דאקי, בא לך תוספת של 3 ימים לווינר?
אני שונא רקע, במשחק שלי עשיתי רקע רק כי אמיר הכריחOriginally posted by Ducky@Jun 30 2009, 11:58 AM
אני זוכר שהיה איזה משחק בפורום אחר ולקח לי איזה 20 דקות לכתוב את הרקע "><
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
את הרקע לליידי נט'רו כתבתי חצי שעה(טוב, אכלתי באמצע).Originally posted by Ducky@Jun 30 2009, 11:58 AM
אני זוכר שהיה איזה משחק בפורום אחר ולקח לי איזה 20 דקות לכתוב את הרקע "><
התוצאה כמובן הייתה מרשימה וטובה.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
הרקע הכי טוב שלי זה שורנ וחצי><Originally posted by Dark Hunter@Jun 30 2009, 12:00 PM
את הרקע לליידי נט'רו כתבתי חצי שעה(טוב, אכלתי באמצע).
התוצאה כמובן הייתה מרשימה וטובה.
קרדיט לניר
---------------------
זה דבר די חשוב למשחק, הוא קובע על הדמות ונותן לך לבדוק את רמת הכתיבה והתגובה של המשתמש, ככה שתדע אם לקבל אותו או לא :SOriginally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 30 2009, 10:59 AM
אני שונא רקע, במשחק שלי עשיתי רקע רק כי אמיר הכריח
ספוילר
אני כותב רקע לרוב בחמש דקות, ברגע שאני מתחיל באים לי רעיונות שקל לכתוב את הרקע הדרוש.
כמובן שכדי לכתוב רקע ענק ומופאר שכל שה"מ ירצה שחקן עם רקע כזה במשחק שלו צריך יותר, אבל רקע סטנדרטי של 3 שורות אפשר גם בחמש דקות לכתוב.
מה שכן לכתוב משחק זאת עבדה הרבה יותר קשה, אף על פי שאני חושב שזה זמן טוב להתוודות, על המשחק שלי ישבתי בדיוק 3 ימים לפני ששלחתי לאמיר, ואז התחילו שיפורים בלתי פוסקים עד התוצר הסופי, על חלק קטן מהמשחק.
זה שטויות, אז מי שלא טוב לא יוכל לשחק? לא אצלי... אני לא בדקתי רקע וקיבלתי ישרOriginally posted by Ducky@Jun 30 2009, 12:02 PM
זה דבר די חשוב למשחק, הוא קובע על הדמות ונותן לך לבדוק את רמת הכתיבה והתגובה של המשתמש, ככה שתדע אם לקבל אותו או לא :S
קרדיט לניר
---------------------
היי כולם!
חמוף
היי מה קורה?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
היי! בלילה גרוטל היתפתח ליOriginally posted by Zapdos@Jun 30 2009, 12:05 PM
היי כולם!
קרדיט לניר
---------------------
וזה מוכיח על תת רמה של מנהל משחק תפקידים.Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 30 2009, 12:33 PM
זה שטויות, אז מי שלא טוב לא יוכל לשחק? לא אצלי... אני לא בדקתי רקע וקיבלתי ישר
אז מה שעשית לא טוב.Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 30 2009, 11:03 AM
אם הילד כוותב במלא שגיאות? אתה לא בודק את הרקע ומקבל ישר, ואז כשאתה מתחיל את המשחק אתה רואה שרמת הניסוח שלו גרועה, הוא כותב במלא שגיאות, לא מפסק ועושה שהוא רואה ומקבל דברים בלי שתחליט על זה :S
ספוילר
איך יכולת? הרקע מלמד על הדמות, ובמהלך המשחק אתה יודע כמה השחקן טוב.Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 30 2009, 11:03 AM
חוץ מזה, יש חשיבות רבה לרקע, וצריך לשלב אותו בתוך המשחק, והרקע עוזר להכיר את הדמות, חשוב
אין לי אף אחד עם שגיאות- ואם נגיד אני לא טוב בזה, אז לא אוכל להישתתף באף משחק? בולשיט! כולם יהנוOriginally posted by Ducky@Jun 30 2009, 12:08 PM
אז מה שעשית לא טוב.
אם הילד כוותב במלא שגיאות? אתה לא בודק את הרקע ומקבל ישר, ואז כשאתה מתחיל את המשחק אתה רואה שרמת הניסוח שלו גרועה, הוא כותב במלא שגיאות, לא מפסק ועושה שהוא רואה ומקבל דברים בלי שתחליט על זה :S
קרדיט לניר
---------------------
אז למשחק שלי בחיים לא תתקבל.Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 30 2009, 12:01 PM
הרקע הכי טוב שלי זה שורנ וחצי><
רקע זה חשוב, זה יכול לתת רעיונות לשה"מ.
לדוגמא, אני עשיר וברחתי מהבית בגלל ארוסה, השה"מ יכול להחליט שהארוסה(העשירה) מוצאת אותי דבר שמכניס אותי להרפתקה שלמה בעזרת שורה אחת זניחה ברקע.
כמו כן כפי שאמר דאקי זה מראה את ההשקעה והיצרתיות.
ככה אני יכול לדעת שהנרשם אינו ילד שכותב "עני אולח לפרופשור ולוכאך תורשיק היי תורשיק בוע נתעמן עני מכפס מיוטו הו ארטיקונו"
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)