סבבה ניתן לאחרים להגיב עד 4 וכשיגמר אתה תחליט מה לקחתOriginally posted by טריקו@Aug 31 2007, 11:13 PM
אחים שלי בוא נתחיל את הבטאל ב0:00 בסדר אין לי כוח לחכות!!
סבבה ניתן לאחרים להגיב עד 4 וכשיגמר אתה תחליט מה לקחתOriginally posted by טריקו@Aug 31 2007, 11:13 PM
אחים שלי בוא נתחיל את הבטאל ב0:00 בסדר אין לי כוח לחכות!!
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
OK חבר''''ס ועד 4 בצהורים שימשיך הבטאל
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
אחי אתה בן 8 זה לא בריא באמת |:Originally posted by טריקו@Aug 31 2007, 11:14 PM
אני ב2 -1
נ.ב
תלמד, רווח אחד מספיק :)
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
אני 9
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>פרשתי לתמיד ביי</span></span>
עדיין. רק מגיל 11 תתחיל לישון בשעות כאלה.. אח שלי יותר גדול ממך והוא ישן ככה ב-11Originally posted by טריקו@Aug 31 2007, 11:17 PM
אני 9
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
ואני לא רוצה ואני לא ישן ביכלל בחופש -_-
החופש עוד דקה נגמר ם::
צונזר
בלימודים אני צריך לישון ב11 מבאסOriginally posted by Erez@Aug 31 2007, 11:21 PM
עדיין. רק מגיל 11 תתחיל לישון בשעות כאלה.. אח שלי יותר גדול ממך והוא ישן ככה ב-11
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
נכון אבל אני לא ישן ביום שבת ובלימודים אני לא ישן עד 3
תגידו על איזה באטל אתם מדברים?
צונזר
החתימות של טריקו
שלי ושל איתםOriginally posted by sai@Aug 31 2007, 11:26 PM
תגידו על איזה באטל אתם מדברים?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
אהה
--
נתח אתגר חתימות! תשתתפו כול המעצבים!
צונזר
כן על החתימות של טריקו
איזה תמונות קשות חחחח לא יכולת להביא רנדריםOriginally posted by sai@Aug 31 2007, 11:29 PM
אהה
--
נתח אתגר חתימות! תשתתפו כול המעצבים!
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)