<div align="Center">Transformers: Revenge of the Fallen</div>
<div align="Center"></div>
<span style='color:blue'><div align="Center">שנת יציאה : 2009
ז'אנר : מד"ב, פעולה.
משך הסרט : 147 דק'
במאי : מייקל ביי [Michel Bay]
נכתב ע"י : ערן קרוגר [Ehren Kruger] // רוברטו אורסי [Roberto Orci] // אלכס קורטצמן [Alex Kurtzman]
מפיקים : דון מרפי [Don Murphy] // טום דסאנטו [Tom Desanto] // לורנצו בונה-וונטורה [Lorenzo BonaVentura] // איאן ברייס [Ian Bryce]
מפיקים מיוחדים : סטיבן ספילברג [Steven Spielberg]
שחקנים : שייה לבוף [Shia LaBeouf] // מייגן פוקס [Magen Fox] // ג'וש דוהאמל [Josh Duhamel] // טייריס גיבסון [Tyrese Gibson] //
ג'ון טורטורו [John Turturro] // קווין דאן [Kevin Dunn] // ג'ולי וויט [Julie White] // רמון רודריגז [Ramon Rodriguez] // ג'ון היק[ק]י [John Hickey] //
איזבל לוקאס [Isabel Lucas] // גלן מורשהוור [Glenn Morshower] // מת'יו מרסדן [Matthwe Marsden] // ראין ווילסון [Rainn Wilson]
מוציאים לפועל : DREAM-WORKS
</div></span>---------------------------------------------------------------------------------------------
לאחר שסם וויטוויקי הציל את העולם מפלישה של השקרניקים, הוא מתמודד עם בעייה חדשה, הלימודים. הוא עוזב את ביתו בכדי ללמוד בקולג'. הוא פוגש הרבה חברים חדשים וחברים ישנים גם כן.
בנתיים, השקרניקים שחזרו לסייברתרון רוצים לתקוף בחזרה את כדור הארץ. האוטובוטים שחשבו שיוכלו לשכון בכדור הארץ בשלווה הבינו לאחר החייאתו של מגטרון ע"י סקורפינוקס שהם אכן טעו.
לאט לאט מתברר העבר של הרובוטריקים והמלחמה נגד השקרניקים מתחדשת, כאשר סם ומיקאלה יחדיו פועלים למען חשיפת עברם.
ממשלות העולם מבקשות מהאוטובוטים לעזוב והם מסכימים אם כל הממשלות אכן יבקשו זאת. בנתיים, לסוכנות הסודית "נסט" [NEST] יש תוכניות משלה.
<span style='font-size:7pt;line-height:100%'>[נכתב ע"י SlimShady // אין להעתיק בלי רשות]</span>
---------------------------------------------------------------------------------------------
אני ממליץ לכולכם, אם אתם באמת מתכניים ללכת ולראות סרטים בחופש, לצפות בסרט הזה.
אני אמנם לא ראיתי אותו אבל אני מתכנן לצפות בו בחופש, העלילה מסקרנת, האפקטים מעולים והדמויות מעולם אחר.
אני בהחלט לא רואה סרט אחד שמשתווה ל"רובוטריקים" מבחינת הפקה, שחקנים ואפקטים.
חוץ מזה, שסרט שיש בו מגע של סטיבן ספילברג לא יכול להיכשל :)
<div align="Left">במידה וישנן טעויות, שגיאות וכו' פנו עליי או הגיבו בנושא.
זהו הסיקור הראשון שלי, אשמח אם תגידו לי איך להשתפר לפעם הבאה.</div>