אני צראיך את האגדיים הבאים מציע את כל שאר האגדיים ומלא פוקימונים אחרים אני צריך את:מיו מיוטו גיראצי 3 הרגים לטיאס(האדום) לוגיה הוהו סוויקון אנטי ורגיגיגאס וzivc לא רשמתי דיאוקסיס כי אני עושה איתך קרבות עליו
אני צראיך את האגדיים הבאים מציע את כל שאר האגדיים ומלא פוקימונים אחרים אני צריך את:מיו מיוטו גיראצי 3 הרגים לטיאס(האדום) לוגיה הוהו סוויקון אנטי ורגיגיגאס וzivc לא רשמתי דיאוקסיס כי אני עושה איתך קרבות עליו
יש לי את כולם חוץ מהאדום ואת שלושת הכלבים כי גם אני צריך אותם אבל את כל האחרים יש לי אז מתי נחליף?
אבל את מי אתה צריך יש לי להביא לך מהכלבים את ראיקו רמה 95 או 100 ואחי פליז עם אפשר עליו לוגיה או הואו
היי,אני צריך אברה/קדברה/אלקאזאם נקבה עם הטבע Naive.
היכולת,המתקפות והרמה לא משנים לי.
או
כל פוקימון שיש לו את היכולת Synchornize עם טבע Naive.
למי יש?
אני מחפס קרבות של 6 על 6 בלי ubers אם מישהו יצליח להרוג לי לפחות 4 פוקימונים מתוך ה-6(אם נגיד ישאר לי 6 פוקימונים שכל אחד על 1 חיים זה יחשב כ-0 פוקימונים מתים) אז אני יביא לו איזה פוקימון שהוא רוצה מתוך הפוקימונים שיכולים לעשות להם ביצים(לא אגדיים) או שאני יביא משהו מהרשימות האלה:
אונטים:
shokatan pichu
10ANIV raikou
TRU regigigas
JEREMY gengar
doel deoxys
pokemon ranger riolu
10ANIV latios
10ANIV latias
זוהרים:
shinx
דיטויים:
timid
modest
אני יכול לתת לך עליו לוגיה רמה 100/לוגיה זוהרת רמה 100Originally posted by dalek@Oct 2 2009, 11:06 PM
אבל את מי אתה צריך יש לי להביא לך מהכלבים את ראיקו רמה 95 או 100 ואחי פליז עם אפשר עליו לוגיה או הואו
או או הו רמה 100/או הו זוהר רמה 100
את מי אתה רוצה?
זיו אני מוכן להילחם איתך בכיף..
מישהו מוכן לעזור לי דחוף לפתח סייטר לסיזור?
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>Platinum Friend Code : 4898 - 5376 - 4210</span>
לופקינג צריך שיימן רמה 100 על לוגיה או הוהו רגגיל
עריכה:מחפש אימריון טוב שיש לו שאדו בול מציע טוב שלחו הודעה פרטית
<span style=\'color:yellow\'>]אלקטוויר לשילטון</span>[/COLOR][COLOR=yellow]
אני מוכן ואני צריך לפתח גם הנטרOriginally posted by Sgt.M@Oct 3 2009, 02:37 PM
אתה כרגע פה? אני צריך לעשות את ההחלפה הזו דחוףOriginally posted by yoray@Oct 3 2009, 04:24 PM
אני מוכן ואני צריך לפתח גם הנטר
אגב למישהו יש מושג איך אני משיג SALAC BERRY??
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>Platinum Friend Code : 4898 - 5376 - 4210</span>
למישהו יש yache berry? תגבו לי בפרטי בבקשה
platinium code:2493 1541 5363
אני מוכן לעזור לךOriginally posted by Sgt.M@Oct 3 2009, 02:37 PM
platinium code:2493 1541 5363
אתה מחובר עכשיו?
יש ליOriginally posted by ronzac@Oct 3 2009, 03:38 PM
לופקינג צריך שיימן רמה 100 על לוגיה או הוהו רגגיל
עריכה:מחפש אימריון טוב שיש לו שאדו בול מציע טוב שלחו הודעה פרטית
אני רוצה את לוגיה זוהר רמה 100 כי הייום העברתי מהמחשב לדי אס שוס סילבר ולוגיה אני יילקוד וכמו כן בקרוב את שאר האגדיים כמו מיוטו לטיאוס גראודון והכלבים אז אני רוצה על ראיקו את הוהו זוהר בעצם ברמה 100 כי לוגיה אני לוכד היום ודבר אחר בבית הפורום לא עובד לי אז תכתוב לי לאיימיל הבא כל הודעה האימייל הוא:omerbd29@netvision.net.il שם נקבע תאריך וכו ועומרי זוכר שאתה מביא לי רגירוק על 5 התחלתיים אז כנל עליך שלח לי את התאריך שבו אתה רוצה להחליף ונחליף לאימייל לשלוח לא בפרטי בעצם נראה לי שזוהרים ולא זוהריים הם כמו הרגילים רק יותר נדירים אבל הם יותר מכוערים הוהו רגיל יותר יפה מהוהו זוהר רגע אחי יש מצב אתה מביא לי לוגיה והוהו זוהרים על 2 ראיקויים? אם לא אני מעדיף הוהו זוהר מאשר לוגיה כי אין לי הארט גולד אבל אחי אני רוצה את שניהים עם אפשר על 2 ראיקויים שווה לך הם טובים מאוד רמות 95 ו100 ועם אתה מרשה רק 1 אז הוהו זוהר כי אין לי הארט גולד ולוגיה בצבע ורוד ועומרי וסלופקינג רשמתי תאימייל שלחו לאימייל הודעות בפרטי אני לא עונה כי בבית שלי האתר חסום
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)