זה כל כך מעצבן 40 שניות כדי לפתוח דף!!
<span style=\'color:black\'>לשעבר Bunny-Chan</span>
ועוד 20 דקות לשלוח ת'תגובה O:Originally posted by Emo-Bunny@Jul 2 2009, 09:14 PM
XD לא יפה לק שער על לכתפים ב סרט השני.....Originally posted by CraZyCatMe@Jul 2 2009, 09:04 PM
אני ממליץ על גבריאלה מהיי סקול מיוזיקל.
אני רוצה להתחתן איתה D:
לדעתי שארפי
הייתה הכי יפה בהתחלה
ואחרי זה חשבתי שהיא לא מספיק יפה שאתאהב בה ואז חשבתי שאחרים יותר יפים ממנה
אף אחד לא הגיב על הסרטון שפירסמתי ב"פנאי ובידור".
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
לפעמיים זה עובד יותר מהר :lol:Originally posted by ~nitay~@Jul 2 2009, 09:17 PM
ועוד 20 דקות לשלוח ת'תגובה O:
ניצן =]Originally posted by The Fish Girl@Jul 2 2009, 08:23 PM
דני =]
ברוכה השבה ם_ם
אמיר לא פעיל כבר די הרבה זמן -_-
רואים?,בשביל זה צריך עוד מנהל!
אמרתי את זה D:Originally posted by WestCoast@Jul 2 2009, 10:09 PM
אלכס
תגיד בבקשה שלא אמרת את זה OO"
חזרתי..
שיחקתי כדורגל וואלה היה כיף חיים..
עד שאיזה בני זונות מי"א העיפו אותנו מהמגרש חחחחחח
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
אתמול טד עזב את העבודה שלו כאדירכל ולקח את ההצעה של טוני ללמד אדריכלות באוניברסטה![]()
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
נו"דים מנדנדים....
--------------------------------------------------------------------------
ממצב כולם? יש חדש?
CraZyCatMe Is The Prince
And I am The KING
Life Is Good
חידה: בקרב בין דרגונייט לזאפדוס, למי יש יתרון סוג?
ברמה 16 אני מתפתח
ניצן חזרת??
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
ברור שדרגונייט O:Originally posted by Tom Pokemon@Jul 2 2009, 09:23 PM
חידה: בקרב בין דרגונייט לזאפדוס, למי יש יתרון סוג?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)