אוקע, אני מחפש טרופיוס וגולדאק שיהיו העבדי HM שלי בHG.
דרישות: שהשמות שלהם יהיו HM SLAVE ו HM SLAVE (או שלפחות לא יהיו להם שמות) , ושידעו את המתקפות הבאות:
טרופיוס:
CUT
STREGTH
ROCK SMASH
FLY
גולדאק:
SURF
WATERFALL
ROCK CLIMB
WHIRLPOOL
תודה רבה.
דרישות: שהשמות שלהם יהיו HM SLAVE ו HM SLAVE (או שלפחות לא יהיו להם שמות) , ושידעו את המתקפות הבאות:
טרופיוס:
CUT
STREGTH
ROCK SMASH
FLY
גולדאק:
SURF
WATERFALL
ROCK CLIMB
WHIRLPOOL
תודה רבה.
מה אתה מציע?Originally posted by lidork13@Sep 15 2009, 11:46 AM
צריך שיימין מציע טוב
אני יכול להציע את הציפורים האגדיות מפניי גירטינה פאלקיה ודיאלגה,וכל מיני חפצים כמו MAGMARAIZEROriginally posted by סלופקינג@Sep 15 2009, 03:25 PM
מה אתה מציע?
מביא כל פוקימון שאתם רוצים במתנה פשוט תעבירו לי סתם פוקימון שאתם לא צריכים ותגידו לי איזה מתקפות אתם רוצים שאפשר לשים לו עם TMים ו HMים ותגידו את המספר שלו אחרת אני לא יוכל לשים לכם אותו ותגידו את השם של הפוקימון פלוס הדור שלו ובערך איזה מספר הוא בפוקידע ואם אתם רוצים שיהיו לו מתקפות שהוא לומד ברמה מסויימת גם תגידו וגם תגידו את השמות שלהם ובאיזה רמה הוא לומד אותן
-------------------------Originally posted by Inuzuka Kiba@Sep 15 2009, 12:41 PM
טרופיוס:
CUT
STREGTH
ROCK SMASH
FLY
גולדאק:
SURF
WATERFALL
ROCK CLIMB
WHIRLPOOL
תודה רבה.
פוקימון שאדוו
ווטאפאק? ם.ם
אני צריך עזרה להעביר פוקימונים מי יכול לעזור לי?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>dean's FC</span></span>
<span style=\'color:blue\'>
יהלום
1290-1661-5822
פלטינום אנגלית
4640-4777-4335
פלטינום יפנית
2879-5205-7081
זהב יפנית
3695-9279-7360
pokemon battle revolution
1548-5274-5147
</span></span></span>
מישהו רוצה קרב של לפחות 4 על 4?,אתם יכולים לבחור את החוקים
אניייי !!Originally posted by zivc@Sep 17 2009, 02:33 PM
מישהו רוצה קרב של לפחות 4 על 4?,אתם יכולים לבחור את החוקים
ורק בלי אגדייםם
אני מביא ארכאוס על אנטיי ראיקו סוויקון לוגיה הואו או על מיוטו מיו ורג'י אייס
אני לא במחשב אני בDS אבל אם צריך איזו תוכנה על המחשבOriginally posted by Inuzuka Kiba@Sep 15 2009, 11:09 AM
אתה לא יכול להחליף אם אתה במחשב Oם
אני רוצה את groelithe או את המפותח שלו (אשמח להרבה מהם) בלי שום TMים או HMים יש פוקימון שאתה רוצה במיוחד ממני?Originally posted by ShadowPokemon@Sep 15 2009, 09:45 PM
מביא כל פוקימון שאתם רוצים במתנה פשוט תעבירו לי סתם פוקימון שאתם לא צריכים ותגידו לי איזה מתקפות אתם רוצים שאפשר לשים לו עם TMים ו HMים ותגידו את המספר שלו אחרת אני לא יוכל לשים לכם אותו ותגידו את השם של הפוקימון פלוס הדור שלו ובערך איזה מספר הוא בפוקידע ואם אתם רוצים שיהיו לו מתקפות שהוא לומד ברמה מסויימת גם תגידו וגם תגידו את השמות שלהם ובאיזה רמה הוא לומד אותן
ולמה אתה מחלק פוקימונים ככה? יש קאץ'?
עריכה הוא מספר 058
מישהו רוצה אקזקיוטור תמורת סינדקוויל?
מצטער שאין לי משהו יותר טוב אני פשוט רק בהתחלת המשחק
תודה מראש
אני מוכן לתת לך ארכניין על באלבזור סקויירטיל או צארמנדר טוטודיל ציקוריטה וסינדקויל
אני מוכן לתת לך סינדקוויל תמורת אקזקיוט כשהוא מחזיק אבן עלה אתה רוצה?Originally posted by עומרי123321@Sep 20 2009, 11:07 AM
אני מוכן לתת לך ארכניין על באלבזור סקויירטיל או צארמנדר טוטודיל ציקוריטה וסינדקויל
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)