אז לא צריך לכתוב בכזו שליליות...זה מעליב את מי שמשחק/מחבב/נהג לשחק במשחק פעם.Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 3 2009, 01:57 AM
לא... פשוט לא אהבתי-כל אחד ומה שהוא אוהב.
וניר-אני לא ספאמר, שגיא כן
ושגיא לא ספאמר...הכל עניין של טכניקה.
אז לא צריך לכתוב בכזו שליליות...זה מעליב את מי שמשחק/מחבב/נהג לשחק במשחק פעם.Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 3 2009, 01:57 AM
לא... פשוט לא אהבתי-כל אחד ומה שהוא אוהב.
וניר-אני לא ספאמר, שגיא כן
ושגיא לא ספאמר...הכל עניין של טכניקה.
אותי זה מעניין, אני תמיד נהנה לראות צוותי פוקימוניםOriginally posted by Lolick Sama@Jul 3 2009, 12:23 AM
למה אתם שמים את הששיה שלכם בחתימה?!?
את מי זה מעניין?!?![]()
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
ובכלל זה לכיףOriginally posted by Tom Pokemon@Jul 3 2009, 01:29 AM
אותי זה מעניין, אני תמיד נהנה לראות צוותי פוקימונים![]()
דני-אני אגיד לך למה אני כזה שלילי... שיחקתי בזה פעם בזה והמשחק הזה עיצבן אותי מכל מיני סיבות
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
רק אותך אבל. אותי למשל זה לא עצבן וזה הפך לתחביב בשבילי לשחק בשרתים פרוצים של המשחק.Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 3 2009, 02:01 AM
ובכלל זה לכיף
דני-אני אגיד לך למה אני כזה שלילי... שיחקתי בזה פעם בזה והמשחק הזה עיצבן אותי מכל מיני סיבות
אז די נעלבתי מהתגובה שלך...
אז סליחה... גם פשוט היה לי חבר שקדח לי עם המשחק הזה עד שעבר לקונטרסטרייק וקדח לי גם איתוOriginally posted by SimpleDesign@Jul 3 2009, 01:32 AM
רק אותך אבל. אותי למשל זה לא עצבן וזה הפך לתחביב בשבילי לשחק בשרתים פרוצים של המשחק.
אז די נעלבתי מהתגובה שלך...
קרדיט לניר
---------------------
MU זה משחק מגניב לשם שינוי D:
יש טריילרים לHIGH SCHOOL MUSICAL 4!!
כן כן שמעתם נכון,פרסמתי את זה בתרבות ובידור.. D:
לכן תסתכלו!!
XDDDOriginally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jul 3 2009, 02:04 AM
אז סליחה... גם פשוט היה לי חבר שקדח לי עם המשחק הזה עד שעבר לקונטרסטרייק וקדח לי גם איתו
יהיה בסדר
נראה לי :huh:
4? אני הפסקתי לעקוב ב2.
ומתי יוצא עונה 5 לדרק וג'וש?
קרדיט לניר
---------------------
יש טריילרים לHIGH SCHOOL MUSICAL 4!!
כן כן שמעתם נכון,פרסמתי את זה בתרבות ובידור.. D:
לכן תסתכלו!!
יאי אני רואה חצויה.
מה דעתך דינגו על הטריילרים?
אני יודע שהסתכלת בזה חח
לא יפה לרגל O_OOriginally posted by CraZyCatMe@Jul 3 2009, 02:09 AM
מה דעתך דינגו על הטריילרים?
אני יודע שהסתכלת בזה חח
שגיא גם ספאמר...
וגם אתה 0:
זה ברור לא?
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
טוב הנה עוד טריילר של זה וזה תותח כנסו!!
http://www.youtube.com/watch?v=-jape2SGHlQ
ואני ספאמר???????
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)