Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    walrein, glalie או froslass. איזה פוקמון קרח עדיף?

glalie
    ice beam+ice fang / blizzard+hail
    crunch
    headbutt
    טבע: lax
    יכולת: ice body
    חפץ: אם אני לוקח blizzard+hail אז icy rock, אם אני לוקח ice beam+ice fang אז icicle plate

walrein
    crunch
    body slam
    ice fang+aurora beam / ice fang+ice ball / blizzard+hail
    טבע: brave
    יכולת: ice body
    חפץ: אם אני לוקח blizzard+hail אז icy rock, אם לא אז icicle plate

froslass
    ice fang
    ice shard
    crunch
    wake-up slap
    טבע: serious
    יכולת: snow cloak
    חפץ: icicle plate

הצעות לשיפורים וסטים לפוקמוני קרח אחרים ייתקבלו בברכה

ובנושא הפוקמון החמוד, אני צריך פוקמון לקטגוריית החמידות בתחרויות הסרט, אני אשמח לקבל גם סט.

2. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    בתור פוקימון וולרין יותר עדיף.
    אני מציע לך לתפוס וולרין עם טבע אחר,שיהיה מיוחד.
    ושיהיה עם סט כזה-
    טבע Modest/Bold/Relaxed
    יכולת Ice body
    חפץ Leftovers
    Hail
    Blizzard
    Surf
    Protect

הסבר קצר על הסט-
    ההסבר על החפץ יבוא ביחד עם ההסבר של המתקפה Protect.
    קודם כל Hail פוגע בכל פוקימון שהוא לא מסוג קרח,כך שזה יכול לפגוע ברוב הפוקימונים של היריב.
    דבר שני הוא מעלה את הגיוק של Blizzard ל100% פגיעה [אם אני זוכר נכון]
    וגם בזכות היכולת שלו,הוא מתרפא קצת.
    Blizzard,מתקפה חזק שהיא גם סטאב.
    גם יעילה נגד החולשה שלו לפוקימוני עשב,וגם יש למתקפה הזו 10% להקפיא את היריב.
    Surf גם סטאב טוב,נגד החולשה שלו לפוקימוני אבן.
    Protect,מתקפה דיי יעילה בסט של וולרין.
    מגן על וולרין מפני המתקפה של היריב.
    שזה דיי עוזר לו,גם היריב נפגע מה Hail והוא גם מתרפא בעזרת ה Leftovers וה Hail.
    במהלך הקרב אני דיי ממליץ להשתמש בזה פעמיים ברצף,לתקוף בבליזארד או סארף ואז שוב להשתמש בזה,אלא אם כן הHail נגמר ואז תצטרך להשתמש שוב בHail.
    ככה וולרין גם מתרפא וגם היריב נפגע.

3. משתמש מנוסה
    הוספתי עוד אפשרות לפוקמון קרח (froslass). ואני אשמח לקבל סט למישהו חמוד, זוהי הקטגוריה האחרונה שנשארה לי בכדי להשלים את כל חמשת הקטגוריות.

לברוק: סט נחמד, אני אישית יותר מעדיף סטים התקפתיים.

ולכל מביאי הסטים העתידיים, אני אשמח אם הסטים יהיו בנויים בצורה הבאה: שני מתקפות מהסוג הראשי (נכון לנושא זה, קרח) ועוד שני מתקפות מסוגים שונים.

4. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    גם וויבייל וגלסיאון הם פוקימוני קרח די חזקים.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 4 2009, 11:37 PM
    גם וויבייל וגלסיאון הם פוקימוני קרח די חזקים.
    אבל בגלל שאני רוצה פוקמונים התקפתיים ואני נוהג ללכת לפי התבנית שלי (2 מתקפות מהסוג הראשי ועוד 2 מתקפות מסוגים אחרים) הם לא כ"כ טובים, וויבייל יכול להיות טוב בתור פוקמון חושך (אולי באמת אני אקח אותו)

6. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    ומה עם מאמוסוויין? הוא תוקף פיזי (נראה לי) והוא ממש חזק.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 4 2009, 11:56 PM
    ומה עם מאמוסוויין? הוא תוקף פיזי (נראה לי) והוא ממש חזק.
    פוקימוני קרח ששוים חשיבה שיכנסו אותם זה :גלאסיון,וויביל,פרוסלאס,וולרן וממוסווין

אני חושב שאם אתה רוצה פרוסלאס אז תשים שתי מתקפות קרח טובות כמו ice beam blizard ומתקפה על חושית ואיזה מתקפת חושך או מה שבא לך

וויביל הוא פוקימון מהיר עם חיים די גבוהים ומהירות גבוהה לו אני אמליץ גם שתי מתקפות קרח מתקפה על חושית מול החולשה שלו לוחם ואיזה התקפה שבא לך

גלאסיון אתה יכול לשים לו זנב ברזל,קרן קרח,סופה והתקפה לבחירתך

ממוסווין אפשר לשים לו שני התקפות קרח התקפת אדמה טובה כמו רעידת אדמה ומתקפה לבחירתך

8. משתמש מנוסה
    אם אתם מביאים לי פוקמוני קרח אחרים, אפשר לקבל עם זה גם סט (מתקפות+טבע+חפץ+יכולת עדיפה אם יש שתי יכולות)

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •