Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: הצעה

1. משתמש מנוסה
    אני מציע שכל פעם ששיערכו הנושא יוקפץ. הרבה פעמים קורה שמעדכנים משהו חדש או רוצים להקפיץ נושא בלי לעשות דאבל...
    לדעתי זה יעזור בפורום וימנע דאבלים!
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

2. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by Dingo@Jun 30 2009, 09:15 AM
    אני מציע שכל פעם ששיערכו הנושא יוקפץ. הרבה פעמים קורה שמעדכנים משהו חדש או רוצים להקפיץ נושא בלי לעשות דאבל...
    לדעתי זה יעזור בפורום וימנע דאבלים&#33;
    צודק. אני בעד.
    ככה גם לא יצטרכו לכתוב הודעה חדשה כדי להקפיץ ואולי יורידו את החוק של "אין להקפיץ"

3. משתמש מנוסה
    מנהלים, מה אתם אומרים?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    על איזה נושאים, תן דוגמא לאחד
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

5. YoRt3m
    Guest
    רעיון גרוע , כל אחד יוכל לערוך בשביל להקפיץ לעצמו נושא.
    שלא נדבר על זה שאין מוד כזה בכלל. (עד כמה שידוע לי)

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •