תישאר ער עד יום שבת ב13:00 אז יהיה מצחיק אם גם תיהיה מחובר לפורום כל הזמןOriginally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 1 2009, 12:28 AM
טרביס-אני אשאר ער לפחות עד 13:00 כי אז אני אהייה ער 48 שעות
תישאר ער עד יום שבת ב13:00 אז יהיה מצחיק אם גם תיהיה מחובר לפורום כל הזמןOriginally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 1 2009, 12:28 AM
טרביס-אני אשאר ער לפחות עד 13:00 כי אז אני אהייה ער 48 שעות
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
מת על פופקורן, כל יום אני רואה סרט ואוכל פופקורןOriginally posted by Emo-Bunny@Jul 1 2009, 02:29 AM
אני גם D:
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אני,אני חושבOriginally posted by trevis222@Jul 1 2009, 01:26 AM
מי ישאר ער עד 7:00?
אני חולה פופקורן D:
תמיד אני שם במיקרוגל מלא פופקורן איזה 2-3 שקיות שזה 3 קערות ענקיות שאני רואה נארוטו ב-V.O.D =]
וגן אני ישאר גם עד מאוחר, זאת אומרת מוקדם בבוקר..
קרדיט על החתימה למעלה ל-ironik
קדימה!!! מי שיגיע ל3 בגלגל המזלות מנצח D:
אני מחכה שאח שלי ילך לישון כדי להכין לי אחד...Originally posted by DarkLucario@Jul 1 2009, 01:30 AM
אני חולה פופקורן D:
תמיד אני שם במיקרוגל מלא פופקורן איזה 2-3 שקיות שזה 3 קערות ענקיות שאני רואה נארוטו ב-V.O.D =]
אסף פה?
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
התחיל המשחק של הארץ עיר.
למה אתה לא יכול שהוא ער?Originally posted by ~nitay~@Jul 1 2009, 01:31 AM
אני מחכה שאח שלי ילך לישון כדי להכין לי אחד...
זז למשחק של היטמן
באתי...
חח טרינר קרעת אותי..
"אין לי כוח להשקיע למה אני מסתול קרוע מהתחת אז לא יהיו צבעים, אבל במקום יהיה מורל."
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
פופקורן שולטטטט
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
עוד שניה סמולוויל![]()
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
ש לי עוד 3-4 דקות שלמות להיות איתכם עד שיגיע תורי במשחק של היטמן=]
וזה אומר ספאםםםXD
פופקרון באמת שולט
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)