהיה. אתה פונה לעזור לאחות ג&#39;וי.

ירין:
    "טוב מה אתה כועס?" הוא עונה "לא כל יום אתה מטייל כדי למצוא פוקימון וללכוד אותו ואיזה מישהו נתקע בך. את תתרגש יותר מדי." הוא עונה "אז, להתראות". אתה הולך משם ומתקדם בדרך כשלפתע אתה רואה אופניים זרוקות. מה תעשה?

איימי:
    "בדרך כלל כן." הא עונה "אבל בזמן האחרון, אנשים פורצים לפה וגונבים פוקימונים. אני לא יודע למה. בכל מקרה, את רוצה קרב? אוקיי, אני מוכן&#33;" הוא אומר ומוביל אותך לזירה. "צא קטרפי&#33;" הוא אומר וזורק פוקדור. מתוכו יוצא פוקימון דמוי זחל ירוק ואת מבינה שזה קטרפי ()

גון:
    בלילה אתה חולם שאתה באמצע קרב המכון, ולפתע מהחלון קופץ זאב שחור, תוקף אותך ובורח. אתה מתעורר מתנשף ולא מבין את פירוש החלום. אתה מניח שאין פירוש ואתה חוזר לישון. בבוקר, האחות ג&#39;וי מעירה אותך ואומרת לך שיש לך שיחת טלפון. אתה הולך לטלפוןומקו השני אתה שומע את אימך "היי&#33;" היא אומרת "מה שלומך?"

נתנאל:
    רשום.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין&#33; אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?&#33;" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג&#39;ונג&#39;ף&#33; ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי&#33;" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים&#33; כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
    אתה נוסע לכיוון העיר ג&#39;ונגו&#39;ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב&#33;". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס&#33;" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון&#33;" "אני רוצה את אברה" אתה עונה "בחירה מצויינת&#33;" הוא עונה "כעת, קח גם את זה&#33;" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות&#33;"
    אתה יוצא לדרך&#33;

עמוד 9 מתוך 37 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •