לא... בסוף הייתה אי הבנה בגלל הוט וי או די. בסוף מתברר שראיתי את עונה 4.Originally posted by triner@Jun 30 2009, 03:04 PM
בשאלה הבאה, אני מתחיל לצטט אותך לחתימה ולהוסיף זנב של "ילדון XDDDDDDDDDDDDDDDD" אחרי כל הציטוטים שלך O_O
לא... בסוף הייתה אי הבנה בגלל הוט וי או די. בסוף מתברר שראיתי את עונה 4.Originally posted by triner@Jun 30 2009, 03:04 PM
בשאלה הבאה, אני מתחיל לצטט אותך לחתימה ולהוסיף זנב של "ילדון XDDDDDDDDDDDDDDDD" אחרי כל הציטוטים שלך O_O
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
היי יש חדש?
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
לא... ואצלך?Originally posted by trevis222@Jun 30 2009, 03:12 PM
היי יש חדש?
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
שחור D:Originally posted by SexStyle@Jun 30 2009, 02:06 PM
ירוק הכי יפה...
אחרי האדום
<span style=\'color:black\'>לשעבר Bunny-Chan</span>
אדום ושחור הצבעים הכי יפים.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
סתם חזרתי מקניות בסופר עם אמא שליOriginally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 30 2009, 01:13 PM
לא... ואצלך?
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
עונה ראשונה-1-19Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 30 2009, 02:10 PM
לא... בסוף הייתה אי הבנה בגלל הוט וי או די. בסוף מתברר שראיתי את עונה 4.
עונה שניה-20-40
עונה שלישית-40-60
לא? איך עונה רביעית?? :huh:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
יש שינוי בתחרות הישרדות!
כל פעם מדיחים שניים!
נא לקרוא בנושא הנעוץ של הישרדות.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
מה קורה?
בלהבלה ואני כאן~
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
ריאל מדריד הולכת להיות הקבוצה הכי טובה בעולם!!
כל מי שבהישרדות פוקימונ'ס נא לקרוא את הנושא שפתחתי עכשיו ולהגיד שם אני אחרי שקראתם.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
איך עונה 4?? :huh:Originally posted by Dingo@Jun 30 2009, 02:18 PM
עונה ראשונה-1-19
עונה שניה-20-40
עונה שלישית-40-60
לא? איך עונה רביעית?? :huh:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)