Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. היכל התהילה
    רקע -
    הטופיק הבא הוא בעצם סיפור מ-3 כיוונים שונים. והרקע אליו הוא ש-רותם ציין שהוא לא מרוצה מהתפוקה של הפוקיבלוג.
    עכשיו, אנחנו חושבים (ואני מדבר בשם עצמי), שאם כבר נפתח משהו שהוא לא פוקימונס, צריך לשמר אותו, ולכן הגינו את הרעיון הזה.

הסיפור הוא כזה -
    Waluigi (מנהל בפורום), MeGaMaGmOrTaR (חבר צוות פרויקטים), ואנוכי (חבר היכל התהילה), החלטנו לחבור ביחד על מנת לנסות את הפרויקט הבא.
    הרעיון הוא כל פעם להגות תסריט שבועי בו קורה משהו לכל שלושת חברי צוות רוקט, וכל אחד מאיתנו יראה לכם איך זה נראה מעיני דמות אחרת בצוות.

תסריט - Waluigi
    בטא - Hit Man

Waluigi - בתפקיד ג'סי.
    MeGaMaGmOrTaR - בתפקיד ג'יימס.
    Hit Man - בתפקיד מיאו.

מקווים שתהנו, ונשמח לתגובות.

- - - - -

פרק 1. (באדיבות Waluigi)

צוות רוקט כמו תמיד מתכננים לגנוב את פיקצ'ו מה"נודניקים".
    אך מה שהם לא יודעים זה שהנודניקים פגשו מאמן צעיר שמחזיק בידיו פיצ'ו זוהר עם כוחות מדהימים.
    צוות רוקט חופרים בור גדול באמצע הדרך של הנודניקים והם נופלים בפח.
    מרחוק המאמן רואה אותם ושולח את פיצ'ו החוצה, פיצ'ו פוגע בהם בחוזקה והם מחליטים לתפוס אותו.
    הם שולחים את הפוקימונים שלהם אבל הבעיה היא שפיצ'ו מבלבל את הפוקימונים שלהם והם מתחילים לריב עם צוות רוקט ומיאו.
    הנודניקים יוצאים מהבור, ופיצ'ו ופיקאצ'ו מחשמלים אותם והם "מתעופפים" ונוחתים על עץ גבוה ביער.
    על העץ נמצאים חבורת בידריל מעוצבנת שקמה בגלל שהם הרסו את העץ שלהם.

- - - - -

הצד של מיאו.

"אז נחשו מה תיכננו לעשות הפעם? זה ממש אבל ממש מקורי, אני אומר לכם, דברים כאלה לא עשינו אף פעם. זה כל כך מקורי שיש לזה מקור ורגליים וזה משמיע קולות.
    החלטנו הפעם לגנוב את פיקאצ'ו מהנודניקים. מפתיע. הא? בכל אופן, הגענו למקום שומם והתחלנו לחפור בור, כמובן שאני ניסיתי באותה תקופה לגדל בחזרה את הציפורניים שלי וניסיתי לעשות כמה שפחות עבודה, אבל ג'סי הבהמה הזו לא הפסיקה להציק לי והורתה לי להצטרף. אני אומר לכם, אם הבוס לא היה דלוק לה על הטוסיק, הייתי צובע אותה ממזמן בכחול וזורק אותה לים או משהו.
    אחרי כמה שעות סיימנו לחפור את הבור ויישבנו בשיחים וחיכינו שהנודניקים יגיעו. בזמן הזה ראיתי קצת 'המירוץ לעולם התחתון' בבלאק ברי שלי, ואפילו יצא לי לדבר עם התסריטאית שתכלול לי איזה שורה מגניבה כאשר הנודניקים יגיעו. ואז הם הגיעו !!!
    ואז הם נפלו בפח, והתחלנו בדיקלום הרגיל שלנו... ג'סי אומר משהו חסר משמעות ... בלה בלה בלה... ואז ג'יימס .... בלה בלה בלה ... ואז ג'סי ואז ג'יימס ואז מגיעה השורה המגניבה שהתסריטאית הבטיחה לי... קפצתי הכי חזק שיכולתי ואמרתי - 'מיייאו בדיוק'. אני אומר לכם, אני אמרתי את זה כאילו חיי היו תלויים בזה. אפילו עצרו את הצילום כדי לעשות סבב מחיאות כפיים ולחיצות ידיים. זה היה הרגע שלי לזרוח. אני אומר לכם, מעתה והלאה, הFAN מייל שלי יהיה מפוצץ...
    בכל אופן, אז הגענו לתפוס את הפיקאצ'ו של הנודניק ופתאום איזה פיצ'ו קטן התחיל לתקוף אותנו. מסתבר שהוא היה של איזה מאמן שהגן על הנודניקים. אז ג'סי וג'יימס החליטו לשלוח את הפוקימונים הלוזרים שלנו לתקוף אותו. וברור שזה לא הצליח, הרי 900 פרקים זה כבר לא מצליח, למה שזה יצליח עכשיו?! ועכשיו הפיצ'ו הזה בילבל אותם והם תוקפים אותי... 'איי, תעזוב לי את הזנב יא לוזר, אני אהרוג אותך, תעזוב אותי לנפשי'. ואז הנודניקים הספיקו לצאת מהבור ועצמתי את העיניים. ידעתי באותה שניה שהגיע הרגע. אותו רגע מיוחד. הרגע הזה לחשוב על המקום המאושר שלי. ואז מכת חשמל ענקית פיצצה לי את הצורה והעיפה אותנו ישר לתוך עץ ונחתתי על איזה בידריל. ואני אומר לכם, הוא היה חוצפן ! לא רק שנחתתי עליו בצורה לא נוחה, הוא גם התלונן שהכאבתי לו. אז נתתי לו סטירה והם התחילו לרדוף אחרינו והאשימו אותנו שהרסנו להם את העץ, ודפקנו כזו ריצה של החיים שלנו. אני לא רצתי ככה מאז גיל 5, וזה היה כאשר שכחתי להקליט לג'ובאני (הבוס) את הסידרה האהובה עליו - 'בוב ספוג מכנס מרובע' והוא רדף אחריי במשך שעה".

2. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    פיספסת את הקטע האחרון עם העץ והבידריל 0:
    אבל בעיקרון היה נחמד >>
    אני יתחיל לעבוד על ג'סי XP
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

3. משתמש מנוסה
    רעיון יפה&#33;
    אהבתי, זה מצחיק&#33;
    מחכה לראות את הגרסה של ג&#39;סי וג&#39;יימס&#33;
    וכדי שאולי תעריכו את זה קצת..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

4. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    חחח גדול&#33; ממש נחמד, אהבתי :lol:
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

5. משתמש מנוסה
    חחחחח
    חזק אהבתי מאוד
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

6. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    חחח.. רעיון טוב לעשות ככה&#33;
    אם זה זה יהיה מצחיק ככה גם בפעם הבאה אני בטוח יקרא&#33; ;)
    חמוף

7. משתמש מנוסה
    רעיון טוב, מחכה לצדדים של גסי וגיימס

8. משתמש מנוסה
    שם: פ"ת, השפלה, ישראל
    חחחחחחחחחחחחחחח
    גדול
    <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:TOMATO\'>בברכה ~ ליאם.</span></span>

<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:INDIGO\'>הלינקייה ~</span></span>
    <span style=\'color:INDIGO\'>Poke&#39;Mon ~ Rise Of The Champion</span>
    Transformers ~ Revenge Of The Fallen

9. היכל התהילה
    היי, תודה רבה על כל התגובות.
    אני מצפה להמשכונים של ג&#39;סי וג&#39;יימס לא פחות ממכם.
    אני מקווה שנוכל לעשות לפחות את הדיביוט על הצד הטוב ביותר.

10. with great power comes great responsibility
    חח חמוד :]
    קראתי הכל

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

11. YoRt3m
    Guest
    אני לא רואה את זה בלוג , זה יכול להתאים לסיפורים באותה מידה.
    או לבלופרס.

• משתמש מנוסה
    חחח חמוד
    <span style=\'color:bLACK\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>בברכה, דניאל.</span></span>

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •