עדיין לא..
בקרוב
עדיין לא..
בקרוב
ברור שאני היה בלילה הלבן...
מחר ארגנו איזה יציאה.. דווקא רצינו היום אבל לא יכלנו.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
עוד ארבעה עמודים
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
חח או שאתה לא יכולתה?
לא יודע אני עצבני.Originally posted by Absinthe@Jun 30 2009, 05:34 AM
XD
ליאור תירגע מה יש לך
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
אתה לא ישן..
בגלל זה
O:Originally posted by Absinthe@Jun 30 2009, 08:34 AM
כן מה נחכה לך?
חח
עוד אחד בא להשקיע בנוד
עוד אחד שאוהב פופיקים..
ε(●̮̮̃•̃)з
פעם נו"ד זמני הגיע ל104 עמודים???
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
מי אוהב פופיקין?
כי אני עומד לעשות בחצי שנה את מה שלא עשה בשנתייםOriginally posted by AnimeCrazy@Jun 30 2009, 08:36 AM
לא יודע אני עצבני.
קרדיט לניר
---------------------
XD
דיי לריב אנשים..
לא קשור..Originally posted by Absinthe@Jun 30 2009, 05:36 AM
אתה לא ישן..
בגלל זה
אני עצבני פתאום..
ושי מעצבן אותי עוד יותר עם השאלות המטומטות שלו.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
לא... הכי הרבה זה 92 לזמניOriginally posted by Dingo@Jun 30 2009, 08:36 AM
פעם נו"ד זמני הגיע ל104 עמודים???
קרדיט לניר
---------------------
שי ליאור תלחצו ידיים.
ינעלו לנו תנוד!
בסדר.. ברור שזה לא קשור למה שאעשה בחצי שנה את מה שלא עשה בשנתייםXDOriginally posted by Absinthe@Jun 30 2009, 08:37 AM
שי ליאור תלחצו ידיים.
ינעלו לנו תנוד!
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)