מחפש את ההתחלתיים של גוטו וקנטו חוץ מסינדקוויל מציע טוב
מחפש את ההתחלתיים של גוטו וקנטו חוץ מסינדקוויל מציע טוב
אני רוצה קרב אבל מה זה בלי אברס מה זה עומר ועומרי לי יש את כל ההתחלתיים של כל המשחקים אז תציע לי אני מוכן להביא כמה התחלתיים על אגדי אפילו את כל מי שאתה צריך על אחד אני צריך את :מיו גיראצי מיוטו הוהו לוגיה סוויקון אנטי לטיאס האדום הרגים דיאוקסיס וזהו ואני מציע על מי שרשמתי את שאר ההתחלתיים ששל המשחקים ואת כל שאר האגדיים שיש כולל אלה של האיוונטים אז דברו בפורום איתי או בפרטיOriginally posted by zivc@Sep 20 2009, 03:16 PM
אני מחפש מישהו שרוצה לעשות קרב של 6 על 6 שכולל אגדיים אבל לא כולל ubers.
אם מישהו ינצח אותי אני יביא לו את אחד מהפוקימונים הבאים לפי בחירתו:
אונטים:
mystry mew
shokatan pichu
10ANIV raikou
TRU regigigas
JEREMY gengar
doel deoxys
pokemon ranger riolu
CHANNEL jirachi
10ANIV latios
10ANIV latias
זוהרים:
shinx
דיטויים:
timid
modest
רוצה את רגי רוק על 5 התחלתיים? אני צריך את של העונות הראשונה והשנייה בלי סינדקוויל
יש מצב אתה אולי מביא לי עוד אגדי עוד נגיד רגי 1 ואני יביא לך עוד התחלים אולי של הדור השלישי או סתם פוקימונים ויש אגדי חוץ ממי שרשמתי שאתה רוצה ותביא לי עליו אגדי ממי שרשמתיOriginally posted by עומרי123321@Sep 23 2009, 07:19 PM
רוצה את רגי רוק על 5 התחלתיים? אני צריך את של העונות הראשונה והשנייה בלי סינדקוויל
מה הקוד שלך? שלי 1032-9908-1376
רגע תגיד לי עכשיו אחד אחד איזה התחלתיים אתה רוצה ומי אתה מביא לי עליהים נ.ב אני יגיד לך בקרוב מה הקוד אני לא עם היהלום עלי הוא בבית שלי נ.ב זאת הודעה לכולם אני צריך את האגדיים הבאים מביא את כל ההתחלתיים ואת שאר האגדיים כולל כולם חוץ ממי שאני רושם עכשיו:מיו מיוטו גיראצי דיאוקסיס 3 הרגים לטיאס הוהו סוויקון אנטי ולוגיה תודה למחליפים
רגי רוק על כולם על בלבאזור ציקוריטה צארמנדר טוטודייל וסקווירטל
אוקיי בסדר יש לך עוד מישהו ממי שרשמתי שאני צריך אני יביא לך התחלתיים או את שאר האגדיים יש לי גם תהתחלתיים של הדור ה3Originally posted by עומרי123321@Sep 23 2009, 07:39 PM
רגי רוק על כולם על בלבאזור ציקוריטה צארמנדר טוטודייל וסקווירטל
מישהו יכול לעזור לי לפתח הונטר וגוואלר?
למישהו יש את הפוקימונים הבאים אני חייב אותם:מיו מיוטו דיאוקסיס גיראצי לטיאס (האדום) 2 הרגים חוץ מרגירוק אני מחליף עם עומרי אנטי וסויקוון לוגיה והוהו
מחפש עוד קרבות אם מישהו רוצה זה מה שנשאר לי להציא למי שינצח.,זה קרבות של 6 על 6 בלי ubers(מי שלא יודע מזה שיגיד לי ואני ישלח לו את הרשימה)
אונטים:
shokatan pichu
10ANIV raikou
TRU regigigas
JEREMY gengar
doel deoxys
pokemon ranger riolu
10ANIV latios
10ANIV latias
זוהרים:
shinx
דיטויים:
timid
modest
מישהו יכול לעשות לי טובה?
אני צריך שמישהו יאמן לי 2 פוקימונים עד רמה 45,איך שהוא רוצה.
זה יכול להיות בליגה,בית הקפה,מאמנים,פוקימונים פראיים וכו'.
בתמורה אני מציע ווילמר זוהר עם טבע Impish.
אני מסכים.Originally posted by brock@Sep 25 2009, 01:30 PM
מישהו יכול לעשות לי טובה?
אני צריך שמישהו יאמן לי 2 פוקימונים עד רמה 45,איך שהוא רוצה.
זה יכול להיות בליגה,בית הקפה,מאמנים,פוקימונים פראיים וכו'.
בתמורה אני מציע ווילמר זוהר עם טבע Impish.
מתי נחליף?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)