אני מציע להוריד את החוק שאוסר לפתוח שני משחקים .
לדעתי הוא מיותר .
תראה..Originally posted by Inuzuka Kiba@Jun 29 2009, 04:07 PM
תן נימוקים..
אני כבר אמרתי למה אני חושב שלא-
אם אתה באמת משקיע מספיק בהמשכים ועדיין רוצה שהמהירות תגובה שלך תהיה סבירה, אי אפשר לדדות בין שני משחקים.
חוץ מזה, חצי מהאנשים ירצו לפתוח עוד משחק פוקימון, וזה פשוט מיותר..
אני חייב להגיד שזה שאתה נגד משחקי פוקימון לא אומר שזה לא כיף,לדעתי זה המשחקים שהכי כיף לשחק בהם ולדעת רוב הפורום פה..
אז למה לא?
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
זה לא שאני נגד משחקי פוקימון בגללי. אני פשוט נגד החזרה המוחצת שלהם על עצמם. כל המשחקים אותו דבר. ואז אין טעם גם ב-2. אם הם שונים כמובן שזה בסדר ולזה אני מנסה לדאוג, אבל X:
---
יוסי, אתה טועה. לכל אדם יש זמן מוגבל. אם הוא פותח עוד משחק, הוא לא מכפיל ת'זמן שלו. הוא רק מכפיל את המקומות שבו הוא צריך להשקיע אותו בהם.
לדעתי היטמן צודק!
מי שרוצה שיפתח ואם יצליח אז יופי ואם לא אז לא נורא...
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)