בזאת הגעתי ל10 אלף הודעות!!! אני עצמי לא הייתי מאמין שאגיע ל10 אלף הודעות פעם ובכן,הגעתי ל10 אלף הודעות וברצוני להודות לכמה אנשים שפה שתמכו בי כל הזמן והם חברים שלי ואנשים טובים
אז אתחיל:
MeGaMaGmOrTaR-חבר טוב שכיף לדבר איתך בפורום ובכל מקום אחר.לא מזמן הצטרף לצוות הפרוייקטים אז מזל טוב על התפקיד!
Bunny-Chan-אתה אחד המשקיענים הכי גדולים בפורום.הרמה שלך אפילו קצת יותר מעל היטמן כשהוא היה מעדכן בעבר.כיף לדבר איתך ואתה חבר טוב שלי.באני צ'אן שלי 3:
yossi-אתה חבר נחמד,אין כמוך,אתה לא עצלן וראש צוות פרוייקטים נהדר!
SexStyle-רבתי איתך מלא בעבר אבל עם הזמן פתחנו דף חדש ואני שמח שאנו מסתדרים כי אני לא רוצה לריב איתך D:
תחנה מרככככזית-אביב,אביב שבשמיים,בלעדיך הפורום לא היה מעניין וכיפי.תמיד יהיה אביב בארצנו ואביב יש רק אחד D:
Dark Hunter-הצייד האפל שהגיע מעונת הצייד שלו מוכן ומזומן,חבר טוב של חתול כמוני D: גילוש D: אוהב פיצות =]
Inuzuka Kiba-אינזוקה קיבה משבט הכלבים,מלך הכלבים וחבר טוב.איש טוב ומנהל פורום חת"ם לא מהעולם הזה,פשוט תותח D:
Only Eevee-יש רק איווי אחד ואתה הוא האחד! מנצח את כולם! והחמוד ביותר D:
Dark Leo-הליאו האפל מכולם.צד בלילה ויושן ביום.אין כמוך וחבר חבר! מיאו D:
SimpleDesign-קיפוד קיפודי,הקיפוד הכי טוב בארץ D:
AnimeCrazy-הטכנאי של הפורום,מבין במחשבים ועוד.חכם מאוד ומשוגע על אנימות D:
WestCoast-בא מהחוף המערבי מוכן לקרב הגדול,עוזר וטוב לב ולפעמים מצחיק D:
YoRt3m-רותם רותם,בלעדיך הפורום לא היה קיים ומה היינו עושים בלעדיך?? חבר מצחיק ורציני אבל לפעמים עצלן,אבל בכל זאת רותם הוא מלך הפורום והוא תותח D:
Absinthe-ספאמר הפורום,מנסה לעבור את כולם בהודעותיו,מצחיק ונחמד D:
Waluigi-נירנור נירנור,בוא נראה מה יש לי להגיד עליך? אתה מנהל טוב,תמשיך ככה!
triner-טרינר טרינר מלך היקום כולנו יודעים זאת,קצת חופר והרבה מצחיק,אין כמו טרינר D:
TickTakטיק טק טיק טק,איפה הפצצה? טיק טק הוא תותח ומשקיע ברמות,טיק טק עוד יפתיע D:
Lolick Sama-גיל החבר הטוב שלי ומפקד החתולים,אני מיאו אותך D:
!~Haim~!-חיים בלעדיך לא היו חיים בפורום,החיים הכי טוב בפורום D:
Ducky-נדב בלעדיך היה משעמך בפורום ואתה חלק מהקהילה מממיאו D:
Loveless-עומר עומר,אתה חבר טוב ואני מוריש לך את את את...ממממממממיאו D:
Clank-הרובוט המיוחד של הפורום,אתה מצחיק,רציני בתור מנהל ואתה מנהל טוב.
MegaSceptile-חבל שפרשת,אתגעגע אליך![]()
The King Of The Werewolf-טוב שחזרת,אני שמח D:
Tiger Of The Darkness-אתה נסיך טיגרסים ואהוב החתולים D:
Trickstar-אתה אחד המשקיעים פה,קודם היה לך קצת קשה בפורום שבו אתה מנהל אבל הסתדרת וישר נכנסת לעיניינים,מנהל טוב וטריקסטאר בנשמה D:
Dingo--I LOVE YOU MAN![]()
טוב בזאת סיימתי,אני מעריך אותכם מאוד ומממממממממיאו לכם D:
אהה כן,נשארו החתולים החמודים האלה שיסיימו הקדשה זו:
מיאו מיאו מיאו ממיאו מיאו מיאו מיאו ממממממיאואאי מיאו מיאו מיאו מיאו ממממיאואואוא מיאו מיאו מממממממיאו ואואוא מיאו מיאו מיאוואואוא מיאו מיאו ממממיאואואואואמ יואואווא מיואואואמיאואואואמ
מאיאיאואואו מיאאואואו מיאו מיאו מממממממממממממיאואואואואוא ממיאוא מיאואואואואו מיאואואואואו מאיאואואו!!!!
ובכן הסתיים לנו השיא החמוד וכעת הגיע הזמן להפרד...
יהיו שלום עד הפעם הבאה
ממממממממיאו ;)