יש לי שאלה, אני אהבתי את הסרט של הרובוטריקים כל כך שאני חושב לעשות עם זה משהו.
מה דעתיכם כדאי לי לעשות?
מה דעתיכם כדאי לי לעשות?
סיקור או משהו...Originally posted by Hit Man@Jul 3 2009, 02:26 AM
מה דעתיכם כדאי לי לעשות?
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
חשבתי יותר בכיוון של משחק. מה דעתך?
איזה באסה אני לא יכול להיכנס לכונטר.
אחלהOriginally posted by Hit Man@Jul 3 2009, 03:29 AM
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
כן אבל איך עושים את זה?
האויבים הם דימיוניים וצריך להלחם בהם?
או שנשיג 8 אנשים, 4 טובים ו-4 רעים והם ילחמו אחד בשני?
הו, הדילמות הקשות האלה, חחחחחחחחחחחח
כע D:Originally posted by Hit Man@Jul 3 2009, 02:29 AM
אבל יש לי רעיון תוב אבל כצת משוגה XD
ניצור סרט אנימציה של רובוטריקים כפרוייקט של כמה אנשים בפורום
וניצור עלילה לסרט חדש
(זה רעיון משוגע D![]()
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
איזה מין משחק?Originally posted by Hit Man@Jul 3 2009, 02:29 AM
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
צריך אנימטורים לרעיון שלך, סאמה.
וטום, כבר רשמתי את הרעיון.
רובוטריקיםOriginally posted by Tom Pokemon@Jul 3 2009, 03:32 AM
איזה מין משחק?
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
וזו תהיה המפקדה שלהם, סתם כי זו תמונה יפה :lol:
לא "טום" אלא "תום"Originally posted by Hit Man@Jul 3 2009, 02:34 AM
צריך אנימטורים לרעיון שלך, סאמה.
וטום, כבר רשמתי את הרעיון.
ועד שזה שלח לי ת'הודעה כבר כתבת ת'רעיון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
סליחה תום.
אז היה ויהיה משחק כזה.
תשחק בו?
אני אישית כנראה לא אשחק במשחק תפקידים.Originally posted by Hit Man@Jul 3 2009, 03:01 AM
סליחה תום.
אז היה ויהיה משחק כזה.
תשחק בו?
ברמה 16 אני מתפתח
היי ואי עכשיו זה מהיר התחיל להיות לי דיי מהיר הרגע לא כמו פעם אבל יחסית מהיר(כמו כול אתר רגיל-שזה נחשב מהיר עכשיו) בקיצור מהה קורה??
קרדיט על החתימה למעלה ל-ironik
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)