Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: שרים במקלחת?

מצביעים
31. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • 1.כן

19 61.29%
  • 2.לא

12 38.71%
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 44 מתוך 44
  1. מורחקים
    שם: ליאור
    פעם שרתי במקלחת. עכשיו נגמלתי.
    עכשיו אני אספר לכם על משחק הדימין האהוב עלי במקלחת:
    אני מרטיב את הרצפה עם זרם המים ואז שופך כמות מכובדת של סבון על הריצפה. ואז אני מחליק עליו בכיף.
    אחרי שהלחקתי מספיק, אני מכין "איים" מבועות סבון ועושה כאילו אני ענק שרומס איים וגם האנשים שרואים אותי עושה את זה ומספרים אגדות על הענק שרומס איים

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by דרגונייט@Jul 7 2009, 08:09 PM
    פעם שרתי במקלחת. עכשיו נגמלתי.
    עכשיו אני אספר לכם על משחק הדימין האהוב עלי במקלחת:
    אני מרטיב את הרצפה עם זרם המים ואז שופך כמות מכובדת של סבון על הריצפה. ואז אני מחליק עליו בכיף.
    אחרי שהלחקתי מספיק, אני מכין "איים" מבועות סבון ועושה כאילו אני ענק שרומס איים וגם האנשים שרואים אותי עושה את זה ומספרים אגדות על הענק שרומס איים
    אתה מחליק על הרצפה? הנה מתכון בטוח לפגיעת ראש...
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. מורחקים
    שם: ליאור
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 7 2009, 08:50 PM
    אתה מחליק על הרצפה? הנה מתכון בטוח לפגיעת ראש...
    לא על הרגליים. על ה[color=ghostwhite ]טוסיק[/color]
    *מי שרוצה קרוא את המשך המשפט שיסמן את המשפט*

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by דרגונייט@Jul 7 2009, 09:19 PM
    לא על הרגליים. על ה[color=ghostwhite ]טוסיק[/color]
    *מי שרוצה קרוא את המשך המשפט שיסמן את המשפט*
    יש לך מספיק מקום על הרצפה במקלחת בשביל זה? המקלחת אצלי ממש קטנה.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

5. היכל התהילה
    ת&#39;אמת לא אבל יש לי סיפור נחמד.
    באתי לחברה שלי והיא התקלחה אז ישבתי ליד אחותה הקטנה והיא ראתה תוכנית מוזרה על פיות או משהו כזו בערוץ הילדים ושנגמר התוכנית אני שומע את שיר הסיום ואז קלטתי שחברה שרה את השיר והתפוצצתי מצחוק ומהר מאוד היא הבינה והתביישה ואמרתי לה לא נורא וזהו
    אני שונא לשיר באמבטייה אני בעיקר חולם

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

6. משתמש מנוסה
    אני שר לפעמים אבל תמיד אני חושב על בנות
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

7. משתמש מנוסה
    שם: ליד צלחת עוגיות ריקה
    כן אבל זה לא רק במקלחת, אני לפעמים סתם שר, אומרים לי שיש לי קול יפה~
    בברכה, רוי - בליצ&#39;ר, וואן פיס פאנבוי, פוקימון-פאנגירל, רוקיסט מקצועי ומטאליסט מתלמד.
    כה, אני עוד... טוב... מחפש איך להשתמש בקלפי פוקימון שלי XP
    דברו איתי חופשי~
    </div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>CODE </td></tr><tr><td id=\'CODE\'>
    descent_roy@hotmail.com
    זה המסנג&#39;ר שלי D&#58;
    </td></tr></table><div class=\'signature\'>

<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>
    תמיד רציתי להגיד את זה~ בבקשה תחממו לי ת&#39;ביצים&#33;
    </span>

קרדיט לכל המתחלפות לאנשים מפורום אחר~

אני Murcielago חבר צוות בליץ&#39; מפורום אנימה ישראל~

8. משתמש מנוסה
    שם: חטט באף
    יותר מזה.
    אני צורח צרחות גראולינג של דת&#39; מטאל ושוחט חתולים.

^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת&#33;^
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
    ----------------------------------

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence&#33;&#33;</span></span>
    -----------------------------------
    Merily Overhoe&#33;
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
    כולם להיכנס&#33;&#33;&#33; המשתמש eevee רימה ב&quot;אנימהVSאנימה&quot;&#33;
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870

9. משתמש מנוסה
    אני לא שר
    אני מפחד על החלון.. הוא יכול להתפוצץ
    במשפחה שלי אף אחד לא מתקרב לסוג של זמר כבר דורות על גבי דורות

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by TreeCko@Jul 9 2009, 04:19 AM
    אני לא שר
    אני מפחד על החלון.. הוא יכול להתפוצץ
    במשפחה שלי אף אחד לא מתקרב לסוג של זמר כבר דורות על גבי דורות
    כמה הגבוה הקול שלך שאתה צריך לפחד מלשיר? :XD:
    ברמה 16 אני מתפתח

11. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    לא
    אבל אחותי נכנסת "רק לכמה דקות להתקלח", והיא שרה, רוקדת ויוצאת אחרי שעה
    בברכה, דור.

12. משתמש מנוסה
    גם אחותי מתקלחת איזה שלושת-רבעי שעה, אולי גם היא רוקדת :XD:
    ברמה 16 אני מתפתח

13. משתמש מנוסה
    אני שר...
    לרוב.... XP
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 9 2009, 02:49 PM
    כמה הגבוה הקול שלך שאתה צריך לפחד מלשיר? :XD:
    יש לי קול של מישהו בן 20 חח.. אבל צרוד כזה..
    ואני לא שר חזר אני אוהב סתם לשיר בלחש בכיף שאני מתקלח(אך ורק עם אני שם את המערכת באמבטיה)

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •