Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: המלצות

1. משתמש מנוסה
    שלום אני רוצה להמליץ לכם על כמה אנימות אתם בטח חושבים אז למה הוא לא מסקר אז התשובה היא שאין לי כח טו לעינינינו:
    MAJOR-אנימת ביסבול יפה יש לה 4 עונות וסרט ואני חושב שבקרוב תיצא העונה ה5 הכוכב של הסידרה הוא גורו(שם עלוב) הסידרה מתחילה כשהוא בן 5 והוא יכול ליזרוק כדור של 110 קמש ובמהלך העונה הראשונה הוא גדל ומגיע לגיל 9 ובגיל הזה אפשר להתחיל לשחק בטורניר לילדים בעונה 2 הוא בכיתה ח' בשלישית קולג וברביעית בליגה שבאמריקה אחת הסדרות המומלצות

Hajime no Ippo-סידרה על אגרוף זוכה אצלי במספר 1 באנימות ספורט מומלץ ביותר יש גם עונה 2 Hajime no Ippo: New Challenger מדובר בתלמיד תיכון שמציקים לו ביריונים ואיזה מיתאגרף שסתם עובר מציל אותו והוא לוקח אותו למכון שלו שבו הכוכב IPPO (אני לא יודע איך ליכתוב את השם בעיברית) מיתאמן ומשיג רישיון של מיקצוען מה שנישאר לו זה רק לנצח את כולם ולהיות אלוף העולם (מה שעדין לא קרה כי ניגמרה עונה 2 אבל עונה 3 בטוח תיצה )

ישנם אנימות רבות ובאתר http://www.animecrazy.net/ תוכלו לדפדף ולימצו את רוב הסדרות כי זה מסודר לפי הABC

אם יש למישהוא אנימה שהוא רוצה ליצפות בה אבל חושב שאולי היא לא יפה ואין לו כח להשקיע וליראות שיפנה אלי אני יראה את 10 הפרקים הראשונים מינימום כי ממש משעמם לי

2. משתמש מנוסה
    תודה על ההצלצה

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ניר תודה על החתימה</span>

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Originally posted by DANIELASD@Jul 10 2009, 11:18 PM
    [SIZE=7]שלום אני רוצה להמליץ לכם על כמה אנימות אתם בטח חושבים אז למה הוא לא מסקר אז התשובה היא שאין לי כח טו לעינינינו:
    MAJOR-אנימת ביסבול יפה יש לה 4 עונות וסרט ואני חושב שבקרוב תיצא העונה ה5 הכוכב של הסידרה הוא גורו(שם עלוב) הסידרה מתחילה כשהוא בן 5 והוא יכול ליזרוק כדור של 110 קמש ובמהלך העונה הראשונה הוא גדל ומגיע לגיל 9 ובגיל הזה אפשר להתחיל לשחק בטורניר לילדים בעונה 2 הוא בכיתה ח&#39; בשלישית קולג וברביעית בליגה שבאמריקה אחת הסדרות המומלצות

הסידרה הזאת נישמעה טובה מעוד אולי תעסה אליה סיקור?

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!

2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
    [YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
    [/YOUTUBE]

אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
    כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!

4. משתמש מנוסה
    תודה על ההמלצות.
    המוטו שלי: נפש בריאה בגוף בריא
    דיאטה, הרזיה , וטיפול צלוליטיס

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •