קפריסין הייתה מקור עיקרי לעפרות נחושת בתקופה ההלניסטית
קפריסין הייתה מקור עיקרי לעפרות נחושת בתקופה ההלניסטית
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
צסיום
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
דינגו צודק! 5 נק'.
שאלה 6:
מדוע בחרו בטונגסטן כחומר המתאים לחוט להט בנורה?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
המתכת אף העניקה לאי את שמו, שכן נחושת היא Cuprum בלטינית
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
קפריסין היה מקור עיקרי לעפרות נחושת בתקופה ההלניסטית. המתכת אף העניקה לאי את שמו, שכן נחושת היא Cuprum בלטינית.
ספוילר
דינגו צודק! 5 נק'.
שאלה 6:
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
סמל של הנחושת באלכימיה זה ונוס שנולדה ליד קפריסין
כי עמידותו מפני קורוזיה גבוהה ביותר
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
נקודת ההתכה הגבוהה של הטונגסטן, הגבוהה מ־3400 מעלות צלזיוס, היא הגבוהה מבין המתכות
ספוילר
כי הוא יכל להחזיק חום מתאים בלי לימוס?Originally posted by Clank@Jun 30 2009, 11:39 PM
דינגו צודק! 5 נק'.
שאלה 6:
יפה ניתאי צדק 5 נק'.
שאלה 7:
אני משפחה של מתכות שמגיבה באופן אלים עם מים.
מי אני?
I want to play a game
תודה לOdin Borson
נקודת ההתכה שלו היא הגבוהה ביותר
ערכתי את תשובתי יש שאלה 7.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
מתכות אלקליות
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
מתכות אלקיותOriginally posted by Clank@Jun 30 2009, 10:40 PM
יפה ניתאי צדק 5 נק'.
שאלה 7:
אני משפחה של מתכות שמגיבה באופן אלים עם מים.
מי אני?
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)