ואתה עוד ממשיך?Originally posted by Ducky@Jul 1 2009, 04:35 PM
פור גאד סייק, תפסיקו לשם שינוי להיות נאצים X_X
ואתה עוד ממשיך?Originally posted by Ducky@Jul 1 2009, 04:35 PM
פור גאד סייק, תפסיקו לשם שינוי להיות נאצים X_X
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
אליאב יחזור על שש! :POriginally posted by Waluigi@Jul 1 2009, 04:36 PM
XD מלא פרשו ובטוח שהם יחזרו על ארבע...
חוץ מאליאב שבטח יחזור אלינו
חמוף
אני לא חוזר.Originally posted by Waluigi@Jul 1 2009, 04:36 PM
XD מלא פרשו ובטוח שהם יחזרו על ארבע...
חוץ מאליאב שבטח יחזור אלינו
נאצים.
ספוילר
שגיא מת במקלחת? :huh:
חמוף
למה לאליאב יש באן?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני לא יודע עם אתה מיתקוון גם אלי אבל זה לא משו שאומרים על אנשיםOriginally posted by Ducky@Jul 1 2009, 04:37 PM
אני לא חוזר.
נאצים.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
עכישו אתה באמת לא חוזר.Originally posted by Ducky@Jul 1 2009, 04:37 PM
אני לא חוזר.
נאצים.
יאללה כולם, נו"ד!!!!
Go ♥
לשעבר:
ואולי גם בעתיד =]
בוא כפרה עליך תגיד לי נאצי בפלאפון.Originally posted by Ducky@Jul 1 2009, 03:37 PM
אני לא חוזר.
נאצים.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
הוא התווכח עם מנהלים, לא? (משהו כזה...)Originally posted by Dingo@Jul 1 2009, 04:38 PM
למה לאליאב יש באן?
חמוף
אליאב פרש?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אלירן אני חולה עליך והאפשרות הבאנית המדהימה שלך 0:
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
אמרת שאתה הולך, לא? :huh:Originally posted by TickTak@Jul 1 2009, 04:38 PM
עכישו אתה באמת לא חוזר.
יאללה כולם, נו"ד!!!!
חמוף
אל תדאג, הוא כבר לא פה, לפחחות לא איתנו D:Originally posted by SexStyle@Jul 1 2009, 04:38 PM
בוא כפרה עליך תגיד לי נאצי בפלאפון.
Go ♥
לשעבר:
ואולי גם בעתיד =]
כן... X:Originally posted by Dingo@Jul 1 2009, 04:38 PM
אליאב פרש?
חמוף
טוב ביי ביצ' אני הולך OOO:
לוב יו כפרעעע
ביצ'
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)