אני מדמיין את המשתמש לפי הסמל האישי/ החתימה שלו. אצלך אני מדמיין אותך לפי הסמל האישיOriginally posted by AnimeCrazy@Jun 30 2009, 08:42 AM
איך אתם מדמיינים אותי?
בחייאת בא לי לדעת
אני מדמיין את המשתמש לפי הסמל האישי/ החתימה שלו. אצלך אני מדמיין אותך לפי הסמל האישיOriginally posted by AnimeCrazy@Jun 30 2009, 08:42 AM
איך אתם מדמיינים אותי?
בחייאת בא לי לדעת
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
איך רק הנו"ד שלי הגיע ל107...Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 30 2009, 07:41 AM
לפי מה שזכור ליי של תקופה זאת 106![]()
![]()
למה הוא לקח אותו???
הוא היה כל כך מסריח???
אני זוכר את היום שהפלצתי אותו... זה היה כל כך מרגש....
למה???![]()
:XD: :XD:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
עם מסכה של תפוז?
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
עם מסכה כמו זאת שבסמל האישיOriginally posted by AnimeCrazy@Jun 30 2009, 08:44 AM
עם מסכה של תפוז?
קרדיט לניר
---------------------
ליאור ככה:
משקפים.
לא גבוה 165~172
קצת רחב לצדדים יכול להיות קצת שמנמן.
וחום כמו שוקולד פרה.
עיניים חומות שיער שחור שנזרק כמו שקמתה איתו.
אה ושכחתי.
שיניים תותבות D:
חח סתם
ואותי אתה מדמיין כלב?Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 30 2009, 07:43 AM
אני מדמיין את המשתמש לפי הסמל האישי/ החתימה שלו. אצלך אני מדמיין אותך לפי הסמל האישי
תאמת אני במציאות דומה לכלב..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
XDDDDDDDDDDDגגג
שמישו יצטט לפי שהוא עורך..
חזק,Originally posted by Absinthe@Jun 30 2009, 05:44 AM
ליאור ככה:
משקפים.
לא גבוה 165~172
קצת רחב לצדדים יכול להיות קצת שמנמן.
וחום כמו שוקולד פרה.
עיניים חומות שיער שחור שנזרק כמו שקמתה איתו.
אה ושכחתי.
שיניים תותבות D:
חח סתם
קצת יותר גבוה 178, אבל שיהיה.
קלעת בול
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
מה?Originally posted by Absinthe@Jun 30 2009, 07:45 AM
XDDDDDDDDDDDגגג
שמישו יצטט לפי שהוא עורך..
--------
![]()
-------
![]()
כן, הכלב שבסמל האישי שלךOriginally posted by Dingo@Jun 30 2009, 08:44 AM
ואותי אתה מדמיין כלב?
תאמת אני במציאות דומה לכלב..
קרדיט לניר
---------------------
רציני?Originally posted by AnimeCrazy@Jun 30 2009, 07:45 AM
חזק,
קצת יותר גבוה 178, אבל שיהיה.
קלעת בול
רציתי לכתוב מטר 175~180 אבל לא התאים לקצת רחב בצדדים..
אני בעל מבנה גוף גדול, אפשר לומר שמן, אבל גם אפשר לומר חזק וגדול.. תלוי איך מסתכלים.Originally posted by Absinthe@Jun 30 2009, 05:46 AM
רציני?
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
אני רואה לפי הייצור שבחתימהOriginally posted by Absinthe@Jun 30 2009, 08:46 AM
רציני?
קרדיט לניר
---------------------
עם מסתכלים מלמעלה אתה שמן.
עם מסתכלים למטה אתה גבוה.
עם מסתכלים מהצד אתה שמן.
יש עוד זווית?
מאחורה. אתה מכיר אותו במציאות?Originally posted by Absinthe@Jun 30 2009, 08:48 AM
עם מסתכלים מלמעלה אתה שמן.
עם מסתכלים למטה אתה גבוה.
עם מסתכלים מהצד אתה שמן.
יש עוד זווית?
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)