שי איך אתה בצוות פרוייקטים?!?!??!(בפעם ה-1000)
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
למה? למה להלשין?Originally posted by AnimeCrazy@Jun 30 2009, 07:58 AM
יאאלה אני הולך להלשין ליוסי.
מור מישהו בסוף ינעל אותו
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
אני לא מרשה!
זה פשוט שאני מאריך כי אין אף מנהל אחר שינעל.
אם שואלים אתכם אני לא נתתי אישור.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
טוב...Originally posted by Clank@Jun 30 2009, 08:59 AM
אני לא מרשה!
זה פשוט שאני מאריך כי אין אף מנהל אחר שינעל.
אם שואלים אתכם אני לא נתתי אישור.
רק שיכולים לראות את זה...
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
שינעלו מה אכפת לי..
כבר סיכמנו שזה נו''ד זמני לא?
והוא עד הלילה הלבן.
ומכיוון שאת הנושא של הלילה הלבן אני פותח ב22:30 יש לכם זמן לדבר אפילו עד 20:00 מבחינתי.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
לא ניראה לי שיש מנהל שעובר על כל העמודים בנו"ד ואנחנו נעבור עמוד עד שיגיע עוד מנהל
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
להספים!!!!!!
חמוף
לא להספים זה אסור.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
זה מלא זמן!!! אם לא ינעלו לנו אז אנחנו יכולים להגיע ל-300!!!Originally posted by Clank@Jun 30 2009, 09:01 AM
שינעלו מה אכפת לי..
כבר סיכמנו שזה נו''ד זמני לא?
והוא עד הלילה הלבן.
ומכיוון שאת הנושא של הלילה הלבן אני פותח ב22:30 יש לכם זמן לדבר אפילו עד 20:00 מבחינתי.
חמוף
חלאס ירד החשק מהנוד
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
אז קדימה דברו לפני שמישהו נועל..
כי את הנו''ד של הלילה הלבן אני לא פותח עכשיו אז מה 12 שעות אני אשאיר אתכם בלי נו''ד?
נו''ד זמני משמעותו נו''ד שבין נו''ד לנו''ד.
ומכיוון שעדיין לא הגיע הזמן לנו''ד של הלילה הלבן מבחינתי תמשיכו לדבר.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
אני בצוות פרוייקטים? :oOriginally posted by Dingo@Jun 30 2009, 09:59 AM
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
פנקים זה מגניב!!!!! B) B)
חמוף
בוא נגיע לפחות ל130...
עזבו אני הולך
--------
![]()
-------
![]()
תקשיבו ככה.
אני מרשה לכם להגיע עד לתגובה 2222 בנו''ד ואז אני נועל.
כמובן שהיא תהיה תגובה שלי.
אז קדימה יש לכם עוד 300 הודעות לרשום.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)