היי חזרתי
היי חזרתי
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
אבל כולם יודעים שבארני!
ספוילר
OMG איזה כיף!Originally posted by trevis222@Jul 1 2009, 03:24 AM
היי חזרתי
.
.
.
רוצה שקל?
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
מה מה? כולם יודעים שבארני!Originally posted by triner@Jul 1 2009, 03:24 AM
רגע מה!?!?
ספוילר
שנקל D:Originally posted by Tom Pokemon@Jul 1 2009, 03:25 AM
OMG איזה כיף!
.
.
.
רוצה שקל?
<span style=\'color:black\'>לשעבר Bunny-Chan</span>
די כבר אתה והבארני שלך! נמאסתם! די לחפור!Originally posted by Ducky@Jul 1 2009, 03:26 AM
מה מה? כולם יודעים שבארני!
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
לא רוצהOriginally posted by Tom Pokemon@Jul 1 2009, 02:25 AM
OMG איזה כיף!
.
.
.
רוצה שקל?
אני רוצה ווינר
וקבלתי ועבדתי קשה בשביל זה
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
He's frozen,
The great believer,
Doesn't believe anyone
קבוצה: משגיחים
משתמש מספר: 5379
דניאל השטן
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
רון trevis222 הוא הזוכה במקום הראשון בהישרדות פוקימונ'ס.
הנה כמה בלונים:QQQQQQQQQQQQQQQQ
כל הכבוד רון!
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
למה אכלתה?Originally posted by triner@Jul 1 2009, 02:29 AM
וואו אל תאכלו לעולם זייתים וטונה ביחד, זה מה זה עושה בעיות ביציאה... S:
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
He's frozen,
The great believer,
Doesn't believe anyone
איזה לילה לבן יבש, אני זוכר בפוקיבלוק את הלילה הלבן היו שם איזה 70 פעילים באותו הלילה.
ופתחו פורום ספאם באותו הלילה היה מגניב.
לא טוב לך תקום ותלך. הרי מי קיים פה בזמן הזה בשנייה הזאת?
פורום פוקימונ'ס.
פורום פוקיבלוק מת.
אין יותר,קבור באדמה.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
פוקיבלוק קרס.
היו שם רק חשים.
הקהילה הזאת הרבה יותר טובה.
קחו בחשבון שהיום זה טקסי הסיום של כיתות ו'
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)