Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 34
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Inuzuka Kiba@Jun 29 2009, 10:27 PM
    יש לזה צבע מבחיל X:
    לגמרי...ירוק כהה דחוף...
    <span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>

2. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    צבע זוועתי....
    עדיף סגול בהיר, יותר בהיר מפרוייקטים
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

3. YoRt3m
    Guest
    הוחלף צבע , יותר טוב ?

• משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    סגול זה יפה יותר.
    הקודם היה מבחיל..
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

• משתמש מנוסה
    אחלה רעיון
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

• ~TyLeR~
    Guest
    שימו לב,הצבע הוחלף.

• משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    יאי ם_ם

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    תגידו, לא עדיף לעשות שמי שהיה שנתיים בפורום יהיה בדרגת אש ומי שהיה שנה יהיה בדרגת דון?
    או אם כבר עושים דקגה מעל אש אז לפחות שתהיה דמות יותר מגניבה (כגון: גארי, פרופ&#39; אוק, לאנס)?
    זה ממש (אבל ממש) מעפן (עובדה שאני ממשיך להתבכיין על זה XP) שמדרגת אש עולים לדרגת דון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jun 30 2009, 02:55 AM
    תגידו, לא עדיף לעשות שמי שהיה שנתיים בפורום יהיה בדרגת אש ומי שהיה שנה יהיה בדרגת דון?
    או אם כבר עושים דקגה מעל אש אז לפחות שתהיה דמות יותר מגניבה (כגון: גארי, פרופ&#39; אוק, לאנס)?
    זה ממש (אבל ממש) מעפן (עובדה שאני ממשיך להתבכיין על זה XP) שמדרגת אש עולים לדרגת דון
    לדעתי צריך לעשות קבוצת פול

קרדיט לניר
    ---------------------

• משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    סליחה? אחרי שהיינו כמעט שנתיים קבוצת אש לא מגיע לנו חידוש?&#33;
    דון זה סקסי.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by SimpleDesign@Jun 30 2009, 02:01 AM
    סליחה? אחרי שהיינו כמעט שנתיים קבוצת אש לא מגיע לנו חידוש?&#33;
    דון זה סקסי.
    רק עם זה דון לני דבאי... <_<
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• YoRt3m
    Guest
    Originally posted by Tom Pokemon@Jun 30 2009, 02:43 AM
    רק עם זה דון לני דבאי... <_<
    חחח אהבתי
    אבל בלי ספאם.

• מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    Originally posted by Inuzuka Kiba@Jun 29 2009, 11:27 PM
    יש לזה צבע מבחיל X:
    אני מעדיף את זה מאשר התכלת, התכלת היה באמת מבחיל.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

• משתמש מנוסה
    Originally posted by Dark Hunter@Jun 30 2009, 09:44 AM
    אני מעדיף את זה מאשר התכלת, התכלת היה באמת מבחיל.
    וזה מתאים לדארק שבדארק הנטר

קרדיט לניר
    ---------------------

• משתמש מנוסה
    Originally posted by YoRt3m@Jun 30 2009, 02:57 AM
    חחח אהבתי
    אבל בלי ספאם.
    מצטער :P
    אבל ברצינות, אם כבר קבוצה חדשה, אז לא דון, אלא מישהו אם תואר (פרופ&#39;, אלוף, מנהיג מכון...)
    ברמה 16 אני מתפתח

• עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •