בדיוק תפסתי מטפוד זוהר בhg, בנוסף לגרולייט האדאמאנט הזוהר. ם:
יש לי טורצ'יק וטוגפי.
למישהו יש איזה שהן הצעות?
אני צריך Protector כדי לפתח את ריידון שלי לריופריאור.
בדיוק תפסתי מטפוד זוהר בhg, בנוסף לגרולייט האדאמאנט הזוהר. ם:
יש לי טורצ'יק וטוגפי.
למישהו יש איזה שהן הצעות?
אני צריך Protector כדי לפתח את ריידון שלי לריופריאור.
קיבה תציע אתה ואני גם מחפש פוקימון זוהר
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
אחי מתי אתה רוצה שאני יעביר לך את הבלבזור??
אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
עכשיו
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
לא לא תשתמש בקוד הזה הואשל סול סילבר:0507 2193 0346 אני מתחבר
ספוילר
ספוילר
ספוילר
סבבה
אחי אין לי כל כך בטריה אז אם לא יעביר אז תגיד לי טוב
אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
נו
ספוילר
ספוילר
ספוילר
מחפש דיטו וסקווירטל
תגידו לי מה אתם רוצים בתמורה
נערך לאחרונה על ידי amit133, 05-30-2010 בשעה 04:07 PM
מישו אם אתה צריך יש לי דאוקסיס וארסאוס.
ספוילר
ספוילר
ספוילר
חבר'ה אני צריך שמישהו יעזור לי לפתח את גרוולר לגולם במשחק נשמת כסף
הfriend Code שלי הוא 163476609715
תשלחו הודעה פה ונקבע שעה..
אם אפשר עד 9 ורבע בערך לעשות את זה אני אשמח.. כי ב10 אני הולך לעבודה ומחר הלו"ז צפוף..
למישהו יש קיוגר שנתפס בלב זהב??? חשוב מאוד שהוא נתפס בלב זהב אחרת אני לא אקח אותו.
ספוילר
ספוילר
ספוילר
למישהו יש איוונטים מעניינים להציע?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)